Φλερτ με τα Άστρα 4-9-2017

Είναι καλό να βρίσκεται σε εξάγωνο η Λίλιθ με τον Δία; Κατ’ αρχάς, με την φήμη που έχουν αυτοί οι δυο περί τα ερωτικά τους, λιγότερο από τρίγωνο αποκλείεται να κάνουν! Ναι, είναι καλό, μια χαρά είναι και συμβαίνει σήμερα. Η Λίλιθ από τον Τοξότη κάνει ματάκι στον Δία από τον Ζυγό, που άλλο που δεν θέλει. Έχουμε βέβαια πολλές όψεις να παίζουν και να δημιουργούν ταραχή – για παράδειγμα η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, αλλά ο κρυφός άσσος του φλερτ για σήμερα είναι αυτό το εξάγωνο ανάμεσα στην γυναίκα – μάγισσα και τον άντρα – θεό. Εύκολη προσέγγιση, λυμένες γλώσσες – όχι αναγκαστικά για να μιλάνε βέβαια – και μπόλικο περιπετειώδες φλερτ, τηρουμένων των πλανητικών αναλογιών δίνουν μια καλή μέρα.
Να στείλω;

Η ημέρα είναι καλύτερη και πιο τυχερή σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο επομένως γιατί όχι; Το πιο πιθανό είναι να μη σας κάτσει, αλλά θα έχετε μια saucy ιστορία να αφηγηθείτε.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Δεν είναι κακή ιδέα. Και πάλι βέβαια η πιθανότητα επιτυχίας είναι σχετικά μικρή, αλλά η τρελή διασκέδαση είναι σχεδόν σίγουρη απόψε. Προτιμήστε να μην κάνετε πολύ τρελό πέσιμο.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Γενικά η ημέρα δεν είναι και πολύ του χρώματος. Προτιμήστε μουντά, ή σκοτεινά χρώματα (όχι και κατάθλιψη βέβαια) και επιλέξτε μονοτονικές παλέτες. Για παπουτσάκι όχι τίποτα πολύ έξαλλο.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Και αυτό γίνεται, ωστόσο καλό είναι να προσέχουμε, όπως πάντα. Οι πλανήτες δεν γουστάρουν γενικά να τους πηγαίνουμε κόντρα, αλλά απόψε θα είναι μάλλον συγχωρητικοί.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.