Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 4-9-2017

Κριός
Η καθημερινή ρουτίνα και οι δραστηριότητές σας, σας εκφράζουν περισσότερο σήμερα και τις απολαμβάνετε περισσότερο. Επίσης, αισθάνεστε πιο σίγουροι και ισχυροί. Μια ακόμα καλή ημέρα για να βρείτε ένα ενδιαφέρον στην αγάπη εάν ψάχνετε για ένα ταίρι .

Ταύρος

Ακόμα μια καλή και τυχερή μέρα. Ξεκινάτε να στρέφεστε προς τα θέματα του σπιτιού, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για έναν Ταύρο. Οι επαφές και οι επικοινωνίες με τους αγαπημένους σας, οποιουδήποτε είδους, είναι ακόμα καλές και γίνονται κάπως βαθύτερες.

Δίδυμοι

Τα πράγματα είναι ακόμα ήρεμα και ευχάριστα σήμερα. Η εστίασή σας είναι λίγο περισσότερο στην αλληλεπίδραση με άλλους, και αυτό είναι κυρίως ευχάριστο. Μερικά καλά νέα σχετικά με ένα παιδί ή έναν αδελφό σας είναι πολύ πιθανό να σας κάνουν πολύ ευτυχισμένους σήμερα.

Καρκίνος

Η εστίαση σας μετατοπίζεται λίγο από το σπίτι σας στη δουλειά σας. Αυτό σημαίνει πιθανώς περισσότερο ότι είστε πλέον αρκετά ικανοποιημένοι με το σπίτι σας και όχι ότι η εργασία σας απαιτεί πρόσθετη φροντίδα . Αντίθετα, τα πράγματα πάνε ομαλά και ο έρωτας αρχίζει επίσης να σας απασχολεί θετικά.

Λέων

Η "αυτόνομη" μαγεία σας δεν λειτουργεί τόσο δυναμικά σήμερα, οπότε θα πρέπει να δοκιμάσετε λίγο περισσότερο την γοητεία σας για να επιτύχετε ό, τι θέλετε να επιτύχετε. Ακόμα όμως, είναι μια καλή και τυχερή μέρα. Οι προσωπικές επαφές με πρώην, ευνοούνται.

Παρθένος

Μια μέρα ευχάριστη. Η πιθανότητα κάποιων καλών ειδήσεων σχετικά με το εισόδημά σας, ή το εισόδημα του συζύγου σας εξακολουθεί να ισχύει. Η αλληλεπίδραση με τους φίλους και το να είσαι μαζί τους θα είναι αναζωογονητική, αλλά όχι τόσο εύκολη σήμερα. Οι αδέσμευτοι κοιτάτε προς το παρελθόν .

Ζυγός

Οι σχέσεις εξακολουθούν να ωφελούνται. Είναι μια καλή μέρα για να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Αν τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν, ίσως εξακολουθείτε να βρίσκετε την αλληλεπίδρασή σας με τους αγαπημένους σας πολύ πιο ευχάριστη και εποικοδομητική.

Σκορπιός

Το επίκεντρο της αγάπης μειώνεται σήμερα. Τίποτα κακό. Απλώς αισθάνεστε πολύ πιο ενθουσιώδεις για τη δουλειά και την καριέρα σας και προτιμάτε να εστιάσετε εκεί. Αυτό είναι καλό, φυσικά. Μην παραμελείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην αφήνετε την καθημερινότητα να σας καταβάλει

Τοξότης

Λιγότερο άγχος σήμερα. Θα υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός από την καθημερινότητα που θα σας φέρουν χαρά. Οι σeξουαλικές αλληλεπιδράσεις με μια νέα ή αναζωογονημένη σχέση είναι μια τέτοια πηγή χαράς. Καλή μέρα για νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Ο εαυτός σας ζητά κάποιον χρόνο στο σπίτι. Η ζωή σας σας προσκαλεί να είστε μαζί με άλλους. Προσπαθήστε να επιλέξετε μερικούς στενούς φίλους και να επικοινωνήσετε μαζί τους και να προσφέρετε την υπόλοιπη μέρα στον εαυτό σας. Χρειάζεστε και τα δύο για να ισορροπήσετε σωστά τις σημερινές ενέργειες.

Υδροχόος

Η σχέση σας είναι ακόμα καλύτερη σήμερα. Ειδικά αν έχει να κάνει με αλληλεπιδράσεις με τον σύντροφό σας σε επαγγελματικά θέματα. Τα χρήματα δεν είναι το θέμα σήμερα. Φαίνεται να πηγαίνουν όλα ωραία. Τίποτα δεν ακραία καλό, αλλά ωραία. Ακόμα και τα μακροπρόθεσμα ζητήματα με το ταίρι σας μοιάζουν να βρίσκονται στο δρόμο προς τη λύση τους.

Ιχθείς

Είστε πιο επικεντρωμένοι σήμερα. Μια ευτυχισμένη ημέρα ως επί το πλείστον, και νιώθετε καλύτερα από χθες. Ορισμένα καλά νέα ή εξελίξεις σχετικά με τα οικονομικά και την εργασία σας είναι επίσης πολύ δυνατά. Οι προσωπικές σχέσεις σας φαίνονται επίσης ευτυχείς.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.