Ερωτοσκόπιο 4-9-2017

Σήμερα, θα έρθουμε πιο κοντά με τα πρόσωπα που μας αφορούν. Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία κα έτσι θα είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε καλύτερα τα μπερδεμένα μηνύματα, τα οποία λαμβάνουμε από κάποια πρόσωπα. Θα λάβουμε ενδιαφέρον και θα πλησιάσουμε ανθρώπους που μας κινούν το ενδιαφέρον.
Η Σελήνη βρίσκεται και σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Χάρις αυτή την όψη θα μπορέσουμε να κάνουμε μία αυτοκριτική, ώστε να αναγνωρίσουμε τα λάθη που κάνουμε κατά την προσέγγιση του ατόμου που μας ενδιαφέρει ή για να αναγνωρίσουμε και τα λάθη που κάνουμε μέσα σε μία ερωτική σχέση. Όμως, θα πρέπει να αποφύγουμε το να κάνουμε αυτή την κριτική μέσα σε ένα πλαίσιο ενοχών.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσπαθήστε να μην ανεβάσετε τους τόνους κατά την διάρκεια της προσέγγισης σας. Οι Κριοί δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Οι Ζυγοί αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις. Οι Καρκίνοι βγάζετε προς τα έξω πιο αγαπητικά αισθήματα. Οι Αιγόκεροι βελτιώνετε την μέθοδο της προσέγγισής σας.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχετε θετική διάθεση για μεγάλες αλλαγές. Οι Δίδυμοι ακολουθείτε μέθοδο στην προσέγγισή σας. Οι Τοξότες γίνεστε πιο κοινωνικοί και ίσως έχετε εκπλήξεις. Οι Παρθένοι έχετε μια πιο χαλαρή διάθεση. Οι Ιχθείς είστε πολύ πιο αισιόδοξοι και ευδιάθετοι.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί βάζετε αρκετή φαντασία στον έρωτα. Οι Υδροχόοι προσεγγίζετε πρωτότυπα το πρόσωπο που σας αφορά. Οι Λέοντες έχετε όρεξη για ορισμένε αλλαγές. Οι ταύροι μπαίνετε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Οι Σκορπιοί κάνετε μία αυτοκριτική.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.