Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-9-2017

 Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Αντίστροφα
Ίσως είχατε κάποιες αμφιβολίες σε σχέση με τον σύντροφό σας οι οποίες αποδείχθηκαν λανθασμένες και τώρα νιώθετε ενοχικά που τον αδικήσατε. Όλοι κάνουν λάθη και όλοι μαθαίνουν από αυτά.

Ταύρος – Δύο των Σπαθιών Αντίστροφα

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τον κόσμο και τα προβλήματα που αφορούν τη σχέση σας ίσως φανεί πως δεν είναι αποτελεσματικός σήμερα. Διαλέξτε μια διαφορετική προσέγγιση .

Δίδυμοι – Οκτώ των Κυπέλλων

Ίσως δεν θέλετε να αφήσετε πίσω κάποιο κομμάτι της σχέσης σας το οποίο αγαπάτε και θεωρείτε κρίσιμο, ωστόσο δεν γίνεται να το κρατήσετε ζωντανό. Οι σχέσεις αλλάζουν, όπως και οι άνθρωποι.

Καρκίνος – Εννιά των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Ίσως νιώθετε πως η ασφάλεια που είχατε ως δεδομένη όσον αφορά τη σχέση σας καταρρέει, ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, μιας και είναι πιθανό να ξυπνήσει μέσα σας ένα νέο πάθος για το σύντροφό σας.

Λέων – Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Αντιμετωπίζετε συχνά κάποιες δυσκολίες οι οποίες διαταράσσουν το πρόγραμμά σας με τρόπους που δεν μπορούσατε να προβλέψετε και αυτό γίνεται αργά αλλά σταθερά εμπόδιο της σχέσης σας.

Παρθένος – Τρία των Κυπέλλων

Τόσο εσείς , όσο και ο σύντροφός σας βρίσκεστε μπροστά σε ένα εξωτερικό εμπόδιο το οποίο αν και στην αρχή πιστεύετε πως είναι πιο ισχυρό από εσάς, στο τέλος ίσως βγείτε εσείς οι μεγάλοι νικητές.

Ζυγός – Το Άρμα

Ίσως προσπαθείτε περισσότερο από όσο πρέπει για την απόλυτη επιτυχία στη σχέση σας. Δεν είναι ανάγκη τα πάντα να είναι στην τελειότητα σε μια ερωτική σχέση, αρκεί να λειτουργεί.

Σκορπιός -  Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Ίσως νιώθετε κάποιο άγχος και κάποια ενοχή σε σχέση με κάποιο ασήμαντο παράπτωμα το οποίο μπορεί να μην έχετε γνωστοποιήσει στον σύντροφό σας. Ηρεμήστε και μιλήστε μαζί του.

Τοξότης -  Η Εγκράτεια

Η θετική ατμόσφαιρα που κυριαρχεί εντός της σχέσης σας είναι ο λόγος για τον οποίο θα νιώσετε σήμερα πλήρεις και ολοκληρωμένοι. Η διάθεσή σας θα οδηγήσει τη βραδιά στον απόλυτο ρομαντισμό.

Αιγόκερως – Ο Διάβολος Αντίστροφα

Κάποιες εξωτερικές δυνάμεις ίσως σας καταβάλλουν, ωστόσο θα καταφέρετε να σταθείτε στα πόδια σας, μιας και η βοήθεια που θα λάβετε από το σύντροφό σας θα είναι σημαντική και διαρκής.

Υδροχόος – Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε τα προβλήματα που προκύπτουν στη σχέση σας ίσως είναι τελικά αναποτελεσματικός, μιας και φαίνεται να προκαλείτε περισσότερο άγχος απ’ ό,τι αφαιρείτε.

Ιχθύς – Τρία των Σπαθιών Αντίστροφα

Είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε να ξεδιαλύνετε κάποιες ανοιχτές υποθέσεις, ή παρεξηγήσεις που αφορούν τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Αυτό θα κάνει και τους δύο σας πιο τρυφερούς.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.