Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-9-2017

 Κριός – Πέντε των Σπαθιών
Ίσως είχατε κάποιες ανησυχίες σε σχέση με τις οποίες δράσατε και οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν. Λόγω αυτού μπορεί να νιώθετε εκτεθειμένοι μπροστά στον σύντροφό σας, αλλά αυτό δε θα κρατήσει για πολύ.

Ταύρος – Ο Κρεμασμένος Αντεστραμμένο

Ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια σήμερα και γι αυτό θα ήταν καλό να προσπαθήσετε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Υπάρχει μια αίσθηση εκνευρισμού στη σχέση σας, η οποία όμως μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Δίδυμοι – Δύο των Κυπέλλων

Η ολοκλήρωση που νιώθετε μέσα από τη σχέση σας είναι ο παράγοντας που σας ηρεμεί. Θέλετε ίσως να προχωρήσετε στον επόμενό σας στόχο με τον σύντροφό σας, ωστόσο μπορεί να διστάζετε για την ώρα.

Καρκίνος – Εννιά των Πεντάκτινων

Υπάρχει μια πολύ  όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σας που σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Ξέρετε καλά πως τα πράγματα πάνε προς το δρόμο που εσείς και ο σύντροφός σας θέλετε και αυτό σας ευχαριστεί.

Λέων – Οκτώ των Κυπέλλων Αντεστραμμένο

Προσπαθείτε να διατηρήσετε την ευχάριστη διάθεσή σας, ωστόσο ίσως συναντήσετε σημαντικά εμπόδια σε αυτόν σας τον στόχο. Ένα από αυτά ίσως είναι το ίδιο σας το ταίρι . Μην προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα ακόμα.

Παρθένος – Τρία των Κυπέλλων

Κάποιο τρίτο πρόσωπο το οποίο μπορεί να είναι έμπιστο, ίσως προσπαθήσει να σας αλλάξει γνώμη σε σχέση με το σύντροφό σας. Μην το εμπιστευτείτε, μιας και εσείς ξέρετε καλύτερα από καθένα το ταίρι σας.

Ζυγός – Η Δικαιοσύνη Αντεστραμμένη

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη μπορεί να σημαίνει πως η απιστία ή ακόμη και τα τυχερά μπαίνουν και διαταράσσουν τη ζωή ενός ζευγαριού. Υπάρχει έλλειψη ισοστάθμισης των υποχρεώσεων και των ευθυνών.

Σκορπιός -  Οκτώ των Πεντάκτινων

Η έλξη που νιώθετε προς τον σύντροφό σας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο σήμερα. Θα είστε τρυφεροί και κατανοητικοί και θα προσπαθήσετε να λύσετε τυχόν προβλήματα συνεργατικά.

Τοξότης – Οκτώ των Ράβδων

Η ρομαντική διάθεσή σας ίσως να μην είναι τόσο ισχυρή όσο θα θέλατε σήμερα, ωστόσο αυτό θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στα διάφορα εμπόδια τα οποία κατευθύνονται προς εσάς.

Αιγόκερως – Πέντε των Σπαθιών

Ίσως επανέλθουν κάποια προβλήματα που πιστεύατε πως είχατε λύσει με το ταίρι σας. Ο σύντροφό σας ίσως έχει κρατήσει κάποια απομεινάρια των προηγούμενών σας τσακωμών.

Υδροχόος – Ο Ήλιος

Τα εμπόδια που δεν σας άφηναν να απολαύσετε τη σχέση σας τελειώνουν τώρα και είστε πλέον σε θέση να χαρείτε τον έρωτά σας με το σύντροφό σας, καθώς και να προγραμματίσετε το μέλλον σας.

Ιχθύς – Δύο των Ράβδων

Η διάθεσή σας βοηθά το σύντροφό σας να χαλαρώσει και να μην ασχολείται τόσο με κάποια ψυχοφθόρα άγχη που τον αφορούν προσωπικά. Η κατανόηση και η επικοινωνία είναι τα δυνατά σας σημεία σήμερα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.