Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 3-9-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 3-9-2017
Βρε καλώς το 13 και λέγαμε πού είναι, γιατί δεν μας αγαπάει, γιατί εξαφανίστηκε… Σας έλειψε; Αποκλείεται, γιατί κάνει περατζάδα κάθε λίγο και λιγάκι και κάνει αρμένικη βίζιτα να το πούμε, είδα φως και μπήκα και δεν λέω να βγω, κάπως έτσι. Είναι καρμικός, δύσκολος και γεμάτος πάθος αριθμός, προσοχή. Δίνει την τάση να ξυρίσουμε και μουστάκι, αλλά όχι για κάποια τόσο αξιόλογη αγάπη όσο η γλυκιά Ζωή που μας έφυγε, το κάνουμε για κάθε τυχάρπαστο και μετά χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Προσοχή είπαμε; Είπαμε, αλλά δεν βλάπτει να το ξαναπούμε: προσοχή.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Μερικές φορές για να πάρετε τη σωστή απόφαση σχετικά με ένα ερωτικό ζήτημα, πρέπει να ενεργείτε μόνοι σας και συχνά ενάντια στις απόψεις στενών φίλων. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα στα οποία είστε απλά ο καλύτερος δικαστής.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Όπως βλέπετε, πρέπει να αναλάβετε ορισμένους κινδύνους για να βιώσετε τον εαυτό σας ως πλήρως ζωντανή οντότητα. Είναι πολύ εύκολο να κολλήσετε στις ρουτίνες σας, να επιλέξετε την περιστασιακή μικρή συγκίνηση και να επιμείνετε στη ζωή που γνωρίζετε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επίλυση κάποιων προηγούμενων ζητημάτων, που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, δίνοντας βάση στις λεπτομέρειες και στο να προσδιορίσετε πού βρίσκονται τα προβλήματα με το ταίρι σας, θα χρειαστεί να αναλογιστείτε το τι έχετε μάθει τις τελευταίες εβδομάδες.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Αν κάποιος κοντά σας κατευθύνει έντονη ενέργεια προς εσάς, μπορείτε τώρα να τον αποφύγετε. Έχετε την ευκαιρία για άμεσες δράσεις, αποτελεσματικές που θα βάλουν πολλά πράγματα στη θέση τους. Θυμηθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τον τόνο του περιβάλλοντός σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Τα γεγονότα των επόμενων ημερών θα αποκαλύψουν το τι ακριβώς σήμαιναν διάφορες δοκιμασίες που ίσως περάσατε τελευταία. Υπήρχε ίσως κάποια αφθονία που χάσατε. Οι λεπτομέρειες και τα βαθύτερα στρώματα της ουσίας των πραγμάτων θα αρχίσουν να εμφανίζονται. Διατηρήστε ένα ανοιχτό μυαλό .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Αυτή τη στιγμή έχετε ζητήματα που σας προκαλούν περισσότερο άγχος . Η παρούσα δόνηση μπορεί να δημιουργήσει ανησυχίες, αν και σύντομα θα καταλάβετε ότι όλα ήταν στο μυαλό σας, καθώς μπορείτε να βρείτε τον τρόπο να αλλάξετε τα πράγματα, την συγκεκριμένη στιγμή. Υπάρχει ένα σημαντικό μάθημα εδώ. Μην το χάσετε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Δεν είστε τόσο μοναδικοί όσο αισθάνεστε, αν και είστε αυτοί που πρέπει να βγείτε από το κέλυφός σας. Αντί να υπολογίζετε σε ανθρώπους που έρχονται σε εσάς, προτιμήστε να είστε αυτοί που κάνετε την πρώτη κίνηση και πηγαίνει σε αυτούς. Στο τέλος, θα ευνοηθείτε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ερωτικές σας υποθέσεις την παρούσα εβδομάδα. Μια ποικιλία πτυχών επιταχύνεται και εσάς σας ενδιαφέρει άμεσα. Έχετε κάποιες ασυνήθιστες ευκαιρίες να γνωρίσετε κόσμο και θα μπορούσατε επίσης να κάνετε κάποια λάθη, τα οποία όμως μπορούν να αποφευχθούν.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Η δόνηση της ημέρας σας ενθαρρύνει να ξεχωρίζετε, να στέκεστε ψηλά και να λάμψετε με έντονο τρόπο. Είναι επίσης καιρός να φροντίσετε τις λεπτομέρειες αντί να τις αφήνετε σε οποιονδήποτε άλλο, ή στην τύχη . Αυτό θα παραμείνει αλήθεια . Φρόντισέ αυτό το ζήτημα.

★ Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.