Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-9-2017

Κριός
Η ημέρα σας προσφέρει την ευκαιρία να εξηγήσετε με σαφήνεια τι είναι αυτό που νοιώθετε ότι σας περιορίζει, στη σχέση σας με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Μην χάσετε την ευκαιρία.

Ταύρος

Δεν είναι στιγμή για να προσεγγίσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αντίθετα, είναι ώρα για να αποφασίσετε να χαλαρώσετε και να εξωτερικεύσετε την ερωτικότατά σας, σε ένα πιο ελεύθερο κλίμα.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σας είναι θετική, αλλά με έναν μαχητικό τρόπο. Είναι η στιγμή να εξωτερικεύσετε τις απαιτήσεις σας. αυτό μπορεί να έχει  ως αποτέλεσμα ακομα και το να ξεκόψετε με ένα άτομο.

Καρκίνος

Είναι η κατάλληλη στιγμή για φλερτ και διασκέδαση. Θέλετε να κάνετε κάτι πιο περιπετειώδες. Προσέξτε όμως, πρέπει να αποφύγετε σημαντικές κινήσεις, να έχετε πιο χαλαρή προσέγγιση .

Λέων

Η θετική σας διάθεση θα είναι πολύ σημαντική σήμερα. Έχετε την ανάγκη να εξηγήσετε ορισμένες απαιτήσεις στην ερωτική σας ζωή, αλλά αυτό θα γίνει σε θετικό κλίμα.

Παρθένος

Δεν δίνετε πλέον περιθώρια απέναντι σε άτομα τα οποία προσπαθούν να σας περιορίσουν. Αυτό θα ισχύει γενικά και εσάς, αλλά θα επεκταθεί και στην ερωτική σας ζωή .

Ζυγός

Η πιο χαλαρή αντιμετώπιση που έχετε σήμερα στην ερωτική σας ζωή μπορεί να σας ξεκουράσει αρκετά σήμερα. Προσέξτε όμως, διότι μπορεί να κάνετε και κινήσεις που θα μετανιώσετε.

Σκορπιός

Μία εσωτερική δύναμη σας καθοδηγεί σήμερα. Εμπιστευτείτε την και επιτρέψτε της να σας ελευθερώσει τον αυθεντικό εαυτό σας. Η ημέρα για εσάς μπορεί να προσφέρει αλλαγές.

Τοξότης

Η διεκδικητικότητά σας θα είναι πολύ εξωστρεφείς σήμερα. Δεν φοβάστε να «τσαλακωθείτε». Εκφράζετε αυτό που έχετε μέσα σας, παραθέτετε τα συναισθήματά σας.

Αιγόκερως

Είναι η στιγμή κατά την οποία ελευθερώνετε τα πιο ευγενή συναισθήματά σας. είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνετε την προσέγγισή σας, με έναν πιο ελεύθερο και χαλαρό τρόπο.

Υδροχόος

Έχετε μεγάλη όρεξη για να πραγματοποιήσετε ορισμένους ρομαντικούς σας στόχους. Είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε την προσέγγισή σας, μην φοβηθείτε να ανοιχτείτε απόψε.

Ιχθείς

Θα παρατηρήσετε και εσείς οι ίδιοι πως έχετε μία τάση να κάνετε πολύ υποκειμενικές αναλύσεις αυτή της στιγμή. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα σας οδηγήσει σε αστοχίες απόψε το βράδυ.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.