Ερωτοσκόπιο 3-9-2017

Είναι η στιγμή που θα διεκδικήσουμε τον προσωπικό μας χώρο. Με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή από τον Λέοντα με τον Άρη διεκδικούμε την ελευθερία μας μέσα στη σχέση με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Σχέσεις οι οποίες είναι καταπιεστικές είναι πολύ πιθανόν να τελειώσουν σήμερα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Θα υπάρχει λιγότερη ανοχή απέναντι σε άτομα που κάνουν ενέργειες για να αλλάξουμε από αυτό ου είμαστε. Βγάζουμε τον αυθεντικό μας εαυτό μπροστά και γινόμαστε πιο διεκδικητικοί.
Η αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης μας καλεί να απέχουμε από σοβαρές συζητήσεις με το αγαπημένο μας πρόσωπο και μας προτείνει να διασκεδάσουμε. Το φλερτ ευνοείται ιδιαίτερα, αλλά ό,τι αρχίζει σήμερα είναι πολύ πιθανόν να είναι μία μικρή περιπέτεια και όχι μία συναισθηματική σχέση με μέλλον .

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι διεκδικείτε τον ελεύθερο χώρο σας. Οι Κριοί κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, για να μην κλείνεστε, για χάριν κανενός. Οι Ζυγοί θα γίνετε πιο άμεσοι και σαφείς. Οι Καρκίνοι έχετε όρεξη περισσότερο για ερωτικό παιχνίδι. Οι Αιγόκεροι επαναφέρετε στο τραπέζι ζητήματα του παρελθόντος.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς δεν χαρίζεστε σε κανέναν. Οι Δίδυμοι μπορεί να φτάσετε ακόμα και στο να τερματίσετε μία σχέση που σας στερεί την προσωπική ελευθερία. Οι Τοξότες εμφανίζεστε πιο δυναμικοί και διεκδικητικοί. Οι Παρθένοι δεν ανέχεστε περιορισμούς. Οι Ιχθείς δυσκολεύεστε κάπως να προσαρμοστείτε σε ορισμένες καταστάσεις.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί προσαρμόζετε την φαντασία μέσα στη σχέση σας. Οι Υδροχόοι γίνεστε κάπως πιο ονειροπόλοι και ρομαντικοί. Οι Λέοντες με χαλαρό τρόπο εκφράζετε τις απαιτήσεις σας. Οι Ταύροι έχετε διάθεση για φλερτ. Οι Σκορπιοί έχετε πιο θετική διάθεση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.