Φλερτ με τα Άστρα 3-9-2017

>Σήμερα, τώρα δα που μιλάμε, ολοκληρώνεται η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη, κείθε κάτω στον Λέοντα, σου λέω. Καλή όψη, δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, αλλά το σενάριο είναι το εξής: όπως πάει και πέφτει ο Ερμής πάνω στον Άρη, έτσι πας και πέφτεις κι εσύ πάνω στον πρώην, μιας και το ζώδιο που φιλοξενεί την σύνοδο είναι ο άρχων του 5ου Οίκου, άρα της κοινωνικότητας. Η σύνοδος αυτή φέρνει επιστροφές – καταστροφές, θέλουμε να στείλουμε μεθυσμένα μηνύματα ακόμα κι αν δεν έχουμε πιει, θέλουμε να πιούμε ακόμα κι αν δεν το αντέχουμε κι έχουμε και μια τάση να βάλουμε φωτιά σ’ όλα τα παλιά. Επειδή παίζει Άρης στην εξίσωση, αυτό με τις φωτιές να το κρατήσουμε σε συμβολικό επίπεδο, please.
Να στείλω;

Λυπάμαι που θα σου τη σπάσω για δέκατη φορά στη σειρά, αλλά καλύτερα να το αφήσεις για άλλη μέρα μιας και τα πράγματα σήμερα δεν φαίνονται να πηγαίνουν και πολύ με το μέρος σου.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κοίτα. αν σου κάτσει κάποια φάση γιατί όχι; Ωστόσο το καλύτερο θα ήταν να μην το επιδιώξεις μόνη σου, μιας και είναι πιθανό να παίξουν μερικές στραβές που θα σε κάνουν τουλάχιστον να τσαντιστείς.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα φωνάζει είτε κάζουαλ ρουχαλάκια -φάση όχι έξοδος και τρέλες- ή κανένα φορεματάκι κομψό, αλλά όχι τίποτα εξαιρετικά εντυπωσιακό. Συνδύασέ το με εξίσου χαλαρό πατούμενο.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς και το θες εδώ και καιρό, ναι, ωστόσο το καλύτερο θα ήταν να μείνεις στα παλιά, τα συνηθισμένα και τα πεπατημένα. Δεν είναι εποχή για τρέλες.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.