Ερωτική Σελήνη 3-9-2017

Την αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη δεν θα την ξαναπιάσεις στο στόμα σου, την αντίθεση… Όχι καλέ, δεν έχουμε εμείς νεύρα, τα κορίτσια έχουν, γιατί έχουν – ουάου! – αντίθεση και κάπως έτσι αντιδρούν. Τύπου άμα θέλουμε εμείς να κάνουμε αντίθεση κανενός δεν πέφτει λόγος και κάντε πέρα όλοι.
Η Σελήνη και η Αφροδίτη – η Αφροδίτη και η Σελήνη, γιατί είναι και ντίβες και μαλλιοτραβιούνται ποιας το όνομα είναι πρώτο στην μαρκίζα του ουρανού – είναι σε έντονη αντιπαράθεση στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και μας τα κάνουν ρόιδο, ακριβώς σήμερα που ολοκληρώνεται και η καυτή σύνοδος του Άρη με τον ανάδρομο Ερμή. Θα μάθουμε πώς κλίνεται ο πρώην – δεν κλίνεται, πάει «ο πρώην – του πρώην – τον σιχαμένο τον πρώην – άντε χάσου τελευταίε πρώην».

Είναι μια μέρα δύσκολη γιατί από τη μια θα βγούμε σαν να μην πρόκειται να ξημερώσει, τύπου είναι 34 Αυγούστου – ναι, ιντερνετικά κλισέ – από την άλλη θα πέσουμε πάνω σε πρώην που θα μας χαλάσουν την διάθεση ενώ η τάση «και θέλω να ’ρθω να σε αρπάξω από την άλλη να την ρωτήσω με τα μάτια βουρκωμένα με ποιο δικαίωμα σε πήρε από μένα» θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Έχετε υπόψη σας ότι οι έντονοι – και μάλιστα δημόσιοι – καυγάδες είναι πολύ ωραίοι σε ταινίες, στην πραγματική ζωή είναι πολύ χάλια και δεν κόβουν εισιτήρια. Δείτε πώς θα αποφορτίσετε το θυμικό σας. μια παλιά καλή συνταγή λέει ότι για να αποφορτιστεί το θυμικό πρέπει να αποφορτιστεί η λίμπιντο, το πιάσαμε το υπονοούμενο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.