Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Κριός
Εάν κάνετε κάποια σημαντική συζήτηση με το πρόσωπο το οποίο σας αφορά, θα περιγράψετε ορισμένες απαιτήσεις που έχετε. Εάν δεν γίνουν δεκτές, ίσως να τελειώσετε μία περιπέτεια .

Ταύρος

Η ιδιαίτερη γοητεία και θετική διάθεση που έχετε σήμερα είναι τα ιδανικά σας όπλα. Όμως ίσως σας αποπροσανατολίσουν από ορισμένους ουσιαστικότερους στόχους που έχετε.

Δίδυμοι

Εάν κάποιος προσπαθεί αυτή τη στιγμή να σας χρεώσει τα λάθη που έγιναν με πρόσωπο από το παρελθόν της ερωτικής σας ζωής, θα έχετε ιδιαίτερα περιορισμένη υπομονή .

Καρκίνος

Αν και είστε κοινωνικοί και ευδιάθετοι, ίσως να μην είναι η καλύτερη στιγμή για σημαντικές διεκδικήσεις προσώπων από το παρελθόν για εσάς. Θα έχετε πιο χαλαρή διάθεση.

Λέων

Είστε σε μία φάση που νοιώθετε πως έχετε για αρκετό διάστημα υπομείνει ορισμένες συμπεριφορές. Έχετε όμως και μεγάλη διαύγεια. Εξηγήστε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί.

Παρθένος

Με πολύ ορθολογικό τρόπο και αρκετή ηρεμία, θα πάρετε ορισμένες σκληρές αποφάσεις . Εάν θεωρείτε πως κάποιο άτομο περιορίζει την ελευθερία σας, είστε έτοιμοι να το διαγράψετε.

Ζυγός

Έχετε διάθεση περισσότερο για περιπέτεια σήμερα. Είναι καλύτερο να μην προσεγγίσετε πρόσωπο από το παρελθόν, καθώς δεν είναι η στιγμή που θα εδραιωθούν νέες σχέσεις.

Σκορπιός

Έχετε μία εσωτερική δύναμη, αλλά και μία αισιοδοξία . Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την προσέγγισή σας. όμως προσέξτε, ίσως γίνετε κάπως καταπιεστικοί και ειδικά σήμερα αυτό θα είναι μεγάλο μειονέκτημα.

Τοξότης

Προσπαθείτε να εξηγήσετε τα συναισθήματά σας. Αυτό μπορεί αν αποδειχθεί πιο δύσκολο στην πράξη, απ’ ότι το έχετε στο μυαλό σας. μην κάνετε ακόμα κίνηση, αν δεν νοιώθετε έτοιμοι.

Αιγόκερως

Έχετε έντονο σήμερα το ρομαντικό στοιχείο. Είναι αρκετά πιθανόν να δείτε πως κατά την προσέγγισή σας θα υπάρχουν εντάσεις. Όμως εσείς καταφέρνετε να εξισορροπήσετε τα πράγματα.

Υδροχόος

Μπορείτε να αφήσετε πιο ελεύθερο τον εαυτό σας σήμερα. Αν το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε την κατάλληλη βραδιά, ώστε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας αφορά.

Ιχθείς

Η δυσκολία σας στο να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά, σήμερα θα σας οδηγήσει στο να μην μπορείτε να δείτε με ξεκάθαρο τρόπο το παρελθόν σας. αποφύγετε σήμερα σημαντικές κινήσεις.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.