Σαββατοκύριακο Αγάπης 2/09 – 3/09/2017

 Κριός
Το σπίτι, η οικογένεια, ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας και η καριέρα σας θα είναι οι τομείς που χρειάζονται περισσότερη προσοχή αυτό το ΣΚ. Αυτά που θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Από την άλλη πλευρά, οι ερωτικές υποθέσεις, που δεν έχουν ακόμη γίνει μακροπρόθεσμες, θα σας φέρουν τη μεγαλύτερη χαρά. Έχετε παιδιά; Τότε μπορούν επίσης να γίνουν ένας λόγος για να χαμογελάσετε.

Ταύρος

Υποστηρίξτε την ψυχολογία σας και εστιάστε τις σκέψεις σας σε θετικά και επιθυμητά πράγματα. Παρατηρείται τάση για κατάθλιψη και αρνητικότητα και οι στενοί φίλοι σας δεν φαίνονται καθόλου υποστηρικτικοί. Αντίθετα, μπορεί να είναι η πηγή του κακού. Η γοητεία σας είναι πολύ ισχυρή, όμως, οικοδομήστε αυτό που θέλετε, όχι οτιδήποτε εκφράζει τους φόβους και τις απογοητεύσεις σας.

Δίδυμος

Τα χρήματα και η ερωτική ζωή θα υπογραμμιστούν αυτό το ΣΚ και κυρίως με αρνητικό τρόπο. Ίσως ορισμένα προβλήματα αυτού του είδους να προέρχονται από το άλλο μισό σας. Οι φίλοι και τα αδέρφια σας είναι η πηγή της δύναμης και της χαράς σας αυτό το ΣΚ. Οι συνεργάτες σας υποστηρίζουν επίσης.

Καρκίνος

Η ερωτική σας ζωή πηγαίνει πολύ ομαλά. Εάν κάτι αναπάντεχο συμβαίνει εκεί αυτό το ΣΚ, θα είναι καλό. Από την άλλη πλευρά, ό, τι θεωρείτε ο προσωπικός σας χώρος, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας, της οικογένειάς σας, των σκέψεών σας κ.λπ., θα προκαλέσει κάποιο άγχος .

Λέοντας

Νιώθετε ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας αυτό το ΣΚ. Η ερωτική ζωή πηγαίνει επίσης καλά. Ίσως μια παλιά σχέση να επιστρέψει, να πάει καλύτερα, να μονιμοποιηθεί. Τα αδέλφια, η δουλειά και η υγεία σας, διανοητικά και σωματικά, χρειάζονται λίγο περισσότερη προσοχή.

Παρθένος

Τα χρήματα, το σeξ και η αγάπη είναι αγχωτικά αυτό το ΣΚ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ορισμένα προβλήματα μπορεί να εμφανίζονται στον κοινωνικό σας κύκλο, αλλά όχι ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους που θεωρείτε στενούς φίλους. Από την άλλη πλευρά, η ένταση από το σπίτι και την οικογένεια ελαχιστοποιείται. Κάποια ευχάριστα πράγματα μπορεί επίσης να προέρχονται από εκεί. Μια ισχυρή μαγική μέρα για εσάς.

Ζυγός

Η σταδιοδρομία και οι σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας μπορεί να σας προβληματίσουν. Η οικογένεια μπορεί επίσης να σας απασχολήσει ως επί το πλείστον όσον αφορά την καριέρα σας ή αυτό που θεωρείτε ως την θέση σας στην κοινωνία. Οι φίλοι και οι γνωστοί σας είναι αυτοί που σας φέρνουν χαρά, γι 'αυτό προσπαθήστε να είστε μαζί τους και λάβετε τις συμβουλές τους. Μια νέα συνεργασία με έναν φίλο είναι δυνατή. Σκορπιός

Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για ό, τι έχει να κάνει με την αγάπη. Όσον αφορά τα χρήματα, ορισμένα χρέη από το παρελθόν σας μπορεί να φαίνονται λίγο πιο απαιτητικά αυτό το ΣΚ, αλλά απαιτούν απλώς μια λύση. Να ξέρετε όμως ότι θα είστε πολύ καλύτερα στο μέλλον . Τα επίπεδα άγχους είναι υψηλά και οι στενοί φίλοι σας δεν φαίνονται χρήσιμοι αυτό το ΣΚ. Πιθανότατα είναι αδιάφοροι.

Τοξότης

Αυτή είναι μια πιο ευχάριστη περίοδος για σας από ό, τι οι προηγούμενες. Αισθάνεστε εμπνευσμένοι και έτοιμοι για ερωτική δράση . Ακούστε αυτές τις εσωτερικές "αισθήσεις" και ενεργήστε για να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας. Δημιουργήστε τα θεμέλια της ευτυχίας σας, έστω και λίγο. Μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια επιπλέον χρήματα. Περάστε ήρεμα με τους αγαπημένους σας, αν μπορείτε να επιλέξετε.

Αιγόκερως

Περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας και οργανώστε τις σκέψεις σας, τους στόχους σας και τα όνειρά σας. Είναι μια πολύ καλή στιγμή αυτό το ΣΚ για να δουλέψετε και τις κοινωνικές σας δεξιότητες. Η οικογένεια και όποιος θεωρείτε ως οικογένεια σας υποστηρίζουν και αποτελούν πηγή έμπνευσης, ακόμη και χωρίς τη γνώση ή την πρόθεσή τους. Η σταδιοδρομία και οι συνεργασίες μπορούν να σας στεναχωρήσουν. Ίσως περισσότερο από λίγο.

Υδροχόος

Μια πολύ κοινωνική περίοδος. Κάθε πτυχή της κοινωνικής σας ζωής ενισχύεται και ωφελείται. Έτσι, επικοινωνήστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Μπορούν να εμφανιστούν νέοι άνθρωποι και άτομα με τα οποία έχετε χάσει την επαφή σας. Η δουλειά είναι σκληρή και ίσως αγχωτική. Δεν θα το θεωρούσαμε όμως κακό. Απλά σκληρό και αγχωτικό, στις πραγματικές του διαστάσεις.

Ιχθείς

Φαίνεται επίσης ότι είστε τυχεροί με τα ερωτικά θέματα αυτό το ΣΚ. Κυρίως μικρά πράγματα, αλλά δοκιμάστε την τύχη σας - με μετριοπάθεια - σε μια γνωριμία που σας προτείνουν φίλοι. Απαιτείται κάποια προσοχή στην αγάπη σας, εάν βρίσκεστε σε μια σχέση ήδη, εξετάστε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κάποια προβλήματα που δεν θέλει το ταίρι σας να σας επιβαρύνουν και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια ένταση μεταξύ σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.