Γεννήθηκες σαν Σήμερα 2 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Είστε πολύ δημιουργικοί, αυθόρμητοι, διασκεδαστικοί και συμπαθητικοί. Είστε συναισθηματικά παρορμητικοί, ενώ αισθάνεστε εμπνευσμένοι στην εκτέλεση πραγματικά δύσκολων υποχρεώσεων για χάρη των ατόμων που αγαπάτε. Μπορεί συχνά να κάνετε θυσίες για τους άλλους, ακόμα και αν κάποιοι δεν σας το αναγνωρίζουν. Είστε ιδιαίτερα κατανοητοί και διορατικοί, και αυτό προσελκύει άλλους, ειδικά καθώς ωριμάζετε. Ενώ η καλοσύνη σας μπορεί να επωφεληθεί από λιγότερο ευγενή άτομα, έχετε την τάση να υιοθετείτε κι εσείς την δική τους αντιμετώπιση όσον αφορά άτομα τα οποία δεν νιώθετε πως σας αγαπούν ή σας συμπαθούν και έτσι γίνεστε κι εσείς επικριτικοί μαζί τους. Έχοντας αποκτήσει την εμπειρία ζωής που έχετε, κρατάτε την νεανικότητά σας, την αγάπη και το γενναιόδωρο πνεύμα σας ζωντανό σε όλη σας τη ζωή . Συνήθως ελκύετε άτομα τα οποία αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό και δίνετε ό,τι έχετε όταν αγαπήσετε πραγματικά. Διάσημοι άνθρωποι που γεννήθηκαν σήμερα: Keanu Reeves, Jimmy Connors, Salma Hayek, Mark Harmon, Allison Miller.
Φθάνετε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής όσον αφορά την προσωπική ανάπτυξη . Μπορεί να είστε πιο συναισθηματικοί φέτος και θα πρέπει να παρακολουθείτε περιττές συγκρούσεις και να μην κάνετε βιαστικές αποφάσεις . Η υπερηφάνεια μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποιο πρόβλημα αν δεν κρατηθεί υπό έλεγχο. Διαφορετικά, αυτό είναι ένα έτος μεγαλύτερης κατανόησης και έντονης επιθυμίας να ασχοληθείτε με την εργασία σας. Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη, δυναμική περίοδος στη ζωή σας.Αυτό είναι ένα καλό έτος για τη δημιουργία και την ανακάλυψη, και αν μπορείτε να εργαστείτε με το δικό σας ρυθμό, θα είστε σε καλή κατάσταση. Διαφορετικά, μπορεί να αισθάνεστε περιορισμένοι από τις ρουτίνες. Προτιμάτε να κάνετε τις δικές σας αποφάσεις. Η σκέψη σας είναι στην κορυφή και μπορεί να οδηγήσει σε αμειβόμενα έργα. Η επικοινωνία και η εκμάθηση νέων πραγμάτων θα ευνοηθούν. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών και της τεχνολογίας σας με τρόπους που ανοίγουν νέες οδούς για επικοινωνία ή ευκολία. Υπέροχες δημιουργικές ιδέες μπορούν να πραγματοποιηθούν φέτος. Είστε σε θέση να βρείτε νέα στοιχεία για παλιά προβλήματα και οι διαδικασίες της σκέψης σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πιθανό οι δουλειές σας να είναι ιδιαίτερα πρωτότυπες. Ένα θέμα ή ακόμα και ένα άτομο μπορεί να είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένο, προκαλώντας σας να εξερευνήσετε νέες προοπτικές . Νέες ή βελτιωμένες φιλίες είναι πολύ πιθανές.

Στόχος σας είναι να είστε πολύ διπλωματικοί όταν συναλλάσσεστε με άλλους φέτος. Τείνετε να επιτύχετε πολλά μέσα από τη συνεργασία και η διορατικότητα σας μπορεί να είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα στις συναλλαγές σας με άλλους. Έχετε συχνά έναν τρόπο με τις λέξεις φέτος, και η επικοινωνία των συναισθημάτων σας μπορεί να είναι ευχάριστη. Μπορείτε να χειριστείτε τους ανθρώπους καλά και οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται γενικά. Αυτός μπορεί να είναι ένας καλός χρόνος για την καλλιέργεια της τέχνης, την προώθηση ενός δημιουργικού χόμπι και τη διερεύνηση νέων καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων.

Παρακολουθήστε επίσης την ανυπομονησία ή τις ιδιοσυγκρασίες που λειτουργούν εναντίον σας φέτος. Μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στα χρονοδιαγράμματα εργασίας ή οι περιστάσεις της ζωής σας θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να χρειαστεί να αλλάξετε τους στόχους ή τις ενέργειές σας. Αυτό μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που τείνετε να αντισταθείτε σε άλλους και να τους προκαλέσετε αν προσπαθούν να σας κρατήσουν πίσω.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.