Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-9-2017

Κριός
Μην κοιτάζετε αυτά τα οποία έχουν μικρότερη σημασία για εσάς, όσο και αν σε αυτή τη φάση φαίνονται κάπως δελεαστικά. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στους πραγματικούς στόχους σας.

Ταύρος

Η ασφάλεια είναι χρήσιμη, αλλά ορισμένες φορές γίνεται μία εμμονή, ένας στόχος μικρότερης αξίας, για τον οποίον όμως μπορείτε να άνετε τα πάντα. Σίγουρα όμως, θα αναθεωρήσετε.

Δίδυμοι

Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να ανεβάσετε τους τόνους στη συναισθηματική σας ζωή . Μην δημιουργήσετε παρεξηγήσεις, πάνω που αρχίζουν να ξεπερνιούνται. Να είστε πιο χαλαροί.

Καρκίνος

Η ανάγκη σας για αλλαγή μέσα στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή είναι εκείνος ο οδηγός που σας παρασύρει σε όμορφες και νέες εμπειρίες . Ακολουθήστε την καρδιά σας.

Λέων

Είναι πιθανόν μέσα στον κύκλο σας να υπάρχουν ορισμένες εντάσεις οι οποίες θα έχουν και κάποια αντανάκλαση στη συναισθηματική σας ζωή. Θα βρείτε όμως μόνοι σας ισορροπίες.

Παρθένος

Έχετε ήδη έρθει απ’ ό,τι φαίνεται, πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν δεν φοβηθείτε αυτή την πιο στενή επαφή, θα μπορέσετε να ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές αυτή την ώρα.

Ζυγός

Με μια πιο λογική αλλά και χαλαρή αντιμετώπιση ορισμένων ζητημάτων, θα αποδειχθεί πως κάποια πράγματα που θεωρούσατε εξωφρενικά, είναι στην πραγματικότητα μικρής σημασίας.

Σκορπιός

Μην χάνετε αυτή την ψυχική δύναμη, που διαθέτετε. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε βέβαια και να σκεφτείτε καθαρά, αλλά μην μειώνετε την απόφασή σας και μην απέχετε από όσα συμβαίνουν.

Τοξότης

Είναι μια στιγμή κατά την οποία μπορεί κάπως η ψυχολογία σας να πέσει. Θα βρεθούν κάποια εμπόδια μπροστά στον δρόμο σας, αλλά εσείς δεν πρέπει να το βάλετε κάτω.

Αιγόκερως

Η προσπάθειά σας να κάνετε την προσέγγισή σας στο πρόσωπο που σας αφορά, θα πρέπει να γίνει με έναν πιο λεπτό τρόπο. μην κάνετε ενέργειες που μπορεί αν παρεξηγηθούν.

Υδροχόος

Απαιτείται αυτή τη στιγμή ορισμένες μεγάλες αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή. Αυτές πρέπει να ξέρετε πως θα πραγματοποιηθούν και θα αποδειχθεί ότι γίνονται για το καλύτερο.

Ιχθείς

Θα δυσκολευτείτε να κάνετε την κίνησή σας σήμερα. Κάποιες εντάσεις θα σας καθυστερήσουν και θα υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ των θέλω σας και των πρέπει. Χρειάζεστε ένα διάλλειμα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.