Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-9-2017

Κριός
Είναι ώρα να δείτε τα πράγματα πιο γενικευμένα. Το γενικότερο κλίμα απαιτεί από εσάς να βγείτε από το μικρό καβούκι στο οποίο όλοι λίγο-πολύ βρισκόμαστε και να δείτε την μεγάλη εικόνα.

Ταύρος

Μην κάνετε βήματα προς τα πίσω. Πάρτε αποφάσεις σχετικά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος και μην χάνετε την αποφασιστικότητά σας, συντονιστείτε με το κλίμα της ημέρας.

Δίδυμοι

Εάν παρατηρήσετε πως το άγχος σας ξεπερνά, τότε επιλέξτε να κάνετε μία συζήτηση με ένα κοντινό σας πρόσωπο, ώστε να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, ώστε να πάρετε αποφάσεις.

Καρκίνος

Έχετε ανάγκη για αλλαγή στην συναισθηματική σας ζωή . Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεπεράσετε το παρελθόν σας, καθώς αυτή η αλλαγή μπορεί να εμπεριέχει ένα πρόσωπο από τα παλιά.

Λέων

Είναι μία στιγμή κατά την οποία διάφορα πρακτικά προβλήματα δημιουργούνται ξαφνικά και αυτό ίσως σας φέρει σε μία αμηχανία. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα την κατάσταση.

Παρθένος

Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε αυτή τη στιγμή! Είναι η ώρα να κάνετε την κίνησή σας και να ξέρετε πως τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει, αν έχετε ταυτόχρονα κι το απαιτούμενο θάρρος.

Ζυγός

Μην παρατραβάτε ορισμένες καταστάσεις, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο λογικά και ίσως με μία μεγαλύτερη χαλαρότητα. Μην φέρνετε ορισμένες καταστάσεις στα άκρα.

Σκορπιός

Η ανάλυση που κάνετε είναι πάρα πολύ πιθανόν να βασίζεται σε ορισμένες προσωπικές σας εικασίες και να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα, πάρτε τον χρόνο σας.

Τοξότης

Καθώς αυτή τη στιγμή θα κάνετε την προσέγγισή σας, θα αντιμετωπίσετε ανεξήγητα προβλήματα. Είναι καλύτερο να περιμένετε λίγο ακόμα, έως ότου φύγει αυτή η αρνητική επίδραση.

Αιγόκερως

Μην προσπαθείτε να φέρετε το πρόσωπο που έχετε απέναντί σας σε αμηχανία. Αν θέλετε να αναγεννηθούν συναισθήματα, μην προσπαθείτε να εκδικηθείτε για το παρελθόν.

Υδροχόος

Οι αλλαγές είναι έτοιμες να συμβούν και εσείς είσαστε απόλυτα έτοιμοι για να τις πραγματοποιήσετε. Είσαστε πάρα πολύ ευνοημένοι για ορισμένα μεγάλα βήματα αυτή τη στιγμή.

Ιχθείς

Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε μία παράτολμη κίνηση. Αντίθετα, είναι προτιμότερο να επιλέξετε μία πιο ήρεμη προσέγγιση αυτή τη στιγμή, στην προσπάθειά σας για επανασύνδεση .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.