Φλερτ με τα Άστρα 2-9-2017

Θέλει εξαιρετικά μεγάλη προσοχή η ημέρα. Είναι υποτίθεται τυχερή ερωτικά, αλλά ξέρετε εκείνη την κλασική ιστορία που όποιος κερδίζει το λαχείο καταστρέφεται; Ε, κάπως έτσι. Από την μια ολοκληρώνεται θεαματικά το τρίγωνο του Άρη από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον Κριό. Από την άλλη η Σελήνη περιδιαβάζει όλο γυναικεία περιέργεια τον Υδροχόο. Τα πάντα μιλάνε για μια ελευθερία χωρίς όρια στο ερωτικό παιχνίδι. Αλλά σκεφτείτε και σκεφτείτε δυο φορές: μήπως τόση ελευθερία είναι τελικά μια παγίδα και μια δοκιμασία;
Να στείλω;

Δεν το αφήνεις για σήμερα; Η τύχη της ημέρας είναι πιο χαμηλά πεθαίνεις και οι πιθανότητες ποικίλουν από το να έχεις μια άσχημη, έως μια πολύ ντροπιαστική ιστορία να πεις στις φίλες σου.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για αυτό. Το φλερτ δεν ευνοείται σήμερα και το καλύτερο θα ήταν να μείνεις μακριά από τρελά αγορίστικα ματάκια που σου κάνουν πέσιμο απόψε.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα προστάζει πυτζάμα, φόρμες, γιαγιαδίστικα βολικά εσώρουχα και τόνους παχυντικών φαγητών και γλυκών. Έτσι για την κόντρα δηλαδή, για να μην βρεθείς με τα σωστά (έσω) ρούχα στην σωστή στάση και μετανιώσεις. Δεν είναι για σήμερα βρε κουκλί μου, πώς να το κάνουμε;

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Το καλύτερο θα ήταν να το αφήσεις κι αυτό για άλλη μέρα. Το ξέρω πως σκοτώνω κάθε σου διασκέδαση, αλλά δεν φταίω εγώ. Οι πλανήτες σήμερα είναι λίγο παιγμένοι και προτιμούν να μας τυραννούν.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.