Ερωτοσκόπιο 2-9-2017

Πιο κοινωνικοί εμφανιζόμαστε σήμερα. Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και εμείς κάνουμε ένα βήμα πίσω σχετικά με ορισμένες επιδιώξεις και προσπαθούμε να δούμε το πώς θα μοιραστούμε περισσότερα πράγματα με τον σύντροφό μας ή με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Ταυτόχρονα γινόμαστε πιο κοινωνικοί και δυναμικοί.
Μία δυσκολία όμως θα υπάρχει σήμερα στη δημιουργία νέων σχέσεων. Η Σελήνη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία. Μπορεί να πλησιάζουμε πολύ κοντά στην πηγή, αλλά εξαιτίας διαφόρων πρακτικών ζητημάτων, δεν θα πίνουμε νερό.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσπαθήστε να αποβάλετε ορισμένα προσωπικά άγχη. Οι Κριοί επανεξετάστε τις αποφάσεις σας. Οι Ζυγοί προσπαθήστε να έχετε πιο ήρεμη αντιμετώπιση. Οι Καρκίνοι μην κάνετε παράτολμες κινήσεις. Οι Αιγόκεροι δεν είσαστε έτοιμοι αν πείτε την τελευταία λέξη.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς  είσαστε έτοιμοι να κάνετε ανατροπές στην προσέγγισή σας. Οι Δίδυμοι θα αιφνιδιάσετε με τις κυήσεις σας. Οι Τοξότες πιθανώς θα αντιμετωπίζετε ανεξήγητα προβλήματα . Οι Παρθένοι προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά. Οι Ιχθείς θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα στην επικοινωνία .

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είσαστε πιο κοινωνικοί και ευδιάθετοι. Οι Υδροχόοι καταφέρνετε να κάνετε μια πιο πρωτότυπη προσέγγιση. Οι Λέοντες χαλαρώστε από ορισμένα άγχη σας. Οι Ταύροι εκπέμπετε γοητεία . Οι Σκορπιοί δεν είσαστε έτοιμοι για μεγάλα βήματα, ακόμα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.