Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-8-2017

Κριός
Μην χάνετε το κουράγιο σας στο να κάνετε κάποια πιο εντυπωσιακή κίνηση να ξέρετε πως αυτή τη στιγμή ευνοούνται ιδιαίτερα οι κινήσεις που πηγαίνουν τα πράγματα στα άκρα.

Ταύρος

Είναι στιγμή να αποβάλετε άγχη, αλλά ταυτοχρόνως να δράτε λαμβάνοντας υπόψιν και τις ανάγκες του άλλου ατόμου. Μην ενεργείτε χωρίς να σκέφτεστε πως υπάρχουν δύο στο παιχνίδι.

Δίδυμοι

Εάν ακολουθήσετε μία εγωιστική μέθοδο θα απογοητευτείτε πολύ σήμερα. Ανταγωνιστές σας μπορεί να έχουν μια πιο προσεκτική μέθοδο και εσείς ίσως πληγωθείτε.

Καρκίνος

Δεν είναι στιγμή για να κάθεστε πίσω. Αυτή τη στιγμή λάμπετε και έχετε μεγάλες ευκαιρίες. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, μην εγκλωβίζεστε εσωτερικά, να είστε αυθόρμητοι.

Λέων

Κάποιες κινήσεις γίνονται μέσα στο σκοτάδι και ίσως ορισμένα άτομα προσπαθούν να επιβουλευτούν το κακό σας. μην επιτρέψετε σε αυτό να συμβεί, πάρτε πρωτοβουλίες άμεσα.

Παρθένος

Είστε πιο εξωστρεφείς, αλλά μπορεί και να κάνετε ορισμένους εγωισμούς. Υπάρχουν προβλήματα που δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε την ομορφιά του ανθρώπου που έχετε απέναντί σας.

Ζυγός

Μην παραδίνεστε, εάν βλέπετε πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν προς την κατεύθυνση την οποία θα θέλατε. Επιλέξτε να αλλάξετε μέθοδο, να γίνετε πιο άμεσοι και διεκδικητικοί.

Σκορπιός

Δεν νοιώθετε έτοιμοι για ορισμένες κινήσεις. Όμως αυτή τη στιγμή δίνετε στους άλλους την εντύπωση πως είστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Μην δείξετε λοιπόν το αντίθετο.

Τοξότης

Δεν έχετε άλλο την υπομονή να επιμένετε. Θέλετε να φέρετε το μέλλον στο παρόν . Κάνετε πολύ γρήγορες κινήσεις, αλλά με ένα τρόπο που θα είναι σχεδόν αδύνατον να μην έχει αποτέλεσμα.

Αιγόκερως

Μην χάνετε χρόνο! Με το που νοιώσετε ότι η αυτοπεποίθησή σας είναι ανεβασμένοι, κάντε την κίνηση για την οποία περιμένατε. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάτε προς τα πίσω τις ενέργειές σας.

Υδροχόος

Μπορεί αν είναι σκληρό, όμως υπάρχει η περίπτωση σήμερα να έχετε μία νέα σχέση, η οποία όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Είναι στο χέρι σας όμως να το αλλάξετε αυτό.

Ιχθείς

Πιο σίγουροι εμφανίζεστε για τον εαυτό σας, όμως δυσκολεύεστε να κάνετε την κίνησή σας. νοιώθετε πως κάποιος σας μποϊκοτάρει, όμως αυτό δεν είναι αλήθεια . Να είστε προσεκτικοί.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.