Χατζηδάκης: Λιγότεροι φόροι, λιγότερες δαπάνες, επενδύσεις το τρίπτυχο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών, που δεν περιλαμβάνονται στο μνημόνιο, σκοπεύει να υλοποιήσει άμεσα η ΝΔ όταν αναλάβει την εξουσία, αναφέρει ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής.

Όπως σημειώνει, οι μεταρρυθμίσεις θα αφορούν κυρίως στη Δημόσια και πρόθεση είναι να εφαρμοστούν «στο πρώτο εξάμηνο αν είναι δυνατόν».

Για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο κ. Χατζηδάκης αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «θα περιγράψει το δικό μας μίγμα οικονομικής πολιτικής, που στηρίζεται στο τρίπτυχο λιγότεροι φόροι, λιγότερες δαπάνες, επενδύσεις».

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, καθώς «είναι όμηρος της εκλογικής της πελατείας, των ιδεοληψιών της, αλλά και της ανευθυνότητας και του λαϊκισμού που είχε επιδείξει ως αντιπολίτευση».

Σχετικά, με τη διαμάχη για τον κομμουνισμό και τον ναζισμό, τονίζει ότι «ενώ η κυβέρνηση αυτή δεν έχει ευαισθησία να κόβει μισθούς και συντάξεις και να ψηφίζει τα Μνημόνια δυο-δυο, απέκτησε ευαισθησία για την κάλυψη των εγκλημάτων του σταλινισμού», ενώ «προκειμένου να ικανοποιήσει το κομματικό της ακροατήριο παίζει ακόμα και με την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό».
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.