Ερωτοσκόπιο 28-8-2017

Η ημέρα επιφυλάσσει εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και εμείς γεμίσουμε με διάθεση για περιπέτεια . Επιχειρούμε να δοκιμάσουμε τα όριά μας, τραβάμε καταστάσεις στα άκρα. Γινόμαστε πιο αυθόρμητοι και άμεσοι, επιχειρούμε να καταφέρουμε μέσα σε μία βραδιά, όσα είχαμε σκοπό να γίνουν μέσα σε μία περίοδο μηνών. Είναι ιδιαίτερη στιγμή για φλερτ, καθώς τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και εξωτερικεύονται πολύ ευκολότερα.
Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί αν προκαλέσει ορισμένες εντάσεις. Πρέπει να προσέξουμε, ώστε να μην χάσουμε την ευκαιρία της διέλευσης. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μας προειδοποιεί να αποφύγουμε να δώσουμε υποσχέσεις, καθώς δεν πρόκειται να τις κρατήσουμε. Επίσης, τονίζει πως είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν σχέσεις οι οποίες σύντομα θα διαλυθούν, όχι όμως αν προτιμήσουμε να συντονιστούμε με την διέλευση της Σελήνης στον Τοξότη.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσπαθήστε να βλέπετε τα πράγματα χαλαρά, μην αναστατώνεστε για μικρές αφορμές. Οι Κριοί θα γίνετε διεκδικητικοί και άμεσοι. Οι Ζυγοί προσπαθείτε να βρείτε χρόνο για την κίνησή σας. Οι Καρκίνοι εμφανίζεστε ανανεωμένοι. Οι Αιγόκεροι δράτε με μεγαλύτερη απόφαση.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είσαστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και αυτό θα φανεί σήμερα. Οι Δίδυμοι δεν φοβάστε να κάνετε την κίνησή σας. Οι Τοξότες παρουσιάζετε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, πολύ πιο εξωστρεφές. Οι Παρθένοι βγάζετε στην επιφάνεια τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Οι Ιχθείς δυσκολεύεστε κάπως στο να κάνετε την προσέγγισή σας.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είσαστε πιο θετικοί απέναντι σε πράγματα για τα οποία διστάζατε μέχρι τώρα. Οι Υδροχόοι θα δυσκολευτείτε κάπως στο να έχετε ουσιαστικές επαφές. Οι Λέοντες προσέξτε ορισμένες παρασκηνιακές κινήσεις τρίτων. Οι Ταύροι μην δράτε χωρίς να φιλτράρετε λογικά τις κινήσεις σας. Οι Σκορπιοί είσαστε πιο ενθουσιώδεις και κοινωνικοί
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.