Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-6-2017

Κριός
Είναι πιθανό να αναπτύξετε μια ακόρεστη δίψα για την αλήθεια στις σχέσεις σας σήμερα. Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας αγαπάτε τη διασκέδαση και τα παιχνίδια και απολαμβάνετε τη διατήρηση μιας αίσθησης ίντριγκας στη σχέση σας. Αλλά πρόσφατα αισθάνεσαι μερικές υπόγειες ενέργειες που έχουν αναπτυχθεί στη σχέση σας. Αυτό έχει πάρει γιγαντιαίο ποσοστό στο μυαλό σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε απεγνωσμένοι για την αλήθεια.

Ταύρος

Η δική σας φαντασία ήταν πάντα εύφορη και αυτή τη φορά εργάζεται εναντίον σας. Θα θελήσετε να καθίσετε με τον σύντροφό σας και να μιλήσετε ανοιχτά για τους φόβους και τις αμφιβολίες σας. Ένα τέτοιο άνοιγμα είναι νέο στη σχέση σας και το πρώτο βήμα θα είναι αρκετά μεγάλο επίτευγμα για σας.

Δίδυμοι

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο σύντροφός σας ίσως να έχει μυστικά, αλλά είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που φαντάζεστε. Το να πείσετε τον σύντροφό σας να ανοιχτεί θα είναι δύσκολο από την πλευρά σας, αλλά θα νιώθετε τόσο ανακουφισμένοι και χαρούμενοι που θα κάνετε ό, τι χρειαστεί για να έχετε ειλικρίνεια με τον σύντροφό σας. Να είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα μικρό δώρο.

Καρκίνος

Θα έχετε την εμπνευσμένη ιδέα να αναδημιουργήσετε τον τρόπο και την ημέρα που συναντήσατε για πρώτη φορά τον σύντροφό σας. Αυτός / αυτή θα εκτιμήσει σίγουρα τη σκληρή δουλειά σας και θα εκπλαγείτε και εσείς όταν δείτε πόσο εξακολουθείτε να τον αγαπάτε. Εάν έχουν περάσει χρόνια από τη στιγμή που δυο σας έγιναν ζευγάρι, θα δείτε μερικές μεγάλες σπίθες να πετούν σήμερα.

Λέων

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να συζητήσετε με το ταίρι σας και θα χρειαστεί χρόνος και προσοχή. Ως εκ τούτου, η θεραπεία σήμερα είναι το να προσπαθήσετε να αυξήσετε την κατανόηση σας ο ένας τον άλλο και να φέρετε μια νέα αύξηση της αγάπης. Όλα θα είναι καλά τελικά και σίγουρα πολύ καλύτερα από αύριο.

Παρθένος

Αποφύγετε να πάτε σε δημόσιο χώρο όπως το πάρκο σήμερα. Πηγαίνετε κάπου για ένα αριστοκρατικό το βράδυ. Θα ήταν δώρο στην σχέση σας με πολλές υπέροχες αναμνήσεις . Θα μπορούσατε να θυμηθείτε αυτή την ημέρα και πάλι αργότερα στη ζωή . Σήμερα σίγουρα θα είναι μια ημέρα για να θυμηθείτε και τα πάντα. Δείξτε ο ένας στον άλλο πόσο αγαπιέστε.

Ζυγός

Έχετε την τάση να λαμβάνετε τα πάντα πολύ σοβαρά. Η σχέση σας έχει επίσης αποτελέσει σοβαρό ζήτημα για εσάς, αλλά σε αυτήν την περίοδο έχετε αγνοήσει την ελαφρύτερη πλευρά της ζωής. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το χιούμορ είναι ένα βασικό συστατικό της ζωής και ότι ο σύντροφός σας εκτιμά ιδιαίτερα την αίσθηση του χιούμορ.

Σκορπιός

Ο σύντροφός σας θα σας δείξει σήμερα έναν νέο τρόπο απολαυστικής αγάπης. Θα ανοίξει έναν μοναδικό κόσμο μπροστά στα μάτια σας, γιατί αυτός ο τύπος ευτυχίας είναι τελείως ξένος σε σας. Μπορεί να μην αισθάνεστε εντελώς άνετα να επιδοθείτε σε τέτοιες δραστηριότητες και ίσως αισθανθείτε κάποια κατασταλμένη ενοχή, αλλά πρέπει να ξεπεράσετε τις αναστολές σας.

Τοξότης

Ο σύντροφός σας, σάς αγαπά πολύ ειλικρινά, αλλά αντίθετα από εσάς δεν φοβάται να απολαύσει την πιο ελαφριά πλευρά της σχέσης. Αφήστε τον να αναλάβει σήμερα το προβάδισμα και θα μάθετε για εντελώς νέους τρόπους να απολαμβάνετε τη ζωή. Έχετε πραγματοποιήσει τη σχέση με τους όρους σας μέχρι τώρα. Είναι πλέον καιρός να ακούσετε τον σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια ημέρα χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Αντί να κάνετε μεγάλα σχέδια, είναι καλή ιδέα να χαλαρώσετε στην αγάπη σας. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα. Κάτι σημαντικό έχει συμβεί στο παρελθόν αυτήν την ημέρα. Επομένως, να τιμάτε την ημέρα με έναν απλό τρόπο μεταξύ των δύο σας και να γιορτάζετε την αγάπη σας με πολύ στενό τρόπο.

Υδροχόος

Μια παράξενη αναταραχή συμβαίνει μέσα σας σήμερα και δεν μπορείτε να καταλάβετε από πού προέρχεται. Θα δυσκολευτείτε να χαλαρώσετε ή να εμπιστευτείτε ακόμα και τον σύντροφό σας. Αυτή η ανησυχία είναι στην πραγματικότητα το σημάδι κάποιου βαθύτερου φόβου.

Ιχθείς

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για δράση . Δώσατε πολλές υποσχέσεις στον σύντροφό σας στο παρελθόν. Σήμερα είναι μια μέρα για να αρχίσετε να τις θέτετε σε δράση. Εσείς οι δύο είστε ερωτευμένοι και είναι καλή ιδέα να κάνετε μερικούς συμβιβασμούς ο ένας για τον άλλον.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.