Super powerful Νέα Σελήνη

Το τεράστιο νέο φεγγάρι του Ιουνίου πέφτει στην διαισθητική και ενθουσιώδη χώρα του Καρκίνου. Όμως, εξακολουθεί, όπως έχουμε πει κι αλλού σε ένα βαθύ επίπεδο αρχετύπων να σχετίζεται με τους Διδύμους. Ωστόσο η Σελήνη αισθάνεται στο σπίτι στο ζώδιοτου Καρκίνου, που δίνει σε αυτό το Super νέο φεγγάρι ένα ηρεμιστικό, αποκαταστατικό και ειρηνικό αποτέλεσμα, ωστόσο υπάρχουν και άλλες ενέργειες που παίζουν κάτω από την επιφάνεια.
Αυτό το Super New Moon συνδέεται στενά με το Super New Moon της 25ης Μαΐου. Αν και το Super New Moon του Ιουνίου δεν είναι τόσο ισχυρό, αυτοί οι δύο σεληνιακοί κύκλοι δουλεύουν ως μέρος μιας ομάδας.

Το ότι έχουμε δύο πλάτη με πλάτη Super New Moon υποδηλώνει εκπληκτική αλλαγή, μετασχηματισμό και νέες αρχές.

Είναι πιθανό από τον Μάιο μέχρι τον Ιούνιο η ζωή σας να έχει πάρει μια διαφορετική αίσθηση ή ενέργεια . Ίσως αισθάνεστε ακόμη εμπνευσμένοι για να ξεκινήσετε κάτι νέο ή να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σας.

Αυτή η Super New Moon του Καρκίνου θα ανακατώσει επίσης τα συναισθήματα που εμφανίστηκαν τον Μάιο και μπορεί να φέρει ακόμα περισσότερη σαφήνεια. Οποιαδήποτε μη ολοκληρωμένη επιχείρηση μπορεί επίσης να επιλυθεί, ή ίσως απλώς να αισθανθείτε πολύ πιο ξεκάθαρο το μονοπάτι μπροστά σας.

Η Super New Moon του Ιουνίου θα είναι πολύ πιο μαλακή από του Μάη και θα έχει ένα ηρεμιστικό και θρεπτικό αποτέλεσμα. Στην πραγματικότητα, το να περνάς χρόνο με την οικογένεια, να χαλαρώνεις και να παίρνεις τα πράγματα αργά θα είναι σίγουρα εύκολο κάτω από αυτή την σεληνιακή επιρροή.

Το ένα πράγμα που πρέπει να προσέξουμε κάτω από το νέο φεγγάρι του Ιουνίου, είναι ότι θα είμαστε πάρα πολύ παγιδευμένοι σε υπερβολική σκέψη ή πάνω από την ανάλυση των πραγμάτων. Όταν πιάσουμε τις σκέψεις του νου μας, μπορεί εύκολα να οδηγηθούμε σε συναισθήματα στρες και άγχους.

Αν βρείτε τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σας προσπαθήστε να χαλαρώσετε το μυαλό σας και να εστιάσετε στην παρακολούθηση της καρδιάς σας. Αυτό όχι μόνο θα βοηθήσει να μειωθούν τα συναισθήματα αγωνίας, αλλά και θα σας ευθυγραμμίσει με τον υψηλότερο εαυτό σας.

Το Super New Moon του Ιουνίου θα σας ενθαρρύνει να εκφράσετε βαθύτερα, κρυμμένα συναισθήματα και να μιλήσετε αν έχετε κάτι να μοιραστείτε.

Στην πραγματικότητα, αν καταπιέζετε σκέψεις και συναισθήματα για κάποιον ή κάτι τ, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί απλά να σας δώσει το θάρρος να αναλάβετε δράση .

Τα συναισθήματα μπορεί επίσης να τρέχουν με υψηλές ταχύτητες γύρω από το χρόνο της Νέας Σελήνης και τα επίπεδα ενέργειας σας μπορεί να ανέβουν. Εάν συμβεί αυτό, προσπαθήστε να εστιάσετε στην εύρεση της ηρεμίας σας και να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας.

Η καλοσύνη είναι πάντα μια καλή θεραπεία, έτσι δώστε στον εαυτό σας την άδεια να διαλέξετε κάποιο χρονικό διάστημα και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας εάν το χρειάζεστε.

Ακούστε και εμπιστευθείτε τη σοφία της καρδιάς σας σε αυτό το Super New Moon, καθώς σίγουρα θα σας καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση .

Το ηλιοστάσιο του Ιούνη πέφτει και μόλις 2 ημέρες πριν τη Σούπερ Νέα Σελήνη. Αυτός ο συνδυασμός ηλιακής και σεληνιακής ενέργειας πρόκειται να ενισχύσει το αίσθημα των νέων αρχών και θα μας ενθαρρύνει να αντιμετωπίσουμε λίγο διαφορετικά τη ζωή.

Ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες αλλαγές και είναι καιρός να ακολουθήσετε τα υψηλότερα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα άλμα πίστης και εμπιστοσύνης στην κλήση της καρδιάς σας.

Ο ισχυρός συνδυασμός του ηλιοστασίου και της έξοχης νέας σελήνης θα μας καθοδηγήσει σε πολύ υψηλότερα σημεία και επίσης θα μας προετοιμάσει για τον τελικό κύκλο έκλειψης του 2017.

Η χρονιά είναι στα μισά του δρόμου έτσι εάν δεν είστε εκεί που θέλετε να είστε, τώρα είναι η στιγμή να κινηθείτε απαλά, γρήγορα και με θάρρος. Κρατήστε συνέχεια καθαρή την καρδιά σας και πάντα θα κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.