Ερωτοσκόπιο 25-6-2017

Ηρεμήστε, χαλαρώστε, και μην είστε έτοιμοι με το παραμικρό να πάρετε φωτιά στο ερωτικό πεδίο σήμερα, μην ξεθάβετε το τσεκούρι του πολέμου και γενικώς μην παίρνετε τα πάντα τόσο πολύ σοβαρά. Τα πράγματα είναι πολύ απλούστερα από ό,τι φαίνονται σήμερα. Το πρώτο σας ένστικτο είναι σωστό, οπότε μην ξεχνάτε τον εαυτό σας, ακολουθήστε τις παρορμήσεις σας, αλλά χωρίς άγχος .
Καθώς ο Άρης τείνει στον Ποσειδώνα θερμά και θετικά, πολλοί από εμάς κινδυνεύουμε να υπερβάλλουμε μια κατάσταση, όταν πραγματικά το μόνο που χρειάζεται είναι αποφασιστική δράση . Τα ζώδια του Νερού, ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθείς, πρέπει να κινηθούν γρήγορα μόλις ληφθεί μια απόφαση, μόλις υπάρξει ένα φλερτ, ένα κάτι δελεαστικό. Όλοι μας πρέπει να κλείνουμε τα αυτιά μας σε "χρήσιμες" συμβουλές από φίλους και οικογένειες, οι οποίες θα εξυπηρετούν ως επί το πλείστον μόνο τα δικά τους «θέλω». Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Ξέρετε τι θέλετε. Ε ωραία, μην ακούτε κανέναν. Κοιτάζοντας μπροστά, ο Ερμής αντιτίθεται στον Πλούτωνα την Πέμπτη. Αποφύγετε καυγάδες ζηλοτυπίες, μικρότητες, αλλιώς θα δέσετε τον εαυτό σας σε κόμπους με εκείνους που απλά δεν σας ακούν.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είναι καιρός τώρα να ανακαλύψετε τα πράγματα γύρω σας και να δείτε ερωτικές αλήθειες . Οι Κριοί είναι καιρός να ασκήσετε το διαλογισμό και να ανακτήσετε την αγάπη για τον εαυτό σας. οι Ζυγοί είστε σε πλατωνική φάση, μια πνευματικότητα εισβάλει στο σώμα και στο μυαλό σας. οι Καρκίνοι να χαίρεστε μια αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας θα σας καθοδηγήσει στην επιτυχία σε κάθε βήμα σας. Οι Αιγόκεροι να είστε έτοιμοι για αλλαγές, ο  μετασχηματισμός σας θα σας φέρει πιο κοντά στην αγάπη.  

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς πάρτε λίγο καιρό για τον εαυτό σας - είναι χρόνος να αποσυρθείτε σε κάποιο απομονωμένο μέρος και να σκεφτείτε τι θέλετε πριν προχωρήσετε σε μια σχέση. Οι Δίδυμοι πρέπει να αποφασίσετε αν είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε, να δεσμευθείτε και να σεβαστείτε τον άνθρωπό σας. Οι Τοξότες μην γελιέστε, δεχτείτε ότι το ταίρι σας είναι διαφορετικό από εσάς. Οι Παρθένοι να είστε γενναίοι και να προσπαθήσετε να αναλύσετε την αγάπη σας από μια διαφορετική οπτική γωνία. Οι Ιχθείς δοκιμάστε να είστε πιο ρεαλιστές στον έρωτα.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί  δώστε στον σύντροφό σας χρόνο και χώρο, μην τον κάνετε να ασφυκτιά. Οι Υδροχόοι αποδεχτείτε το ταίρι σας με τα ελαττώματά του και τις αρετές του. Οι Λέοντες θα πρέπει να είστε ανεκτικοί και υπομονετικοί. Οι Ταύροι αναθεωρήστε τη συνείδησή σας, σκεφθείτε και τους άλλους. Για τους Σκορπιούς αυτή είναι μια καλή περίοδος για να προσπαθήσετε να μεγαλώσετε και να φτάσετε σε ένα υψηλότερο στάδιο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.