Φεγγάρια Αγάπης 26/06 – 2/07/2017

25 Ιουνίου 2017
Οι σημερινές πτυχές του φεγγαριού είναι πολύ θετικές για την αγάπη, το φλερτ, το πάθος, τη σeξουαλικότητα, τα παιδιά, το σπίτι και την οικογένεια . Σκέφτεστε να προσθέσετε λίγο πάθος στην οικογένεια; Περνώντας μαζί με το ταίρι σας περισσότερο χρόνο; Οι ακόλουθες όψεις φαίνεται να ευνοούν κάτι τέτοιο. Το φεγγάρι στο Λέοντα είναι σε πολύ καλή οψη με την Λίλιθ - τα συναισθήματα και τα πάθη μπορεί να σχετίζονται με το φλερτ και τη σeξουαλικότητα, βγάζοντας τον εαυτό σας προς τα έξω και με μια γυναικεία αίσθηση δύναμης και αυτοπεποίθησης, τιμάτε αυτήν τη διάθεση της Σελήνης. Το φεγγάρι φέρνει μια αναζωογονητική άνεση σε εμπειρίες με αγάπη, φλερτ και παιδιά. Πολύ θετική ημέρα.

27 Ιουνίου 2017

Σήμερα το φεγγάρι βρίσκεται στους 29 ° του Λέοντα, στο σταθερό αστέρι Regulus. Αυτό είναι το σημείο όπου η ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου θα λάβει χώρα και θα επηρεάσει τα συναισθήματα και τα πάθη και επειδή είναι τόσο κοντά στον Βόρειο Δεσμό, το πεπρωμένο του συλλογικού πληθυσμού περνάει από τον έρωτα. Η Σελήνη και ο  Regulus είναι συνδεδεμένα με ένα εξαιρετικά θετικό τρίγωνο μεγάλης δύναμης που συνεχίζεται με τον Ουρανό στον Κριό και τον Κρόνο στον Τοξότη. Το φεγγάρι που ενώνει αυτό το μείγμα φέρνει μια συναισθηματική συνιστώσα στον έρωτα, πιθανόν σε σχέση με το σπίτι και τα μέλη της οικογένειας. Το φεγγάρι είναι επίσης όμως σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Ταύρο, που σημαίνει ότι τα συναισθήματα για την οικογένεια φέρνουν προβλήματα στην άνεση, την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την αρμονία μας που σχετίζονται με την αγάπη και την ευτυχία .

28 Ιουνίου 2017

Το φεγγάρι στη Παρθένο είναι ακριβώς απέναντι από τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Αυτό το είδος διαμόρφωσης, με έναν πλανήτη σε ένα ζώδιο της γης που συνδέεται με τον Ποσειδώνα, συχνά σχετίζεται με ένα όνειρο ή μια φαντασία που γίνεται πραγματικότητα - είτε πρόκειται για ελπίδα είτε για ευχή, μια δημιουργική ιδέα όπως η γραφή μουσικής, η δημιουργία μιας ταινίας ή η ίδια η αγάπη, αλλά με την καρμική Παρθένο στο μίγμα, πρέπει να προσέξουμε τη λεπτομέρεια, να διασφαλίσουμε ότι όλα είναι καλά και δεν θα μετανιώσουμε στο μέλλον για τα όνειρά μας.

29 Ιουνίου 2017

Το φεγγάρι στη Παρθένο είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, και επίσης σε όψη χιαστί με τον Ουρανό στον Κριό, ενώ ο Κρόνος είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό και ακριβώς σε τρίγωνο με τον νάνο πλανήτη Έρις. Τι ενέργεια έχει αυτό; Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει συγκινήσεις, άνεση σε λεπτομέρειες και τάξη, αλλά αυτό προκαλείται από τον αυστηρό Κρόνο, ο οποίος μπορεί να περιορίσει, να καθυστερήσει ή να μπλοκάρει κάτι συναισθηματικά . Στον Τοξότη θα μπορούσε να είναι μια νομική απόφαση, άρα αφορά τα διαζύγια. Η σύνδεση του φεγγαριού με τον απρόβλεπτο Ουρανό σε υψηλή ενέργεια προκαλεί ενόχληση επειδή η ανάγκη για τάξη, δομή και προβλεψιμότητα - ενδεχομένως στο επίπεδο του OCD - που φέρνει η Παρθένος είναι αναμφισβήτητα αναστατωμένη από τις εκπλήξεις και τις ασυνήθιστες πτυχές που ο Ουρανός φέρνει, από τον Κριό, θα μπορούσε η ημέρα να ευνοεί τους χωρισμούς.

30 Ιουνίου 2017

Σήμερα, το φεγγάρι στο Ζυγό είναι σε τετράγωνο με τον Ήλιο στον Καρκίνο. Αυτή η προκλητική γωνία φέρνει πολλά συναισθήματα, με την εστίαση του Ήλιου στην τάση του Καρκίνου να δείχνει συναισθήματα, να επιθυμεί άνεση, εξοικείωση, ασφάλεια και σταθερότητα. Προκαλείται από συναισθήματα που σχετίζονται με την συντροφική σχέση, τις σχέσεις γενικά ή τη δικαιοσύνη και την ισορροπία . Είναι πιθανό ότι κάτι που συμβαίνει σε σχέση με το τι είναι δίκαιο σε μια σχέση αναδεικνύει συναισθήματα που προκαλούν την αίσθηση ασφάλειας και άνεσης, πιθανώς σε σχέση με την οικογένεια, το σπίτι ή τους γονείς .

1 Ιουλίου 2017

Καλό μήνα! Το φεγγάρι από τον Ζυγό εξακολουθεί να δίνει προκλητικές όψεις. Είναι σε σύνοδο με τον Δία και ταυτόχρονα σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Άρη από τον Καρκίνο, αλλά και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω – προσοχή γιατί με το παραμικρό θα σπάσουν ακόμα και οι φαινομενικά πιο αρμονικές σχέσεις. Να έχετε στον νου σας ότι μια παραπάνω κουβέντα μπορεί να φέρει την καταστροφή.

2 Ιουλίου 2017

Η εβδομάδα κλείνει με την Σελήνη στον Ζυγό να είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό και τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Δείτε τώρα μια παράξενη επίδραση: σχέσεις που μας είχαν συνεπάρει με τον δυναμισμό τους θα μας φανούν φτωχές, ενώ παλαιότεροι σύντροφοι που μας ξέρουν καλύτερα και πιο στέρεα έχουν προβάδισμα στην καρδιά μας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.