Γιατί οι γυναίκες χάνουν το ενδιαφέρον τους

Εάν έχετε εμπλακεί με μια γυναίκα για λίγο, μην εκπλαγείτε εάν δεν αισθάνεστε τη φωτιά που κάνατε όταν συναντήσατε για πρώτη φορά. Αυτό που νιώσατε στα πρώτα στάδια ήταν η αγάπη και η λαγνεία, αλλά δεν ήταν αγάπη. Η αγάπη είναι μια απόφαση που δεν είναι συγκίνηση.
Έχουμε μια τάση να σκεφτόμαστε ότι η αγάπη θα νιώθει υπέροχα όλη την ώρα και δεν θα μας φέρει ποτέ θλίψη. Αναμένουμε να πετάξουμε τη ζωή σε ένα ροζ σύννεφο μόλις βρούμε τον σύντροφο της ψυχής μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι μια μακροχρόνια σχέση είναι πολύ περισσότερο από απλά να νιώθεις καλά.

Δεν είναι ασυνήθιστο για τις γυναίκες να χάσουν το ενδιαφέρον για μια σχέση, και συνήθως δεν παίρνει πολύ χρόνο. Περιμένουμε ρομαντισμό, νίκη και δείπνο, μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και ένα ορισμένο βαθμό περιποίησης. Όταν δεν ανταποκριθούμε στις ανάγκες μας, ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητικές είναι, εμείς πείθουμε τους εαυτούς μας, περιμένουμε για κάτι καλύτερο και αρχίζουμε να κοιτάζουμε αλλού.

Όσο περισσότερο μένετε σε μια σχέση, τόσο περισσότερο αρχίζετε να μαθαίνετε τι είναι η αγάπη και η συντροφικότητα, πράγμα που έχει ελάχιστη σχέση με την εμπειρία που μοιραστήκατε στην αρχή της σχέσης σας. Εάν θέλετε να έχετε μια μακροχρόνια σχέση, αλλά φαίνεται ότι η γυναίκα σας χάνει το ενδιαφέρον της, υπάρχουν μερικά πράγματα που νομίζω ότι πρέπει να γνωρίζετε.

Κρατήστε την αγάπη ζωντανή.

Πρώτα απ 'όλα, όταν η συγκίνηση της συνάντησης κάποιας νέας αποκομίζει και μια σχέση δεν μετρά πλέον το παραμυθένιο πρότυπο στο οποίο έχουμε γίνει τόσο συνηθισμένο, έχουμε αμφιβολίες . Όταν μια σχέση αρχίζει να στερείται πάθους, πιστεύουμε ότι οι ζεστές ασαφείς δεν θα επιστρέψουν ποτέ. Εάν ένας άνθρωπος παύσει να μας κάνει να αισθανόμαστε πεταλούδες, βαριόμαστε.

Πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στο να διατηρείτε την αγάπη ζωντανή, ελκύοντας την ανάγκη της για νεωτερισμό. Αυτό μπορεί να γίνει με τις πιο στοιχειώδεις μορφές. Αφήστε το ένα ποίημα αγάπης, φέρτε το ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, πάρτε το χέρι της στο δρόμο. Κάνε κάτι κάθε μέρα που την κρατάει μαντεύοντας και θέλει περισσότερα.

Επιδιώξετε να γίνετε καλύτερος άνθρωπος.

Αν μια γυναίκα σκέφτεται ότι είναι καταδικασμένη για μια ζωή μετριότητας, σίγουρα θα χάσει το ενδιαφέρον. Μην γίνετε ποτέ οκ με το μέσο όρο ή κάνετε το λάθος να γίνετε άνετοι σε μια σχέση. Προσπαθείτε πάντα να γίνεστε καλύτερος άνθρωπος. Πάρτε μαθήματα, τρέχετε έναν μαραθώνιο, εισάγετε έναν ανταγωνισμό Scrabble.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.