Πώς Γίνεται Δικός Σου!

Πώς θα έχεις για πάντα τον άντρα που αγαπάς; Πώς θα το καταλάβει ότι εσύ είσαι η μία και μόνη, η γυναίκα που τον λατρεύει και θα τον κάνει ευτυχισμένο; Πώς θα σβήσεις κάθε αμφιβολία για την αγάπη σου, και θα τον κάνεις να καταλάβει πως μαζί σου θα βρει τον απόλυτο έρωτα, και τίποτα λιγότερο; Οι άντρες, τον φοβούνται λιγάκι τον έρωτα! Και ξέρεις τι συμβαίνει; Όσο περισσότερο είναι κοντά στο να σε ερωτευτεί πραγματικά, τόσο περισσότερο θα φοβάται!  Γιατί, δεν είναι και λίγο πράγμα να νιώθει πως ήρθε η ώρα να γίνει όχι άντρας, που είναι, αλλά ο άντρας σου! όπως και να το κάνουμε, είναι λίγο ένα κάτι που φέρνει ίλιγγο! Πάμε λοιπόν να δούμε, πώς θα τον βοηθήσεις να πάρει τις αποφάσεις του και να σου δώσει τη ζωή του, για να την κάνεις ακόμα καλύτερη με τον έρωτά σου!
Δώσε του να καταλάβει ότι τον εκτιμάς

Είναι κλειδί αυτό. Μπορεί να σε θέλει, αλλά αν δεν καταλάβει από τη στάση σου ότι εκτιμάς όλο αυτό που είναι, θα διστάζει να κάνει μια πιο δεσμευτική σχέση. Ο άντρας έχει απόλυτη ανάγκη να σου είναι απαραίτητος, το τραβάει ο οργανισμός του! Και για να λέμε την αλήθεια, για να τον αγαπάς, για να είσαι ερωτευμένη πραγματικά μαζί του, έχεις εκτιμήσει πράγματα από τον χαρακτήρα του και τη στάση του,  οπότε είναι λογικό να του τα πεις, να τον κάνεις να νιώσει ότι σε σένα θα βρει μια γυναίκα που θα τον κάνει να νιώθει πολύτιμος!

Πέρνα το μήνυμα ότι αγαπάς και τον εαυτό σου πολύ

Βασικό και αυτό. Ένας άντρας που αξίζει τον κόπο, δεν θέλει να σε βλέπει ούτε δυστυχισμένη, ούτε εξαρτημένη. Οπότε, είναι καλό να του δώσεις το μήνυμα ότι έχεις σχέδια για τον εαυτό σου, και ότι τον θέλεις για να γίνεστε και οι δύο καλύτεροι. Ότι δεν τον θέλεις για να πάρει τα ηνία της ζωής σου, αυτά τα κρατάς εσύ, και τα πας μια χαρά με τον εαυτό σου. όσο πιο καλά τα πηγαίνεις εσύ, όντως, τόσο πιο πολύ θα σε εκτιμήσει και θα σε αγαπήσει ο άντρας που αγαπάς.

Δείξε πόσο σταθερή είσαι

Μιλάμε για σχέση, έτσι; Δεν μιλάμε για ένα παιχνίδι πάθους, που μπορεί και να το φτάνεις ανά μία ώρα στο τέρμα, στο χείλος του γκρεμού. Αν θέλεις μια σχέση κανονική, πρέπει να δείξεις σταθερότητα και να πεις όχι στις απότομες και παράξενες αλλαγές διάθεσης. Όχι ότι δεν μπορεί να σε αγαπήσει για αυτό, αλλά θα αργήσει να σε εμπιστευτεί. Γιατί να χάνετε χρόνο; Ο έρωτας είναι πιο γλυκός όταν νιώθετε και οι δύο ασφάλεια!

 Δώσε του χρόνο

Θα γίνει δικός σου, να το ξέρεις. Αφού το αποφάσισες εσύ, είναι θέμα χρόνου να γίνετε το απόλυτο ζευγάρι . Πρόσεξε όμως, είναι θέμα χρόνου! Δώσε του τον χρόνο που χρειάζεται για να είναι ομαλή η προσαρμογή από αυτό που ήταν η ζωή του, σε αυτό που του προσφέρεις με την αγάπη σου. δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά για τον άντρα, να αλλάξει τη ρουτίνα της ζωής του, ακόμα και αν αυτό που τον περιμένει είναι χίλιες φορές καλύτερο από αυτό που έχει!

Δείξε του ότι σε ενδιαφέρει, μέσα από την εμφάνιση σου

Ρώτα τον αν του αρέσει το φόρεμά σου…Ρώτα τον τι να βάλεις…Υπάρχει μια κλασική κουβέντα στην ψυχολογία, που λέει ότι το κοπλιμέντο, στην ουσία, είναι έλεγχος! Δηλαδή, αυτός που σου λέει πόσο ωραία είσαι όταν φοράς κάτι, για παράδειγμα, παίρνει κρυφά το δικαίωμα να σε κρίνει γενικά. Ναι, αλλά εσύ τον θέλεις στη ζωή σου, έτσι δεν είναι; Άνοιξέ του την πόρτα, βάζοντας τον να σου πει πώς σε θέλει! Είναι και πολύ ερωτικό παιχνίδι, εν τω μεταξύ!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.