Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-6-2017

Κριός – Τρία των Πεντάκτινων
Τα τρία νομίσματα αντιπροσωπεύουν την ανταμοιβή για την ψυχική εργασία και την προσπάθεια να κρατήσετε την σχέση σας. Τα ταλέντα και η δύναμη είναι οι προϋποθέσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση της αγάπης και η αξία της είναι προφανής. Τέλος, τα κίνητρα και η έντιμη προσπάθεια κερδίζουν τα υψηλότερα βραβεία.

Ταύρος – Δύο των Πεντάκτινων

Να έχετε αυτοπεποίθηση και εγκαίρως με τον σύντροφό σας να προετοιμάσετε την ζωή σας για άφθονη συγκομιδή. Η δέσμευση προσθέτει στην αξία της προσπάθειάς σας - η επιτυχία και ο σεβασμός είναι τα παιδιά της. Μην αφήνετε να περάσουν ευκαιρίες, αλλά να δείξετε πρωτοβουλία.

Δίδυμοι – Επτά των Σπαθιών

Κάθε σχέση σας κινδυνεύει να έρθει σε θλίψη. Η δύναμη και η επιμονή θα χρησιμοποιηθούν μάταια, οπότε οι κανόνες των Επτά Σπαθιών ορίζουν υπομονή . Η εξάντληση και η κατάθλιψη είναι τα αποτελέσματα της σπατάλης ενέργειας. Η βούληση και η πρωτοβουλία πρόκειται να διαγραφούν.

Καρκίνος – Οκτώ των Κυπέλλων

Μην σπαταλάτε τους ψυχικούς σας πόρους σε άχρηστες προσπάθειες να επιτύχετε αδύνατα αποτελέσματα. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τις δυνάμεις σας προσεκτικά, ίσως να κολλήσετε και να μην βρείτε το δρόμο προς τα πίσω ούτε να επιτύχετε τον στόχο σας. Αξιολογήστε προσεκτικά τις δυνατότητές σας.

Λέων – Η Δύναμη

Η Δύναμη είναι μια συγκεντρωμένη πτυχή της πυρκαγιάς. Η φλόγα είναι το φως που καθοδηγεί τον συνετό κυβερνήτη, ο οποίος γνωρίζει τόσο τη δύναμή του όσο και την ευθύνη του. Η κυριαρχία υποδηλώνει μεγάλες πράξεις που θα συμβούν στο ερωτικό πεδίο.

Παρθένος – Το Άρμα

Καταλάβετε ότι μπορείτε να διαμορφώσετε τον κόσμο σύμφωνα με τη θέλησή σας και τη δύναμή σας. Αναπτύξτε τα σχέδιά σας εύλογα, αλλά όχι με επιφυλακτικότητα. Έτσι το μέλλον θα φέρει την υπογραφή σας. Η πορεία σας φθάνει στην ευγενική της κατάσταση όπου επικρατούν υψηλά συναισθήματα.

Ζυγός – Ακόλουθος των Ράβδων

Πρόκειται για μία κάρτα που είναι νεανική και γεμάτη δύναμη. Αντιπροσωπεύει αφύπνιση της επιθυμίας, της δύναμης και της άφθονης ζωτικότητας. Το αδύναμο σημείο του είναι η βραδύτητα της απόφασης. Συχνά οι πράξεις του πρέπει να δικαιολογηθούν με την ανυπαρξία και την εξασθένησή του. Βγείτε με ειλικρίνεια μπροστά στον έρωτα.

Σκορπιός – Ιππότης τω Ράβδων

Αν θέλετε να δραστηριοποιηθείτε και να συναντήσετε ισχυρά συναισθήματα, η κάρτα αυτή λέει ότι η αγάπη δεν μπορεί να είναι μακριά. Παραδώστε τα όπλα, εάν αισθάνεστε σίγουροι και ασφαλείς. Εάν αισθανθείτε κίνδυνο ή υπάρχουν αμφιβολίες, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς παίζοντας με τη φωτιά μπορεί να σας κάψει.

Τοξότης – Ντάμα των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Η ενεργειακή δύναμη της πυρκαγιάς των στοιχείων έχει μετατραπεί σε τυραννία της δύναμης. Δεν είναι η ισχυρή πρόοδος στα αισθηματικά σας, αλλά ένας καυτός κύκλος ατελείωτης επανάληψης, που δεν οδηγεί πουθενά. Η πεισματάρικη και στενή νοοτροπία προσελκύει κακή τύχη .

Αιγόκερως – Δέκα των Ράβδων

Προσπαθήστε να αντιληφθείτε τις περιστάσεις πέρα από την καθημερινή σας ζωή. Το Δέκα των Ράβδων είναι μια προειδοποίηση για αναπροσανατολισμό το συντομότερο δυνατό. Διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε περιορισμένοι από τα σύνορα που έχετε δημιουργήσει και δεν μπορείτε να περάσετε πια σε ευτυχισμένες σχέσεις.

Υδροχόος – Ντάμα των Κυπέλλων

Είναι η εκπλήρωση των ιερών συναισθημάτων. Με τη Βασίλισσα των Κυπέλων η αγάπη και η φροντίδα φτάνουν σε ασύγκριτες κορυφές. Η προσωπικότητα αυτής της βασίλισσας φέρει χιλιάδες πτυχές - οι οποίες αντανακλούν την αγάπη και την προσοχή. Τα συναισθήματά της δεν βασίζονται ποτέ στον εγωισμό.

Ιχθείς – Τρία των Κυπέλλων

Αποδεχτείτε τις μυριάδες διαφορετικές πτυχές της ψυχής σας και κατανοήστε τη σχέση τους με αυτούς που αγαπάτε. Συχνά χρειάζεται χρόνος για να καταλάβετε - εάν αφιερώνετε τον εαυτό σας με αυτόν τον τρόπο, η ανταμοιβή της κάρτας αυτής θα είναι άφθονη.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.