Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-6-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων
Τα Δέκα Κύπελλα είναι μια συγκομιδή της καρδιάς, μια εκδήλωση των βαθύτερων επιθυμιών μας. Ακόμη και με μικρούς τρόπους, αυτή η κάρτα αποτελεί μια εκδήλωση μεγάλης ευτυχίας και προσωπικής ολοκλήρωσης. Είναι καιρός να γεννηθεί κάτι νέο, να είστε ανοιχτοί σε σημαντικές αναβαθμίσεις της ζωής σας.

Ταύρος – Η Αυτοκράτειρα (Αντεστραμμένο)

Για μερικούς, ίσως είναι καιρός να εξασκηθείτε στην βαθιά ευγνωμοσύνη για όλα τα δώρα και τις ευλογίες που έχετε ήδη. Αυτό μόνο μπορεί να είναι ένα τεράστιο άλμα της πίστης, γιατί απαιτεί από εσάς να απελευθερώσετε την πεποίθηση ότι εάν δεν πιέζετε ή δεν αγωνιζόσαστε, τίποτα δεν θα αλλάξει στον έρωτα - κάτι που δεν είναι αλήθεια .

Δίδυμοι – Οκτώ των Σπαθιών

Για μερικούς από εσάς, ίσως είναι καιρός να κοιτάξετε γύρω σας για το τι χρειάζεται να αναβαθμίσετε. Ψάχνετε για μια μεγάλη αγάπη ή μια κοινότητα φιλίας να καλλιεργήσετε; Εάν ναι, εξετάστε με ειλικρίνεια πόσο συχνά βγαίνετε στον κόσμο, καθιστώντας τον εαυτό σας διαθέσιμο σε αυτό. Εάν αναζητάτε φως και επέκταση, πώς μπορείτε να βγείτε από το σκοτάδι για να το λάβετε;

Καρκίνος – Ρήγας των Κυπέλλων

Ο βασιλιάς των κυπέλλων σας προσκαλεί σε τρυφερότητα αυτό το διάστημα. Αν έχετε κάτι στην καρδιά σας, σας συμβουλεύουμε να το μοιραστείτε. Εάν έχετε μια λαχτάρα, συναισθήματα για κάποιον, μια πληγή ή μια σύγχυση που κρατάτε μέσα σας, σας συμβουλεύουμε να το μοιραστείτε.

Λέων – Ο Κρεμασμένος (Αντεστραμμένο)

Μπορεί να είστε σε θέση να ξεκινήσετε μια διαδικασία συγχώρεσης, να πυροδοτήσετε μια σχέση, να εμβαθύνετε μια αλληλεπίδραση - μια βαθιά απελευθέρωση της ψυχής, όλα απλά μοιράζοντας την εσωτερική σας εμπειρία. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο αντίστροφος Κρεμασμένος περνάει μέσα σας. Σας καλεί να τιμάτε τα συναισθήματά σας και να τα εκφράζετε με σαφήνεια, ακόμα και αν το θεωρείτε ιδιαίτερα δύσκολο ή τρομακτικό.

Παρθένος – Ρήγας των Πεντάκτινων

Ο βασιλιάς των καρό είναι κύριος του έρωτα με την καλύτερη δυνατή έννοια. Είναι σε θέση να μοιραστεί τον εαυτό του και να λάβει από τον άλλο σε ίσο βαθμό. Όταν παίρνουμε αυτή την κάρτα, αυτό σημαίνει ότι είναι καιρός να βρεθούμε με κάποιον με πολύ στενό τρόπο. Ήρθε η ώρα να μοιραστείτε περισσότερα από τον βαθύτερο εαυτό σας, να διώξετε συναισθηματικά βάρη που δεν έχουν πλέον νόημα.

Ζυγός – Εννέα των Ράβδων

Το Εννέα Μπαστούνι είναι μια πολύ ισχυρή κάρτα, η οποία μπορεί να σας ωθήσει σε νέες σχέσεις τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή η κάρτα απαιτεί να ξεκουραστείτε και να αναθεωρήσετε την σχέση μας, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα δυναμική. Οι εκπληκτικές ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας θα μπορούσαν να είναι εξίσου εξαντλητικές καθώς είναι συναρπαστικές, οπότε θα είναι απαραίτητο να επιτύχετε μια ιερή ισορροπία .

Σκορπιός – Η Υψηλή Ιέρεια

Βεβαιωθείτε ότι είστε πολύ ειλικρινείς στην επικοινωνία σας καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και ζητήστε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να συμβαδίσετε με τη ζωή σας. Μετά από κάθε μεγάλη επέκταση της ενέργειας αυτό το διάστημα, θα είναι σημαντικό να πάρετε μια ανάσα στον απόηχο της δραστηριότητας για να προετοιμαστείτε για το επόμενο μεγάλο εμπόδιο.

Τοξότης – Ο Ήλιος

Είστε στο σωστό δρόμο. Πάρτε αυτό το χαρτί ως μια όμορφη επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς σας στην αγάπη. Συνεχίστε να περπατάτε προς τα εμπρός, απελευθερώνοντας ό, τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον και προχωρώντας σε όλα αυτά που εκδηλώνετε. Επικεντρωθείτε στην επανάληψη του κοσμικού κύκλου αισθημάτων.

Αιγόκερως – Τέσσερα των Κυπέλλων

Μόλις σταματήσετε να σπαταλάτε ενέργεια στην αμφιβολία για την πραγματικότητα της ερωτικής ζωής σας, τα πράγματα θα αρχίσουν πραγματικά να ρέουν! Έχετε το δυναμικό να κάνετε μερικά τεράστια βήματα αυτό το διάστημα, αλλά μόνο όταν είστε πρόθυμοι να θεωρήσετε ότι έχετε ήδη όλα όσα χρειάζεστε.

Υδροχόος – Ο Κόσμος

Ο Κόσμος είναι μια εκπληκτική ενέργεια, που υπόσχεται μια επαναφορά, μια αναγέννηση και σαφήνεια γύρω από αυτό που κάποτε ήταν συγκεχυμένο. Για το σκοπό αυτό, σας καλεί να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας πιο βαθιά από ποτέ. Είτε το γνωρίζετε είτε όχι, είστε ακριβώς εκεί που υποτίθεται ότι πρέπει να είστε ερωτικά.

Ιχθείς – Δύο των Κυπέλλων

Εάν μια ερωτική ευκαιρία έρχεται στον δρόμο σας, να την εκμεταλλευτείτε και να ξέρετε ότι θα σας πάει μακριά. Εάν έχετε κάτι να προσφέρετε, να μοιραστείτε, για παράδειγμα, η σκηνή θα οριστεί για να το κάνετε. Έχετε προχωρήσει συναισθηματικά, και είστε έτοιμοι να ανταμειφθείτε για αυτό. Ετοιμαστείτε να κινηθείτε με αυτόν τον ισχυρό ρυθμό!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.