Παθολογική ζηλιαρόγατα;

Πώς τα πας με το θέμα της ζήλιας; Εσύ καλά αλλά ο σύντροφός σου τι λέει; Του το ψήνεις το ψάρι στα χείλη; Μηνύματα/υπολογιστές/πορτοφόλια περνάνε από το έλεγχό σου και κάθε του κίνηση είναι υπό έλεγχο; Οι περισσότεροι άνθρωποι ζηλεύουν, ακόμα κι αυτοί που δεν το παραδέχονται και κάνουν τους άνετους. Υπάρχουν όμως κάποια δείγματα ότι ανήκεις στην παθολογική περίπτωση ζηλιαρόγατας και πρέπει να το προσέξεις αυτό, γιατί πολύ απλά η παθολογική ζήλια είναι ο πιο εύκολος τρόπος να βλάψεις την σχέση σου και είναι κρίμα…
Αχ αυτά τα μηνύματα…

Πρόσεξε, μπορεί και να έχεις δίκιο ότι κάτι παίζει. Αλλά είναι εντελώς αρρωστημένο, στο λέμε με κάθε ειλικρίνεια, να ψάχνεις τα μηνύματα του στο κινητό . Κι εντάξει, τα έψαξες μία, τα έψαξες δύο και τον βρήκες να είναι κερί αναμμένο. Ε σταμάτα το σπορ πριν σε καταλάβει.

Η έξοδος του τρόμου

Κάθε φορά που βγαίνετε καταλήγετε μαλωμένοι γιατί κάποια κοίταξε, με κάποια έπαιξε, μωρέ πού τα πουλάει αυτά, το νου σου κακομοίρη μου; Είναι δείγμα παθολογικής ζήλιας, δεν το συζητάμε… Αποκλείεται αν σου δίνει τόσες αφορμές. Και αν σου δίνει τέλος πάντων σημαίνει ότι κάτι δεν πάει γενικότερα καλά στην σχέση σας. Και με την ζήλια θα γίνει χειρότερη η κατάσταση, καλύτερη αποκλείεται.

Το σπίτι – φρούριο

Πόσον καιρό έχει να περάσει θηλυκό την εξώπορτα του σπιτιού σας; Μήπως η φωλίτσα σας έχει γίνει ένα απόρθητο φρούριο που δεν το διαβαίνει καμία γυναίκα γιατί όλες πια δεν έχουν μάτια παρά μόνον για τον καλό σου; Δεν βλάπτεις απλά την σχέση σας, βλάπτεις πολύ σοβαρά τον εαυτό σου με αυτήν την απομόνωση που σε κρατάει κι εσένα φυλακισμένη με νοσηρό τρόπο.

Είναι φίλη του; Αφού άντρες και γυναίκες δεν γίνονται μόνον φίλοι, όλοι το ξέρουν αυτό

Μεγάλο, τεράστιο ψέμα. Υπάρχει έντονη φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα. Και μπορεί κάλλιστα ο σύντροφός σου να έχει μια φίλη και να μην την βλέπει καθόλου, μα καθόλου ερωτικά. Με το να την ζηλεύεις κάνεις τα δύο θανάσιμα αμαρτήματα που δεν θα έπρεπε να κάνεις. Πρώτον του ανοίγεις εσύ η ίδια τα μάτια να την δει ερωτικά και δεύτερον την κάνεις να φαίνεται ανώτερη από εσένα και πιο ασφαλής. Μα, σοβαρά τώρα, δεν αλλάζεις στάση;
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.