Αποτέλεσμα εικόνας για Γυναίκα Ταύρος
Αυτοί οι δύο μπορούν να δημιουργήσουν απίστευτη δύναμη, χρήμα και οικογένεια μαζί. Υπάρχει σωματική έλξη και αρκετός αισθησιασμός όταν βρίσκονται μαζί. Είναι ένας αρκετά ευνοϊκός συνδυασμός που μπορεί να κρατήσει πολύ ή και λίγο. Αν συναντήσετε έναν Ταύρο που σας αρέσει, βγάλτε τον έξω για φαγητό. Προτού το καταλάβετε, θα ερωτευτείτε τρελά ή τουλάχιστον θα ενωθείτε σε ένα βαθύ αισθησιακό επίπεδο. Το σεξ μπορεί να σας μετασχηματίσει και να σας πάρει την ανάσα. Προχωρήστε αργά στον σεξουαλικό τομέα. Οι Ταύροι είναι πιστοί, αισθησιακοί και ερωτεύονται το βάθος στους ανθρώπους. Συνήθως είναι και από αυτά που ψάχνουν σε ένα σύντροφο. Ωστόσο, φροντίστε να είστε πραγματικά ερωτευμένοι αλλιώς θα μετανιώσετε που θα ζήσετε αυτή την εμπειρία.
Αυτή η σχέση είναι αισθησιακά θεϊκή. Ο αργός σεξουαλικός δεσμός που θα χορέψουν αυτοί οι δύο θα τους πάρει την ανάσα. Η γυναίκα και ο άντρας Ταύρος είναι και οι δύο πεισματάρηδες, έτσι αν υπάρξει κάποια διαφωνία, τότε θα υπάρξει αδιέξοδο, καθώς και οι δύο έχουν δυνατές απόψεις και πιστεύω. Εκτιμούν την πίστη και τα κοινά τους χαρακτηριστικά, έτσι σπάνια χωρίζουν αν αποφασίσουν να είναι μαζί. Όταν αυτοί οι δύο βγαίνουν έξω, τα πράγματα γίνονται αρκετά ακριβά. Απολαμβάνουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, αλλά έχουν τη θέληση να δουλέψουν για αυτά. Το τέλειο ραντεβού για αυτούς είναι μία βραδιά που περιλαμβάνει ατελείωτο μασάζ, σοκολάτες στο κρεβάτι και σεξουαλική ικανοποίηση όλο το βράδυ.

Αστρολογικά, ο Ταύρος είναι σεξουαλικά δραστήριο ζώδιο . Ωστόχο, για να χαλαρώσει και να παρασυρθεί σεξουαλικά, πρέπει να υπάρχει σταθερότητα και οικονομική ασφάλεια στη ζωή του. Αυτό που τους ερεθίζει περισσότερο είναι το άγγιγμα. Τα απαλά μαξιλάρια, τα μεταξωτά σεντόνια καθώς και η ρομαντική ατμόσφαιρα . Φροντίστε να έχετε στη κρεβατοκάμαρα κεριά, λουλούδια και αρώματα .

Οι Ταύροι θέλουν να περιτριγυρίζονται από καλόγουστα πράγματα, ο φωτισμός να είναι απαλός και να ακούγεται απαλή μουσική . Εξαιτίας της αχόρταγης ερωτικής τους φύσης, δεν σταματούν ποτέ τα παιχνίδια στη κρεβατοκάμαρα. Αυτοί οι δύο θα παίζουν συνέχεια σεξουαλικούς ρόλους, βάζοντας φωτιά στα σεντόνια! Είναι ένας αισθησιακός έρωτας που μπορεί να οδηγήσει σε έναν σταθερό και μόνιμο δεσμό.

Η μακροχρόνια σχέση εκτός κρεβατοκάμαρας δεν θα είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα. Ο Ταύρος μένει συνήθως σπίτι του, επιλέγει την ασφάλεια από την περιπέτεια και γίνεται βαρετός πολλές φορές. Αυτοί οι δύο πρέπει να βρουν καινούρια χόμπι, καινούριους φίλους και να απομακρύνονται μία στο τόσο από το σύντροφό τους.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.