Ερμής στον Καρκίνο

Χαλαρώστε και ακούστε με την καρδιά σας.
Ο Ψυχικός Ερμής κινείται σε ζεστό Καρκίνο στις 21 Ιουνίου 2017, εμβαθύνοντας τις επικοινωνίες μας και μαλακώνοντας την πνευματική μας πλευρά.

Ο Ερμής συνδέεται με τη διάνοια και τον καρκίνο με συναισθήματα. Αυτός ο συνδυασμός μας προσφέρει την ευκαιρία να αντιλαμβανόμαστε και να επικοινωνούμε πιο άμεσα τα συναισθήματά μας. Η συνομιλία είναι πιθανό να είναι πιο προσωπική από ό, τι συνήθως, με μεγαλύτερη ικανότητα για οικειότητα . Ωστόσο, η αντικειμενικότητα μπορεί να υποστεί, καθώς η συνειδητοποίηση φιλτράρεται μέσω των ισχυρών ζητημάτων οικογένειας και ασφάλειας.

Κάθε αστρολογικό πρότυπο προσφέρει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του. Στην πραγματικότητα, είναι πραγματικά δύο πρόσωπα του ίδιου πράγματος. Στην περίπτωση αυτή, η πρόκληση είναι να αρθρώσετε τα συναισθήματα χωρίς να τα ξεπεράσετε. Η ευκαιρία είναι να μαλακώσουν τις διαχωριστικές πτυχές του λογικού νου να συνδεθούν με άλλους με έναν πιο προσωπικό τρόπο.

Ο Καρκίνος είναι σημάδι νερού. Τα μυστήρια του ύδατος δεν μπορούν να μιλήσουν, να αισθανθούν μόνο. Το πέρασμα του Ερμή εδώ δεν διαγράφει τις ορθολογικές πτυχές της αντίληψης, αλλά τις διευρύνει ώστε να περιλαμβάνουν πληροφορίες που δεν μπορούν να τεθούν σε λέξεις. Ξέρετε ότι η σιωπή μπορεί να είναι γεμάτη νόημα. Αυτή τη φορά είναι μια υπενθύμιση ότι η πραγματική ακρόαση γίνεται με την καρδιά, καθώς και με τα αυτιά.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.