Σημαντικά σημάδια για αδελφή ψυχή

Αντιμετωπίζετε παράξενες συμπτώσεις για κάποιον όλη την ώρα.
Αυτό είναι που ονομάζεται συγχρονικότητα. Μπορείτε να πείτε ότι είστε σε ραντεβού με κάποιον και ξαφνικά από το πουθενά παρατηρείτε συμπτώσεις. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα σημάδι ότι το ραντεβού ήταν μια σύνδεση ψυχής. Απλά να είστε προσεκτικοί εδώ. Δεν είναι όλα όσα θέλετε να δείτε, ότι σας θυμίζει κάποιον είναι μια συγχρονικότητα ή σημάδι ότι αυτή είναι η αδελφή ψυχή σας.

Αντιμετωπίζετε επίγνωση της κατάστασης.

Επίγνωση της κατάστασης είναι ένα ένστικτο όπου νιώθετε ότι κάποιος είναι γύρω σας, όταν δεν ξέρετε αν είναι ή όχι γύρω από σας. Η διαφορά με την επίγνωση της κατάστασης με μια αδελφή ψυχή όμως είναι ότι το πρόσωπο είναι εκεί, στο πνεύμα, αλλά δεν είστε πραγματικά εκεί. Και ναι, αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε τρελός. Αυτό συχνά σημαίνει ένα από δύο πράγματα. Είναι η σύνδεση της ψυχής σας, επίσης, σκέφτεστε το ίδιο εκείνη την στιγμή, είτε είστε στην πραγματικότητα, σωματικά κοντά εκείνη την στιγμή. Είναι ένα πράγμα και αυτό έχει ένα όνομα και αυτό το όνομα είναι επίγνωση της κατάστασης.

Θα νιώθετε σαν να τους γνωρίζετε από κάπου.

Όταν συναντάς πρώτα μια σύνδεση ψυχή, θα υπάρχει μια περίεργη αίσθηση του déjà vu. Αυτός είναι κάποιος που έχετε ήδη συναντηθεί πριν θα ήταν η πρώτη σας εντύπωση. Με τις συνδέσεις ψυχή, θα είχατε επαφή και, σε μια προηγούμενη ζωή . Τώρα, αυτό το άτομο κάνει μια επανεμφάνιση, επειδή η αποστολή δεν έχει ολοκληρωθεί. Αυτό είναι ένα από τα πιο κοινά συμπτώματα αδελφής ψυχής.

Τα πράγματα που έχετε κοινά είναι πραγματικά περίεργα.

Έχετε κάποια κοινά πράγματα με τον σύντροφό σας, όπως, και οι δύο αγαπάτε τον νόμο και την τάξη. Αλλά τα πράγματα που έχετε κοινά με τους συντρόφους ψυχής σας είναι συνδέσεις συνυφασμένες από τις εμπειρίες του παρελθόντος της ζωής σας, έτσι ώστε είναι κάτι πολύ μοναδικό και παράξενο . Το ίδιο ισχύει για δίδυμο φλόγες.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.