Τετράγωνο Άρη/Δία: η κραυγή του πολεμιστή

Στις 25 του μήνα ολοκληρώνεται η όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη από τον Καρκίνο και τον Δία από τον Ζυγό. Αν και ο Άρης είναι σε πτώση στον Καρκίνο και θα μπορούσαμε επιφανειακά να υποθέσουμε ότι αυτό το τετράγωνο δεν θα μας βλάψει τόσο, μιας και ο Καρκίνος έχει να κάνει με την οικογένεια κι ο Δίας στον Ζυγό έχει να κάνει με τις σχέσεις, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι ο Καρκίνος ασχολείται με την πατρίδα και ο Ζυγός με την διπλωματία. Ουπς!  Μια άλλη εικόνα αναδύεται, αυτή της πολεμικής ιαχής!
Το τετράγωνο Άρη / Δία είναι μια γενικά θετική επιρροή, καθώς δημιουργεί άφθονη ενέργεια και ενθουσιασμό, δύναμη, θάρρος και σeξουαλική ελκυστικότητα. Η υψηλή ενέργεια όμως σε αυτήν την όψη σίγουρα χρειάζεται κάποια δημιουργική ή φυσική διέξοδο, διαφορετικά η ανησυχία θα εκραγεί σε επιθετικές ή εξευτελιστικές ενέργειες.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο τρόπος με τον οποίο εκφράζετε την άφθονη ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας πρέπει να γίνει με ασφάλεια. Υπάρχει μια τάση με αυτή την πτυχή να δράσετε με το κίνητρο της στιγμής και να πάρετε δυνητικά επικίνδυνους δρόμους επιλέγοντας πιο εύκολα το ρίσκο.

Πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ προειδοποίησης και βαρβαρότητας. Μια συντηρητική προσέγγιση θα σπαταλούσε τα τεράστια ταλέντα που έρχονται με την όψη αυτή, την παρορμητική επιθυμία και την πρωτοβουλία που απαιτείται στον κόσμο για να δημιουργήσουμε πράγματα και να αναλάβουμε τολμηρές ενέργειες που άλλες εποχές μπορεί να φοβόμαστε πολύ να κάνουμε. Ενώ ο κόσμος χρειάζεται αυτή την ενέργεια για να αντιμετωπίσει τους όποιους κινδύνους, θα πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την κακομεταχείριση από την τόνωση των παρορμητικών πιέσεων. Η ανάληψη πάρα πολλών κινδύνων μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα και η υπερβολική πρόοδος θα μπορούσε να οδηγήσει σε αμηχανία σε κοινωνικές καταστάσεις.

Πάντως το τετράγωνο Άρη/Δία σας δίνει την ενέργεια και την πρωτοβουλία να ξεκινήσετε νέα έργα και να αναλάβετε τους κινδύνους που απαιτούνται για την επίτευξη μιας μεγάλης κλίμακας επιτυχίας. Αυτή είναι μια πολύ ελκυστική ενέργεια, αν και λίγο χονδροειδής ή απλή. Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε αυτήν την παρορμητική ενέργεια είναι να χρησιμοποιήσετε κάποια προοπτική και στρατηγική. Αποφύγετε να δράσετε βιαστικά χωρίς να λάβετε υπόψη τις συνέπειες των δικών σας δράσεων. Το τετράγωνο του Άρη και του Δία θα δώσει το θάρρος να αντιμετωπίσετε τους αντιπάλους εάν απειλείστε, αλλά μια αμυντική προσέγγιση θα λειτουργήσει καλύτερα.

Δεν είναι καιρός να προχωρήσετε στην επίθεση, ειδικά χωρίς πρόκληση, ως αποτέλεσμα απώλειας προσώπου, ατυχημάτων ή τραυματισμών. Επιλέξτε τους αγώνες σας προσεκτικά. Παρόλο που θα αισθανθείτε ενθουσιασμένοι, θα χρειαστεί να μετριάσετε την ενεργειακή σας απόδοση καθώς υπάρχει μια τάση με αυτή τη διέλευση να καείτε, οδηγούμενοι σε σωματική ή συναισθηματική εξάντληση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.