Παράνομες Αγάπες!

Τι σημαίνει παράνομη αγάπη; Πώς τη βιώνει το κάθε ζώδιο, ο κάθε άντρας; Αν έχεις μια σχέση με άνθρωπο που είναι δεσμευμένος, τι μπορείς να περιμένεις; Όπως και να το κάνουμε, και όσο και να θέλουμε να είμαστε εντάξει στη ζωή μας, δεν μπορείς πάντα να αποφύγεις μια τέτοια σχέση. Και αυτό, γιατί ο έρωτας δεν έχει πουθενά να κάνει με την ηθική. Ο έρωτας είναι αυτόματη ανάφλεξη, είναι μια διαδικασία που δεν την ελέγχει το μυαλό, αλλά η ψυχή . Και η ψυχή, ξέρει μόνο αν αγάπησε, δεν ξέρει αν κάνει να αγαπήσει, δεν ρωτάει κανέναν. Όλα τα ζώδια κάνουν παράνομο δεσμό, γιατί όλοι άνθρωποι είναι. Πάμε να δούμε πώς θα ζήσεις αυτήν την πρόκληση, ανάλογα με το ζώδιο του άντρα που αγάπησες, αν είναι δεσμευμένος.
Ζυγός

Ο άντρας Ζυγός είναι λίγο παγίδα στην παράλληλη σχέση. Κάνει όλων των ειδών τις παράλληλες σχέσεις, και βιαστικές, και της μιας μέρας και μόνιμες. Το τελευταίο, λίγο πιο δύσκολα. Αν είσαστε μαζί καιρό, σημαίνει ότι σε αγαπάει. Αποκλείεται ν είναι μαζί σου για πάνω από μήνα, αν δεν σε αγαπάει πραγματικά. Αλλά αυτό, δεν σου εξασφαλίζει ότι θα ζήσετε και μαζί. Συνήθως, λυπάται να αφήσει τη νόμιμη σύντροφο του, και ενώ είναι άπιστος, ή ερωτευμένος, ντρέπεται να το παραδεχτεί. Αν βέβαια έχει εντελώς τελειώσει η σχέση του, θα τα κάνει όλα πέρα και θα είναι μαζί σου. αλλά, όσο και να λέει ότι είναι ερωτευμένος – αλήθεια λέει, είναι – δεν σημαίνει ότι αύριο – μεθαύριο γίνατε ζευγάρι κανονικό. Περίμενε. Θα δείξει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, παρά το πάθος του, δεν αγαπάει την απιστία . Ίσως να κάνει μια σχέση απελπισμένου έρωτα της μιας βραδιάς, αν νιώσει προδομένος, αλλά άπιστος δεν είναι. Αν είναι σε παράλληλη σχέση μαζί σου, είναι πολύ σοβαρό. Σε θέλει και βασανίζεται που είναι σε μπλέξιμο. Αλλά την απόφαση να χωρίσει, την παίρνει δύσκολα, γιατί ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει πόνος. Αρκεί βέβαια, να μην έχει ο ίδιος πέσει θέμα απιστίας πρώτα. Αν ξέρει ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, με λίγη δική σου αφοσίωση πολύ φανερή, είναι πολύ σύντομα εντελώς δικός σου.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν θα ήταν δεσμευμένος αρχικά, αν δεν ήταν ερωτευμένος. Αλλά ούτε και παράλληλη σχέση κανονική θα έκανε, αν δεν ήταν πάλι ερωτευμένος μαζί σου. μπορεί να έκανε καμιά παρανομία της βραδιάς, αλλά όχι σχέση, προσπαθεί να είναι πιστός . Για να μην είναι, και να είναι μαζί σου, περίμενε να γίνετε σύντομα και ζευγάρι κανονικό. Είναι ο τύπος του άντρα που χωρίζει, γιατί νιώθει πολλές φορές αδικημένος, και αν του συμβεί αυτό, τίποτα δεν τον κρατάει σε μια σχέση που του φέρθηκε άσχημα. Υπόψη, αν δεν του φερόταν άσχημα, δεν είναι ο τύπος που θα έβγαινε να βρει άλλη γυναίκα, και ας λένε πολλά για τους Τοξότες. Τον βρήκες σίγουρα με συναισθηματικό κενό και σε έχει – πάλι σίγουρα – αγαπήσει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν την θέλει την παράλληλη σχέση, καθόλου. Είναι μεν φλογερός σαν εραστής, αλλά είναι πιστός. Βέβαια, έχει μεγάλο θέμα με τη νομιμότητα, οπότε χωρίζει δύσκολα, αυτό πρέπει να το ξέρεις. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κάνει πράγματα που μπορεί να φέρουν σκάνδαλο. Και κανονικά, δεν θα ήταν καν σε σχέση μαζί σου, δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που πατάνε τις αρχές του. Για να είστε μαζί, σημαίνει ότι και μεγάλο κενό υπάρχει στην καρδιά του, και σε αγαπάει πολύ. Πώς θα μπορέσετε να ζήσετε μαζί και να μην είστε παράνομο ζευγάρι; Θα έρθει λογικά η στιγμή να πάρει αποστάσεις, γιατί αποκλείεται η σχέση του να πάει καλά. Και τότε θα λάμψεις εσύ στην συνείδησή του ως η νόμιμη σύντροφος . Αλλά, θα πάρει ίσως χρόνο.

Υδροχόος

Ο υδροχόος κάνει παράλληλες σχέσεις, κάνει μικρές περιπέτειες, κάνει μυστικά και κρυφά πράγματα. Είναι λίγο επαναστάτης στον έρωτα, ακόμα και αν πολλές φορές δεν του φαίνεται. Και δεν το έχει και δύσκολο να χωρίσει. Το ότι είναι σε παράλληλη σχέση μαζί σου, δεν πρέπει να το δεις από μόνο του σαν απόδειξη βαθιάς αγάπης. Μπορεί να είναι ερωτευμένος, ναι, αλλά δεν έχει και πρόβλημα συνειδησιακό, οπότε θέλεις κι άλλα σημάδια για να ξέρεις ότι σε αγαπάει τόσο που να μείνετε μαζί για πάντα. Πώς θα ξέρεις ότι θα κάνει το βήμα να χωρίσει; Αν τον δεις πολύ εκνευρισμένο1 νιώθει άβολα και στενάχωρα με τα δεσμά! Αν εσύ δεν τον πιέσεις, αν φανείς ότι είσαι η ελευθερία που ψάχνει, τον κέρδισες!

Ιχθείς

Ο άντρας Ιχθύς, έχει μια καλή σχέση με το όνειρο, και ένα παράνομος δεσμός, του ξυπνάει τον καλλιτεχνικό του ρομαντισμό. Μπορεί να σε αγαπάει, αλλά μπορεί και απλά να αγαπάει αυτό που ζείτε, σαν σκηνικό και ψευδαίσθηση. Δεν είναι ο άντρας που ξέρεις ότι για να έχει κάνει παράλληλη σχέση, ναι και σώνει θα χωρίσει, όχι. Αλλά αν εσύ του συμπεριφέρεσαι με αγάπη στα οράματά του, αν ταιριάζετε – γιατί έχει λίγο δύσκολο ψυχισμό – μπορεί να γίνετε ζευγάρι για πάντα. Απλά, θα σου ζητήσει να του αποδείξεις ότι το εννοείς πως τον καταλαβαίνεις και τον αγαπάς. Και μετά θα κάνει το βήμα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.