Τον Έρωτά Σου ή Τη Ζωή Σου!

Υπάρχει ένας άντρας, που να αξίζει να τους δώσεις τη ζωή σου; και μάλιστα, να απαιτεί τη ζωή σου, και τίποτα λιγότερο! Πού το βρίσκει αυτό το δικαίωμα ένας άντρας, πώς μπορεί να απαιτεί από τη γυναίκα να του παραδοθεί ολόκληρη, και τι έχει να της προσφέρει; Συνήθως, και ειδικά στις μέρες μας, οι άντρες έχουν υποχωρήσει από τον ρόλο του κυνηγού. Όχι όλοι όμως! Υπάρχουν κάποιοι, που εξακολουθούν να είναι οι αρχηγοί του έρωτα, και σε κάνουν να λιώνεις! Και το ξέρουν, και το επιδιώκουν, και σε τρελαίνουν από πόθο!
Όπως ο Σκορπιός, ας πούμε! Είναι τόσο, μα τόσο γοητευτικός άντρας! Αλλά είναι πολύ απαιτητικός! Τα θέλει όλα από μια γυναίκα, δεν συμβιβάζεται ποτέ. Απαιτεί πίστη, λατρεία, σεξ και αφοσίωση. Και τι προσφέρει ο ίδιος, για να απαιτεί τόσα πολλά; Τα πάντα! Και κυρίως στον τομέα του σεξ. Αυτό είναι ένα πεδίο που ανήκει ολοκληρωτικά στον Σκορπιό! Είναι σίγουρα το πιο ερωτικό ζώδιο, με μεγάλη φαντασία στον έρωτα. Και πολύ ιδιόρρυθμα γούστα! Πάμε να δούμε , πώς θα ζήσετε τον έρωτα και τη σχέση σας μαζί, ανάλογα με το δικό σου ζώδιο!

Κριός

Ταιριάζετε απίστευτα στο ερωτικό πάθος . Και αν θες έναν άντρα που να σε λατρεύει και να σε ανεβάζει, ναι ο Σκορπιός είναι για σένα. Αλλά, απαιτεί να αφήσεις την ελευθερία που τόσο αγαπάς. Μπορείς όμως να το κάνεις για τον Σκορπιό σου, δέχεσαι να δεσμευτείς μαζί του.

Ταύρος

Ο Σκορπιός ζηλεύει, όπως ζηλεύεις κι εσύ, και είναι παθιασμένος στον έρωτα, όπως είσαι κι εσύ. Το δύσκολο είναι ότι οι ρυθμοί του δεν είναι πάντα τόσο νωχελικοί όσο οι δικοί σου, καμιά φορά παίρνει φωτιά και τότε ίσως και να σε τρελάνει! Αλλά το πάθος σας, είναι υπέροχο!

Δίδυμοι

Δεν είστε και από τους συνδυασμούς που αντέχουν στον χρόνο, παρά μόνο με πολλή προσπάθεια. Σου καλύπτει απόλυτα τον ερωτισμό σου, αλλά σου πέφτει κάπως βαρύς όταν θυμώνει, εσύ θέλεις πιο ανάλαφρα πράγματα και δεν μπορείς τις πολλές ζήλιες. Αλλά έχει τον τρόπο του, και μπορεί να αντέξεις πολλά για την αγάπη του…

Καρκίνος

Μα, όταν λέμε ότι αγαπιέστε, τα δίνετε όλα! Μπορεί να είστε και πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, εντελώς. Και οι δύο με βαθιά συναισθήματα και πολύ ερωτική διάθεση, επιθετική ο Σκορπιός, αμυντική εσύ, είστε τέλειοι και να μην σας ματιάσει κανένα φθονερό μάτι! Έχετε όμως και κάποιες εντάσεις, που θα μπορούσατε να τις λύσετε πιο εύκολα, αν δεν αγαπιόσασταν τόσο! Αλλά, δεν γίνεται!

Λέων

Αδύνατον να δεχτείς την τάση του να κυριαρχήσει επάνω σου, αλλά και αδύνατον να μην τον αγαπάς. έχετε σοβαρά θέματα εγωισμού, ο Σκορπιός δεν αντέχει το πόσο πολύ σε θαυμάζουν οι άντρες, και θυμώνει και ζηλεύει. Αλλά τα βρίσκετε τόσο καλά στο σεξ, που κοιτάτε να τα διορθώνετε όλα, για να μπορείτε να ζείτε αυτές τις μοναδικές στιγμές πάθους!

Παρθένος

Δύο καρμικά ζώδια μαζί. Μια σχέση παράξενη, γεμάτη φανερή ένταση από τον Σκορπιό και υπόγεια από εσένα. Η τάση του να σε υποτάξει σου αρέσει στην πραγματικότητα. Δεν έχεις πρόβλημα να δεχτείς ακόμα και κάποια βιαιότητα, που το ξέρεις ότι είναι παιχνίδι. Αλλά, σε κάνει και ζηλεύεις! Και αυτός σε ζηλεύει, αλλά εσύ υποφέρεις. Μη φοβάσαι, είναι πιστός και ας τον θέλουν.

Ζυγός

Δύσκολη σχέση, που μπορεί να είναι και η σχέση της ζωής σου και να σε καθορίσει απόλυτα! Δεν ταιριάζετε, εσύ διαλλακτική και γεμάτη αντιφάσεις και ο Σκορπιός απόλυτος και με τάση να σε βάλει σε πολύ στενά δεσμά. Αλλά αν τον αγαπήσεις, αν τον αγαπάς, θα φτάσεις να ξεπεράσεις τα όριά σου μαζί του και θα γνωρίσεις έναν εαυτό που δεν τον ήξερες…

Σκορπιός

Τρομερή σχέση. Ποιος από τους δύο θα υποτάξει τον άλλον; Σχέση – καθρέφτης, όπου όλα σου τα κόπα, τα ξέρει καλύτερα από εσένα. Θηλυκό ζώδιο ο Σκορπιός, και αυτό σημαίνει ότι εσύ είσαι σαν γυναίκα πιο προσαρμοσμένη στο ζώδιό σου, αλλά ο σύντροφός σου κατέχει και τις δύο δυνάμεις, του αρσενικού και του θηλυκού! Ο έρωτάς σας, απόλυτα εκρηκτικός1

Τοξότης

Η γλυκιά και χαριτωμένη και φλογερή Τοξότισα, τραβάει μεγάλο πάθος με τον Σκορπιό! Σου φαίνεται πολύ εξωτικός, είναι μια άλλη χώρα, ένας άνθρωπος που δεν το ήξερες ότι υπάρχει. Σε κουράζει με τη ζήλια του και τον υπερβολικό εγωισμό του, και θα ήθελες να σου αφήνει περισσότερο χώρο να αναπνεύσεις, αλλά δεν αντέχεις να σκέφτεσαι και ότι θα χάσεις τον έρωτά του!

Αιγόκερως

Μια σχέση στα όρια. Δύσκολος συνδυασμός, που απαιτεί θυσίες . Δεν του δίνεις κανέναν λόγο για να ζηλεύει, και αυτό είναι από τα θετικά της κατάστασης, γιατί όταν ο Σκορπιός ζηλεύει δεν αντέχεται! Ναι, αλλά είσαι πολύ δυνατή και δεν κάθεσαι να σε υποτάξει! Και όσο αντιστέκεσαι, τόσο πεισμώνει! Αν η αγάπη σας αντέξει θα είναι γιατί θα έχεις κάνει μεγάλες υποχωρήσεις.

Υδροχόος

Σε τρελαίνει το ύφος του, που έχει κάτι το σκοτεινό και το επικίνδυνο. Και είναι από τους λίγους άντρες που δέχεσαι να του παραδοθείς. Δεν είναι καθόλου εύκολη η σχέση σας, γιατί έχεις πάντα ανάγκη μια ελευθερία που ο Σκορπιός αρνείται να σου δώσει, αλλά θα νιώσεις τέτοιο πάθος, που μπορεί και να δεχτείς αυτά τα δεσμά με περισσότερη ευκολία. Ειδικά όταν έχει τη δυνατότητα να σε κάνει να νιώσεις ότι είναι και ένας άλλος άντρας κάθε φορά…

Ιχθείς

Ο έρωτάς σας, είναι απίστευτος. Μπορείτε να κάνετε με τις ώρες έρωτα, και να μην καταλαβαίνετε πώς πέρασε ο χρόνος . Καρμικά ζώδια και οι δύο, έχετε να μοιραστείτε πάρα πολλά κοινά γύρω από τον έρωτα και τη ζωή. Δεν έχεις κανέναν πρόβλημα να τον ακολουθήσεις στα πολύ περίεργα ερωτικά μονοπάτια του, και είσαι από τις λίγες γυναίκες που βγάζουν στον Σκορπιό τον αληθινό του εαυτό, που είναι απέραντα τρυφερός!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.