Ο Γάμος, οι Άντρες και το Ζώδιό τους

Αν είστε πολύ καιρό με ένα άτομο και η σχέση σας έχει προχωρήσει και υπάρχει μεταξύ σας πολύ καλή χημεία, δεν είναι καθόλου παράξενο να σκέφτεστε την μελλοντική της εξέλιξη. Η επιθυμία του γάμου άλλωστε δεν είναι κάτι που έρχεται από μόνη της, αλλά δημιουργείται από την θετική εξέλιξη της σχέσης. Ποιος είναι όμως ο τρόπος για να ζητήσετε κάτι τέτοιο από τον σύντροφό σας, θα μπορούσε να σας δημιουργήσει προβλήματα ή να τρομάξει τον σύντροφό σας; Σ’ αυτά τα ερωτήματα θα δώσουμε απαντήσεις με βάση το ζώδιο του κάθε άντρα.
Ο Κριός είναι μια δύσκολη και απρόβλεπτη περίπτωση, ποτέ μην του πείτε για γάμο χωρίς μια προετοιμασία ημερών, ώστε να αρχίζει να μπαίνει στο κλίμα. Είναι τόσο παρορμητικός που μπορεί να το βάλει στα πόδια. Διαλέξτε μια σύντομη εκδρομή που θα τον χαλαρώσει για να του το σερβίρετε.

Ο Ταύρος, θα μείνει με ανοιχτό στόμα στην αρχή, αλλά σαν πρακτικό μυαλό που είναι θα αρχίσει να υπολογίζει τα έξοδα και τις υποχρεώσεις που του δημιουργεί μια τέτοια κίνηση. Πρέπει να είστε προετοιμασμένες για να τον πείσετε, με νούμερα και διευθύνσεις.

Ο Δίδυμος αν και φαίνεται πιο εύκολη περίπτωση, ωστόσο μπορεί να θεωρεί τον γάμο ανώμαλη προσγείωση της σχέσης σας, δώστε έμφαση στην ονειρική γαμήλια τελετή και στην μελλοντική και ξεχωριστή οικογένεια που θα κάνετε, το πιθανότερο θα είναι να τρέξει για τις βέρες.

Ο Καρκίνος αν και οικογενειακός τύπος φοβάται τις επιπλέον υποχρεώσεις, δώστε του θάρρος εξηγώντας του πόσο δραστήρια και υποστηρικτική θα είστε, μιλήστε του για τρυφερότητα και όμορφες εκπλήξεις, που θα αφήσουν τον περίγυρό σας άφωνο.

Ο Λέων, είναι από τις περιπτώσεις που δύσκολα πείθεται, αφού σίγουρα το σκέφτηκε πριν από εσάς, ωστόσο δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα και κάντε του έκπληξη, μέσα σε μια πολύ ρομαντική κατάσταση, θα βρεθεί, έξω από τα νερά του και θα δεχθεί, επειδή ντρέπεται να πει όχι.

Ο Παρθένος, θα αιφνιδιαστεί και θα αλλάξει χρώμα, υπάρχει όμως τρόπος να τον πείσετε, αν καθίσετε και του εξηγήσετε τα πάντα με το χαρτί και το μολύβι, τότε θα σας βρει πολύ οργανωμένη και θα συμφωνήσει μαζί σας, ετοιμαστείτε να τρέχετε στα μαγαζιά.

Ο Ζυγός, αν και θα μουδιάσει για να μην σας χαλάσει την διάθεση θα σας πει ένα διπλωματικό ναι, αλλά από την επόμενη στιγμή θα το ξεχάσει, θα πρέπει να του το θυμίζετε με πράξεις, όπως να πάτε για δημοσίευση, άδειες γάμου και όλα αυτά, για να μην ξεχάσει την ημερομηνία και σας στήσει.

Ο Σκορπιός θα σκεφτεί ότι τον προσπερνάτε, αλλά σας έχει και αδυναμία και δεν θέλει να σας χάσει, βέβαια θα προσπαθήσει να σας μεταπείσει. Το όπλο σας είναι ότι ο γάμος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διαιώνισή του και στην ανδρική του αξιοπρέπεια, αν τα καταφέρετε, θα είναι πολύ ικανοποιημένος στην συνέχεια.

Ο Τοξότης θα θέλει να το βάλει στα πόδια, αφού το μόνο που τον ενθουσιάζει είναι η ελευθερία του. Αν όμως του μιλήσετε για το γαμήλιο ταξίδι σας και μάλιστα ότι θα περάσετε και από έρημο, τότε ο αρχηγός της περιπέτειας θα ενθουσιαστεί.

Ο Αιγόκερος φοβάται τις απρόσμενες κινήσεις, θα πρέπει να διαλέξετε μια καλή στιγμή και να τον προετοιμάζετε για μια εβδομάδα το λιγότερο, έτσι ώστε να του φανεί σαν λογική συνέπεια. Αποφύγετε να συζητήσετε τα έξοδα από την αρχή.

Ο Υδροχόος ασφαλώς θα αντιδράσει αρνητικά, αφού το θεωρεί κάτι τετριμμένο, ωστόσο αν βρείτε ένα εκκλησάκι κάπου πολύ μακριά που θα βρίσκεται σε μια απόκρημνη κορυφή και ο παπάς θα είναι σουιγκένερις, τότε θα αποδεχθεί την πρόταση, φυσικά με ενστάσεις.

Ο Ιχθύς μην τον ξυπνάτε απότομα από το όνειρο που ζει, προσπαθήστε να φτιάξετε ένα παραμύθι με άλλους που υποδύονται εσάς και τότε θα μπορέσετε να του κινήσετε το ενδιαφέρον . Αν τον πείσετε ότι θα συμβούν μέσα στον γάμο ενδιαφέροντες καταστάσεις θα τρέξει να βγάλει τις άδειες.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.