Τα 5 tips των ερωτικών διακοπών

Ξεχάστε το άγχος και φροντίστε να περάσετε φανταστικές διακοπές με την σχέση σας και απολαύστε τον ήλιο και την θάλασσα, αλλά και τον έρωτά σας, με ένταση και ενθουσιασμό. Μη ξεχνάτε ότι οι διακοπές είναι ένας μοναδικός τρόπος για να έρθει πιο κοντά ένα νέο ζευγάρι και να νοιώσει πολύ καλύτερα μέσα στην σχέση του. Οι βόλτες, η ανεμελιά, οι βουτιές και τα παιχνίδια στις παραλίες, χωρίς να σκέφτεστε κανένα από τα καθημερινά προβλήματα, έχοντας κλειστό το κινητό και μακριά από την τηλεόραση είναι ευκαιρία για να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες . Ας δούμε λοιπόν τους πιο σημαντικούς τρόπους για να το πετύχετε.
1. Κατ’ αρχάς η αναζήτηση του προορισμού είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, διαλέξτε κάποια μέρη που σας ενδιαφέρουν και μετά συζητείστε με τον σύντροφο σας για να κάνετε την τελική επιλογή. Ένα νησί βέβαια που δεν μαζεύει πολύ κόσμο και διαθέτει γραφικά χωριά και μοναχικές παραλίες, είναι περισσότερο ρομαντικό για τους δυο σας.

2. Στο ταξίδι, καθώς θα πηγαίνετε στον προορισμό σας φροντίστε να κάνετε κάτι μαζί, από το να τραβήξετε φωτογραφίες μέχρι να παίξετε χαρτιά, έτσι ώστε να νοιώθετε μαζί και να διασκεδάζετε.

3. Η πρώτη μέρα είναι πάντα σημαντική, θα είστε μόνοι και βέβαια κουρασμένοι από το ταξίδι, μετά από ένα φρεσκάρισμα, το κολύμπι σε μια κοντινή παραλία από το κατάλυμά σας είναι ότι χρειάζεται για να σας ανανεώσει την διάθεση.

4. Αλλά και η πρώτη βραδιά στο νησί είναι σημαντική, επιλέξτε λοιπόν να πάτε για δείπνο, ντυθείτε όσο πιο όμορφα, αλλά και άνετα μπορείτε για να εντυπωσιάσετε τον σύντροφό σας. Αν πάτε σε ένα ταβερνάκι φροντίστε να καθίσετε έτσι που να κοιτά ο ένας τον άλλον και χρησιμοποιήστε το χιούμορ σας για να ξεχαστούν τελείως οι έγνοιες της πόλης. Περάστε από το πλησιέστερο μπαράκι και απολαύστε το ποτό σας και βέβαια περπατήστε δίπλα στο κύμα αγκαλιά με τον σύντροφό σας, αυτό θα είναι η αρχή για τις μοναδικές σας νύχτες.

5. Αποκλείστε κάθε περίπτωση να κάνετε κάθε μέρα τα ίδια, προτιμείστε μια διαφορετική ακρογιαλιά, διαφορετική ταβέρνα ή μπαρ και θα νοιώθετε πάντα ανανεωμένοι, το ίδιο και όταν επιστρέφεται στο δωμάτιό σας, θα είστε με μια διαφορετική όλο φρεσκάδα και ερωτισμό διάθεση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.