3 Παρανοήσεις Γυναικών

Εδώ είναι τρεις κοινές παρανοήσεις που οι γυναίκες κάνουν για τους άνδρες κατά τα ραντεβού .
1. Τα πρότυπα θα τον απομακρύνουν

Δεν ξέρω γιατί είναι αυτό, αλλά για κάποιο λόγο οι γυναίκες έχουν πεισθεί ότι δεν επιτρέπεται να έχουν πρότυπα.

Πολλές γυναίκες έχουν οδηγήσει να πιστεύουν ότι πρέπει να θέσουν σε κίνδυνο ή να μειώσουν τις προσδοκίες, τα πρότυπα ή τις αξίες τους, επειδή οι άνδρες έχουν όλη τη μόχλευση και μόνο έχουν την ικανότητα να επιλέγουν και να είναι υπερλεκτικά.

Η ειρωνεία σε αυτό είναι συνήθως ότι η έννοια προέρχεται από άλλες γυναίκες.

Εάν ρωτάτε τους περισσότερους άνδρες, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα και πραγματικά προσελκύονται από τις γυναίκες με πρότυπα και οι οποίοι στην πραγματικότητα έχουν λίγη υπερηφάνεια για το ποιοι είναι και δεν είναι πρόθυμοι να τα τοποθετήσουν ή να εγκατασταθούν για κανέναν.

Νομίζω ότι αυτό που μετατρέπει τους περισσότερους άντρες στην ιδέα των προτύπων δεν είναι ότι τους έχετε. Είναι ότι έρχονται με τη μορφή ενός βιβλίου κανόνων (ή κατάλογος ελέγχου).

Αφήστε τις αξίες σας να σας οδηγήσουν στις αποφάσεις, όχι στις λίστες ελέγχου σας.

Όσο καλύτερα αισθάνεστε για τον εαυτό σας και τι πιο πολύτιμα αισθάνεστε, τόσο πιο πολύτιμες αποφάσεις θα πάρετε κατά τα ραντεβού.

2. Οι άνδρες χρειάζονται σεξ γρήγορα για να παραμείνουν

Το σεξ δεν είναι τόσο υψηλό όσο μπορεί να σκεφτείς όταν κάποιος βγαίνει με σκοπό να βρει έναν σύντροφο.

Πιστέψτε το ή όχι, οι άνδρες αρέσκονται στη συσσώρευση και στην οικοδόμηση της οικειότητας που συνοδεύει τη διαδικασία χρονολόγησης.

Αν ο σκοπός του στη χρονολόγηση είναι να βρει σεξ, τότε μπορεί να σε αφήσει μόνη αν δεν το πάρει γρήγορα. Ωστόσο, εάν ψάχνετε έναν σύντροφο, τότε θα πρέπει να είστε ευτυχείς που προχώρησε.

Η αλήθεια είναι το σεξ σας, ανεξάρτητα από το πόσο από αυτό το τραγούδι Beyoncé "Rocket" ακούτε. Το σεξ δεν θα είναι ο αποφασιστικός παράγοντας εάν επιλέξει να σας χρονολογήσει σοβαρά.

Είναι η ουσία, η σύνδεση, η χημεία και η συμβατότητα που θα το καθορίσουν.

3. Οι άνδρες δεν θέλουν δεσμευμένες σχέσεις

Μιλώ στους άνδρες όλη την ώρα που επιθυμούν σοβαρές και αφοσιωμένες σχέσεις.

Τέσσερις από τους πιο κοντινούς φίλους μου παντρεύτηκαν φέτος και άλλος είναι τώρα αφοσιωμένος. Περνάω μέσω του Facebook και βλέπω πόσοι άνθρωποι προσλαμβάνονται καθημερινά.

Με αυτό είπε, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να λέμε ότι οι άνδρες δεν θέλουν σοβαρές σχέσεις. Ίσως χρειαστεί να πάτε πίσω και να κάνετε μια αυτοαξιολόγηση ή να δεχτείτε το γεγονός ότι ίσως απλώς δεν ήθελε μαζί σας ... και αυτό είναι εντάξει.

Είναι ευκολότερο να εκτοπίσουμε την ευθύνη πριν να ρίξουμε μια ματιά στο εσωτερικό και να δούμε τι μπορεί να κάνει λάθος και είναι δύσκολο να δεχτούμε ότι μερικές φορές απλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι με κάποιον.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.