Αριθμολογική Πρόβλεψη  26/06 – 2/07/2017

26 Ιουνίου 2017 – Αριθμός Ημέρας 6
Τελειώστε όλες τις εκκρεμείς εργασίες και ελέγξτε ξανά όλες τις εργασίες πριν τις υποβάλετε σε ηλικιωμένους. Είναι μια καλή στιγμή να επενδύσετε σε χρηματιστηριακές αγορές και ακίνητα. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Συμβουλευτείτε τους πρεσβυτέρους εάν είναι απαραίτητο. Στην εργασία, οι συνάδελφοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν.

27 Ιουνίου 2017 - Αριθμός Ημέρας 16

Προσωπικά, ενδέχεται να μην τηρήσετε πολλές προθεσμίες. Επίσης, μπορεί να κάνετε λάθος υπολογισμούς. Να προσέχετε την υγεία σας. Κάντε ένα διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμα για να χαλαρώσετε. Επίσης, λύστε τα προβλήματα με τη διπλωματία. Δώστε προσοχή στην υγεία του συντρόφου σας.

28 Ιουνίου 2017 – Αριθμός Ημέρας 8

Μην παίρνετε τον συνεργάτη σας δεδομένο ή μπορεί να δημιουργήσει δυσαρμονία στο χώρο εργασίας. Ίσως χρειαστεί να λάβετε λίγες σημαντικές αποφάσεις σήμερα. Ο διαλογισμός και η γιόγκα θα σας βοηθήσουν να ανακάμψετε από το άγχος . Φροντίστε την υγεία σας, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα στο μέλλον . Οι άνθρωποι μπορεί να προσπαθήσουν να σας επικρίνουν. Ωστόσο, πρέπει να το πάρετε θετικά. Επενδύστε σε νέα έργα μόνο μετά από σωστή έρευνα . Προσπαθήστε να μείνετε αισιόδοξοι.

29 Ιουνίου 2017 Αριθμός Ημέρας 9

Στην εργασία, μπορεί να σας ανατεθεί περισσότερη ευθύνη. Οι ικανότητες επικοινωνίας σας θα σας βοηθήσουν σε μια δύσκολη κατάσταση. Επίσης, δεν πρέπει να λαμβάνετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις. Θα μπορούσε να αποδειχθεί μια πολύ ταραχώδης μέρα για εσάς επαγγελματικά. Μην τονίζετε τον εαυτό σας πάρα πολύ εάν δεν τηρείτε τις προθεσμίες, αλλά ζητήστε βοήθεια.

30 Ιουνίου 2017 – Αριθμός Ημέρας 10

Μην παραμελούν τις ανάγκες των μελών της οικογένειάς σας. Μπορείτε να εξερευνήσετε νέες ευκαιρίες στην καριέρα σας. Η υγεία ενός αγαπημένου προσώπου θα παρουσιάσει τελικά βελτίωση . Πρέπει να προσπαθήσετε να ακούσετε και τη γνώμη των άλλων. Μπορεί να καταλήξετε σε πολλά λάθη σήμερα. Επενδύστε σε αποταμιεύσεις. Επίσης, προσπαθήστε να επενδύσετε σε ένα νέο επιχειρηματικό έργο.

1 Ιουλίου 2017- Αριθμός Ημέρας 8

Θα έχετε μια καλή μέρα προσωπικά και επαγγελματικά. Ωστόσο, ενδέχεται να χάσετε σημαντικά έγγραφα. Να είστε σε ετοιμότητα.

2 Ιουλίου 2017 - Αριθμός Ημέρας 2

Οι φίλοι ή οι συνεργάτες σας θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για σας σήμερα. Όσον αφορά το οικονομικό μέτωπο, μην παίρνετε περιττούς κινδύνους. Μερικοί από εσάς μπορούν να επισκεφθούν ένα θρησκευτικό μέρος. Επίσης, είναι μια καλή μέρα για να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.