Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 26/06 – 2/07/2017

26 Ιουνίου - Ο Άρης στον Καρκίνο τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς - Η έμπνευση και η παρόρμηση παίρνει μια ώθηση και μπαίνει σε ένα θετικό αυλάκι με αυτή την τοποθέτηση του συντονισμού ανάμεσα στον πολεμιστή Άρη και τον ονειροπόλο Ποσειδώνα.
27 Ιουνίου – Ο Ερμής στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Δία στο Ζυγό - Η επικοινωνία γίνεται προκλητική, ειδικά αν προσπαθεί να επεκταθεί πάρα πολύ σύντομα. Προσέξτε τις συμπεριφορές σας προς ανωτέρους, θα είναι εκρηκτικές.

28 Ιουνίου - Ο Ερμής στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον Άρη στον Καρκίνο - Τα συναισθήματα χτυπούν υψηλές νότες με αυτή τη διέλευση . Αυτή η διαμετακόμιση είναι προσωρινή συμφωνία μεταξύ Άρη/Ερμή, αλλά υπάρχουν περισσότερες προκλήσεις .

29 Ιουνίου - Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω - Η ροή επικοινωνίας που είχε σταματήσει στην αρχή του μήνα συνεχίζει να πλήττεται με κάποια μεγάλη αντίσταση αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να λαμβάνετε αποφάσεις μόνο για σαφή και απλά θέματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

30 Ιουνίου – Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στον Λέοντα  - Προσέξτε πολύ το ερωτικό πεδίο, καθώς η ανάγκη μας για ασφάλεια και κτητικότητα μπορεί να βλάψει την μελλοντική εξέλιξη και την δική σας και του συντρόφου σας.

1 Ιουλίου – Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σε πεντάγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό – Εξαιρετική όψη με την οποία μας αποχαιρετά ο Ιούνιος και μπαίνει ο Ιούλιος δίνοντας αρμονία ανάμεσα στα πεδία της οικογένειας και της παράδοσης από την μια, και της καινοτομίας και της φλόγας για ζωή από την άλλη.

2 Ιουλίου – Ο Ερμής από τον Καρκίνο σε όψη χιαστί με τον Κρόνο από τον Τοξότη – δυσκολίες μέσα στην οικογένεια, καυγάδες με μεγαλύτερους ηλικιακά ανθρώπους και γενικά εντάσεις θα πρέπει να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.