Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-6-2017

Κριός
Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν στο μυαλό του συντρόφου σας. Μπορεί να θέλει να υιοθετήσει μια περιπετειώδη προσέγγιση στη ζωή και αυτό θα περιλαμβάνει διάφορα πειράματα για να επιτύχει τον επιθυμητό στόχο του. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τις διατροφικές συνήθειες ή την κατοικία σας. Απλά προσέξτε να ελέγξετε το γέλιο σας για κάτι καινούριο που προσπαθεί να κάνει ο άνθρωπός σας!

Ταύρος

Μπορεί να πρέπει να υποστηρίξετε τον σύντροφό σας ή να τον σταματήσετε για το καλό του. Μπορεί να μην χαιρετίζει τη γνώμη σας, αλλά πρέπει να τον κάνετε να κατανοήσει την άποψή σας. Μην ασχοληθείτε πάρα πολύ αλλιώς θα χάσετε τη συνάφεια σας. Οι διαμαρτυρίες δεν θα διαρκέσουν πολύ και θα λάβετε περισσότερο σεβασμό από τον σύντροφό σας προς το τέλος της ημέρας.

Δίδυμοι

Μπορείτε να αποφασίσετε να ντυθείτε τέλεια σήμερα για να εντυπωσιάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο! Όλα θα προσθέσουν γοητεία στην προσωπικότητά σας! Επιπλέον, μπορεί να λάβετε άδεια από τον σύντροφό σας για να προχωρήσετε στην επιδίωξη των συμφερόντων σας. Αυτό θα σας κάνει να ερωτευτείτε για πάντα αυτόν τον άνθρωπο που σας καταλαβαίνει σε όλα!

Καρκίνος

Οι πλανήτες βρίσκονται σε σειρά για να σας κάνουν να αισθάνεστε πολύ ρομαντικοί και συναισθηματικοί. Απλώς πληρώσατε τίμημα στις αρχές της αγάπης πρόσφατα, αλλά τώρα είστε έτοιμοι να δεσμευθείτε πλήρως στις απαιτήσεις της αγάπης. Αυτή η έκκληση για δράση από την καρδιά σας έρχεται σε πολύ κρίσιμη στιγμή και αν θέλετε να διατηρήσετε τη ρομαντική σχέση σας, πρέπει να ενεργήσετε χωρίς καθυστέρηση.

Λέων

Αν σας αρέσει κάποιος τότε αυτό δεν είναι καθόλου καλή ημέρα για να ομολογήσετε τα συναισθήματά σας. Ίσως να έχετε παρεξηγηθεί από την λαχτάρα σας! Περιμένετε μέχρι το άλλο άτομο να θέλει να μιλήσετε! Ο καρπός της υπομονής θα είναι γλυκός. Απλά διατηρήστε τη φιλία υπό έλεγχο μαζί τους έτσι ώστε να μην σβήνετε απόλυτα το σημάδι σας.

Παρθένος

Ο σύντροφός σας μπορεί να σας εκπλήξει σήμερα. Οι επιθυμίες και η μοναξιά θα τελειώσουν. Μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα βήμα πιο πέρα στη σχέση σας, αλλά ρωτήστε τον σύντροφό σας πάντα, καθώς πρέπει να είναι αμοιβαία. Βρήκατε την αγάπη σας μετά από πολλές προσπάθειες, ώστε να μην δράσετε βιαστικά. Υπάρχει αέρας επικοινωνίας γύρω από τον σύντροφό σας.

Ζυγός

Μικρά προβλήματα μπορεί να συμβούν σήμερα με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μην αφεθείτε στην ευερεθιστότητα ή σε οποιαδήποτε επιχειρήματα αν φαίνονται αναπόφευκτα. Τα ζητήματα μπορεί εύκολα να εκτονωθούν. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις σήμερα. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα παιδιά σας και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Είναι καλύτερα να πάτε σήμερα για οικογενειακές δραστηριότητες αντί για ρομαντικά σχέδια .

Σκορπιός

Πάντα ήσαστε ανοιχτοί και χαλαροί στη σχέση αγάπης σας και αυτό σας εξυπηρετούσε καλά στο παρελθόν . Ωστόσο, σήμερα είναι πιθανό να συνειδητοποιήσετε ότι ό, τι συμβαίνει στην αγάπη σας είναι πραγματικά σοβαρό. Αυτό μπορεί να σας φανεί αρκετά τρομακτικό, αλλά θα πρέπει να καταλάβετε ότι η λήψη αυτού του βήματος θα εμπλουτίσει τη ζωή σας. Θα βρείτε την εκπλήρωση μόνο εάν συμφωνείτε να πηδήσετε και με τα δύο πόδια και όχι μόνο να δοκιμάσετε τα νερά.

Τοξότης

Η αγάπη σας είναι στάσιμη σε αυτό το σημείο του χρόνου. Έτσι πρέπει να περάσετε χρόνο με τους ανθρώπους που είναι μόνοι και διαθέσιμοι! Αυτό θα σας δείξει ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνετε στη ζωή εκτός από το να είστε με έναν άνθρωπο! Μπορείτε να δοκιμάσετε να συλλέξετε νέες συμβουλές για να καλωσορίσετε κάποιον νέο στη ζωή σας αν είστε εντελώς μοναχικός τώρα!

Αιγόκερως

Οι παρεξηγήσεις μπορεί να εμφανιστούν στη σχέση σας σήμερα. Ενδεχομένως έχετε ενεργήσει από καλές προθέσεις, αλλά δεν καταφέρατε να λάβετε υπόψη όλες τις συνέπειες των ενεργειών σας για τους άλλους που εμπλέκονται. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα αγνά σας κίνητρα θα προβληθούν με διαφορετικό τρόπο από τον σύντροφό σας. Θα χρειαστεί πολλή υπομονή για να λύσετε αυτή την κατάσταση.

Υδροχόος

Πακέτα καλών λέξεων έχουν ταξιδέψει από εσάς στον σύντροφό σας. Πολλές φορές έχετε πει τι σημαίνει για εσάς. Τώρα είναι η ώρα για κάποια δράση. Αποδείξτε την αξία της αγάπης σας μέσα από κάποια δράση και σήμερα μπορείτε να πετύχετε. Ο σύντροφός σας μπορεί να εκπλαγεί ευχάριστα από τη μαρτυρία της εκδήλωσης της αγάπης.

Ιχθείς

Οι πλανήτες είναι ευθυγραμμισμένοι για να σας δώσουν έναν θυελλώδη χρόνο, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά κακό πράγμα. Έχετε πέσει σε μια ρομαντική διαδρομή τις τελευταίες μέρες και οι δύο σας παίρνετε ο ένας τον άλλον ως δεδομένο. Τα πάθη θα τρέξουν ψηλά και αν μπορείτε να ξεπεράσετε μικροσκοπικά θέματα, αυτό μπορεί να αποδειχθεί ένα από τα πιο αξιοσημείωτα interludes σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.