Ερωτοσκόπιο 24-6-2017

Ξέρετε τι είναι τα μη Νευτώνεια υγρά; Είναι αυτά τα υγρά με, αλλά τόσο παχύρευστα υλικά που μπορείς να περπατήσεις επάνω τους. Ε λοιπόν σήμερα με την Αφροδίτη να τριγωνίζει τον ανάδρομο Πλούτωνα σε στέρεο, γήινο έδαφος Ταύρου/Αιγόκερου θα έχουμε μη Νευτώνεια συναισθήματα. Και πατώντας επάνω τους με βεβαιότητα αλλά και κάποια αίσθηση παγίδας – όμορφη όμως – θα μπορείτε να βγείτε στην γη των ονείρων σας. Τολμάτε όμως; Γιατί υπάρχει μια παράξενη παράμετρος που την ξεχνάμε.
 Η σκοτεινή ύλη των ονείρων και των πόθων

Λέμε πολύ εύκολα ότι θέλουμε να γίνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ποια όνειρα όμως; Αυτά που θυμόμαστε όλο κι όλο ή αυτά τα πολλά που ξεχνάμε; Η σκοτεινή ύλη των ονείρων, το πραγματικό θησαυροφυλάκιο των πόθων και των ορμέμφυτων ξεχνιέται με το που ανοίγουμε τα μάτια μας σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζουν να μας διαπερνάνε τα ρίγη – απλά δεν ξέρουμε γιατί.

Αν το επίπεδο των φωτεινών και δημιουργικών ονείρων ανήκει στον Ποσειδώνα η σκοτεινή ύλη του υποσυνειδήτου ανήκει στον Πλούτωνα. Και σήμερα με το γλυκό άγγιγμα της παθιασμένης Αφροδίτης από τον Ταύρο αυτό όλο το καυτό «παγόβουνο» που είναι βυθισμένο στην ψυχή μας και καιροφυλακτεί να κάνει τι συμβάσεις και τα πρέπει έναν κανονικό Τιτανικό, αναδύεται με όλη του την μεγαλοπρέπεια .

Αντέχετε λοιπόν να ακολουθήσετε τον έρωτα που κατατρώει την ψυχή σας; Αν ναι θα κόψετε δρόμο ανάμεσα στις καρμικές συμπληγάδες. Αλλά, θα βρεθείτε πολύ μακριά από την τακτοποιημένη αίσθηση ρουτίνας, μονιμότητας, σιγουριάς. Να έχετε πυξίδα σας τον ανώτερο εαυτό σας αν βγείτε σε αυτήν την νευτώνεια, βαριά, παλλόμενη θάλασσα συναισθημάτων και όλα θα πάνε καλά.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι δείτε με ειλικρίνεια το μέλλον των σχέσεών σας. Οι Κριοί πάρτε αποφάσεις για έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει την αξία του. Οι Ζυγοί είτε στα πολύ βαθιά, η αγάπη σας είναι αυτή τη στιγμή ένα καμίνι. Οι Καρκίνοι μην αποφεύγετε τα συναισθήματα! Οι Αιγόκεροι δοκιμάστε να πείτε στον άνθρωπο σας τις ανάγκες σας.  
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είστε σε μια φλεγόμενη αλλά πανέμορφη προσμονή. Οι Δίδυμοι θέλετε να άνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας. Οι Τοξότες θέλετε τρυφερές αποδείξεις αγάπης. Οι Παρθένοι νιώθετε ότι κάτι σημαντικό θα αλλάξει σύντομα την σχέση σας προς το καλύτερο. Οι Ιχθείς επιδιώξτε να έχετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί  είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές στον ερωτικό τομέα. Οι Υδροχόοι βρείτε χρόνο να πείτε στο ταίρι σας τις ανάγκες σας. Οι Λέοντες θέλετε μια μικρή παρακίνηση για να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Οι Ταύροι έχετε ξεσηκωθεί κανονικά από την Αφροδίτη και κάνετε εξομολογήσεις. Οι Σκορπιοί θέλετε να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει πίστη στην σχέση σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.