Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-6-2017

Κριός
Η αμοιβαία αγάπη και η κατανόησή σας για τον άλλον είναι αυτό που σας προσελκύει στο ταίρι σας. Επομένως, ακόμη και μια μικρή διαταραχή μπορεί να απειλήσει τον δεσμό. Θα υπάρξει αδικαιολόγητη προσοχή από ένα άτομο του αντίθετου φύλου. Αλλά, να είστε σταθεροί. Για να αποθαρρύνετε το εμπόδιο, να είστε σταθεροί αν είναι απαραίτητο. Στο τέλος της ημέρας είναι ο δεσμός μεταξύ σας που νικά.

Ταύρος

Σήμερα ζητάτε μεγαλύτερη προσοχή στη σχέση σας. Για όσους σχεδιάζουν το γάμο, είναι προτιμότερο να αφιερώσετε χρόνο και να επικεντρωθείτε στη σχέση σας. Και οι δυο σας κρύβετε γεγονότα ο ένας από τον άλλο. Σήμερα μπορεί να είναι μια καλή ημέρα για να είσαστε ειλικρινείς μεταξύ σας. Παρόλο που δεν χρειάζεται να είστε πολύ ανοιχτοί ή να αποκαλύψετε δυσάρεστα γεγονότα.

Δίδυμοι

Είστε ένα άτομο με γρήγορο ρυθμό που θέλει τα πράγματα να συμβούν όπως τα σκεφτείτε. Ο σύντροφός σας, από την άλλη, προτιμά να παίρνει τα πράγματα αργά και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Και οι δύο πρέπει να καταλήξετε σε μια κοινή αντίληψη . Ως εκ τούτου, σήμερα θα ήταν μια μεγάλη ημέρα για να μιλήσετε για τα πράγματα και τον τρόποπ που τα βλέπετε.

Καρκίνος

Εσείς και ο σύντροφός σας είστε το τέλειο ζευγάρι, σύμφωνα με όλους όσους γνωρίζετε. Η σταθερότητά σας στη ζωή και την ευτυχία έχει προσελκύσει το φθόνο των ανθρώπων γύρω σας που έχουν καταστροφικές προθέσεις προς εσάς ή το σύντροφό σας. Επομένως, ενώ απολαμβάνετε το σήμερα, είναι καλή ιδέα να ρίξετε κάποια προσοχή στο τι έρχεται.

Λέων

Πηγαίνετε για δραστηριότητες που απολαμβάνετε μαζί με το ταίρι σας και αφήστε την όποια συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τους δυο σας. Αποφύγετε να λαμβάνετε τηλεφωνήματα από συναδέλφους και γνωστούς, καθώς μπορεί να υπάρξει πρόβλημα από τα καταστρεπτικά στοιχεία που θέλουν να σαμποτάρουν τη σχέση σας.

Παρθένος

Ο σύντροφός σας μπορεί να έχει ακραίες αντιδράσεις στα γεγονότα και τα ζητήματα που προκύπτουν στη σχέση σας, η οποία φαίνεται να είναι περίεργη, αλλά πρέπει να την υπομείνετε για κάποιο χρονικό διάστημα. Πρέπει να καταλάβετε ότι μια απότομη απάντηση στις αντιξοότητες δεν θα φέρει τίποτα καλό.

Ζυγός

Θα συνειδητοποιήσετε και θα αποδεχθείτε την αγάπη σε πιο ρεαλιστικό επίπεδο. Θα βρείτε επίσης την αγάπη να είναι περιπετειώδης και σπορ. Τα παλιά πράγματα θα σας φανούν νέα και αν η περιπέτεια τείνει να εγκατασταθεί σε μια εγκόσμια νότα, τότε σίγουρα θα είστε σε θέση να ξεφύγετε από την ρουτίνα της σχέσης.

Σκορπιός

Αυτή η μέρα έχει τη δυνατότητα να γίνει σημαντική στη σχέση σας. Οι περιστάσεις θα οργανωθούν έτσι ώστε να βρεθεί μια μοναδική ευκαιρία να μιλήσετε για τα βαθύτερα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας. Μέχρι τώρα, προτιμήσατε να κρατήσετε ορισμένα πράγματα για εσάς ή στο παρελθόν σας κρυμμένα από τον σύντροφό σας.

Τοξότης

Δεν νιώθετε άνετα να αποκαλύπτετε τις αγαπημένες σας επιθυμίες, όνειρα και φιλοδοξίες στον συνεργάτη σας. Αλλά σήμερα θα καταλάβετε από μια αίσθηση απόγνωσης. Θα θελήσετε να πείτε όλα όσα εμφιαλώνετε στον συνεργάτη σας. Πιστεύετε ότι αυτό θα οδηγήσει στην κατάρρευση της σχέσης σας, αλλά αισθάνεστε επίσης ότι δεν μπορείτε πλέον να κρατήσετε τον αληθινό σας εαυτό κρυμμένο.

Αιγόκερως

Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και πάθος . Κάνε καλή χρήση αυτού του γεγονότος και κάντε κάποιες τολμηρές ομολογίες στον σύντροφό σας, τις οποίες επιθυμείτε να εκφράσετε από πολύ καιρό. Δώστε επίσης την ευκαιρία να κάνετε γίνει τολμηρό και άγριο που το ταίρι σας δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει. Όσοι από εσάς δεν έχουν κανένα σοβαρό πρόβλημα να αντιμετωπίσουν, θα σχεδιάσουν σήμερα σύντομα ταξίδια.

Υδροχόος

Εσείς και ο σύντροφός σας δεν δεσμεύεστε από κανέναν κανόνα. Εσείς οι δύο είστε ελεύθεροι άνθρωποι που πιστεύουν στην επικοινωνία με τα αστέρια . Δεν επιβάλλετε κανόνες στους ο ένας τον άλλο και ούτε δράτε περιοριστικά. Εσείς και ο σύντροφός σας αντιλαμβανόμαστε τη ζωή ως περιπέτεια και πάντα θέλετε να την ζήσετε στο έπακρο. Επομένως, σήμερα είναι η τέλεια ημέρα για τους δυο σας.

Ιχθείς

Σήμερα είναι καλή μέρα για την ανταλλαγή μυστικών. Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε μείνει εδώ και αρκετό καιρό τώρα σιωπηλοί. Αν και γνωρίζετε ο ένας τον άλλον καλά, οι περίεργες φύσεις σας πάντα θέλουν να μάθουν περισσότερα. Δοκιμάστε να παίξετε παιχνίδια τόλμης και ειλικρίνιας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.