Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-4-2017

Κριός
Ο Ήλιος περνάει σήμερα στην μηδενική, άκρως θετική, μοίρα του Ταύρου που για σένα είναι ο Οίκος των μόνιμων σχέσεων. Ξεκινάει μια περίοδος ηρεμίας και όμορφων αποφάσεων, ενώ ειδικά σήμερα έχεις πολλές διπλωματικές ικανότητες που θα σε βοηθήσουν να έχεις καλύτερες και αρμονικότερες σχέσεις.

Ταύρος

Η μηδενική μοίρα του ζωδίου σου υποδέχεται τον Ήλιο και η αγάπη γίνεται πρώτο σου μέλημα. Η καλή σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή σου δίνει την δυνατότητα να έχεις καλή διαίσθηση, καλή εκτίμηση των ανθρώπων που είναι γύρω σου, άρα ευνοείσαι πολύ στον ερωτικό τομέα.

Δίδυμοι

Είναι εξαιρετική η δράση του κυβερνήτη σου του ανάδρομου Ερμή: βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο, τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό, τρίγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με τον Ουρανό. Ευνοείσαι πολύ και στο φλερτ και στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου, καθώς ξέρεις πώς να διεκδικήσεις ανθρώπους και στιγμές.

Καρκίνος

Το τρίγωνο του ανάδρομου Δία με την Σελήνη σε αέρινο φόντο, καθώς ο πρώτος είναι στον Ζυγό και η δεύτερη στον Υδροχόο ευνοεί πολύ τον έρωτα. Έχεις μια αισιόδοξη και ανοιχτόκαρδη ματιά που θα σου επιτρέψει να δεις με καθαρότητα τις σχέσεις σου, να φλερτάρεις ή να δώσεις μια ευκαιρία ακόμα σε μια αγάπη.

Λέων

Ο Ήλιος σε σύνοδο πάντα με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό περνάει στον Ταύρο. Ειδικά σήμερα, που είναι στην μηδενική μοίρα, σου δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες να εξισορροπήσεις τις σχέσεις σου μέσα από ανοχή, διπλωματική διάθεση και αυτοσεβασμό. Ανοίγει η προοπτική μιας σχέσης από τον επαγγελματικό σου χώρο.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής σε εξαιρετική σχέση με τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης σου ανοίγει δρόμους στο ερωτικό πεδίο, ενώ το πέρασμα του Ήλιου στον φιλικό σου Ταύρο ξεκλειδώνει τον ερωτισμό σου. Έχεις μια πολύ όμορφη ημέρα και για το φλερτ και για την ενδυνάμωση των σχέσεών σου.

Ζυγός

Το θετικό τρίγωνο του ανάδρομου Δία από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Υδροχόο μειώνει κάπως τις δύσκολες συγχορδίες του τετραγώνου Κρόνου/Αφροδίτης. Προσπάθησε να το εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις τις υπάρχουσες σχέσεις σου που σαφώς κλυδωνίζονται.

Σκορπιός

Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο και στον 7ο Οίκο των σχέσεών σου και των συνεργασιών ανοίγει μια περίοδο θετική που θα μπορέσεις να χαρείς την φωτεινή πλευρά του έρωτα. Αποκτάς έντονη αυτοπεποίθηση, ξέρεις τι θέλεις και πώς να το διεκδικήσεις. Ένας ολόκληρος μήνας ερωτικών αναζητήσεων ανοίγεται μπροστά σου.

Τοξότης

Σήμερα ολοκληρώνεται το πολύ δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς. Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου στον έρωτα, κυρίως γιατί πέφτει να σε πλακώσει το βάρος της τάσης σου να… αυτομαστιγώνεσαι! Έχεις έλλειψη αυτοπεποίθησης, αφέσου σε ανθρώπους που σε αγαπούν για να τονωθεί το ηθικό σου.

Αιγόκερως

Η δύσκολη όψη τετραγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Κρόνο από τον 12ο Οίκο σου του παρελθόντος, τον Τοξότη, με την Αφροδίτη απ τους Ιχθείς και τον 3ο Οίκο σου δημιουργεί πολλά προβλήματα σε ερωτικά θέματα.  Αν από εσένα ή το ταίρι σου έχει υπάρξει κάποια απιστία θα βρεθείτε να κάνετε πολύ σοβαρά ξεκαθαρίσματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε πολύ καλή σχέση με τον ανάδρομο Δία από τον φιλικό σου Ζυγό σου δημιουργεί όμορφες συναισθηματικές αποχρώσεις και βοηθάει το ερωτικό πεδίο. Έχεις την διάθεση να ακούσεις και να κατανοήσεις το ταίρι σου ενώ αν δεν υπάρχει κάποια δέσμευση μπορεί να συναντηθείς με ένα παλιό σου αμόρε .

Ιχθείς

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε δύσκολη σχέση τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη, αν δεν προσέξεις, θα σου καταρρακώσει το ηθικό βλάπτοντας όλες σου τις σχέσεις. Πάρε όλη την βοήθεια και την υποστήριξη από τους ανθρώπους που σε αγαπούν για να πολεμήσεις την διαλυτική αυτή επιρροή.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.