Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-4-2017

Κριός
Ο Ήλιος στην τελευταία αναιρετική μοίρα του ζωδίου σου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή από την μηδενική του Ταύρου και τον Ουρανό, αλλά και σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη ευνοεί πολύ την ερωτική σφαίρα . Θα έχεις πολύ συγκινητικές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς, αλλά και αναπάντεχες συναντήσεις γεμάτες νοσταλγία.

Ταύρος

Καθώς η μηδενική μοίρα του ζωδίου σου φιλοξενεί τον ανάδρομο Ερμή ο οποίος είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο από την 29η μοίρα του Κριού, το παρελθόν σου ισχυροποιείται. Ξέρεις απολύτως τι θέλεις στον ερωτικό τομέα και το διεκδικείς με πάθος και μοναδική αφοσίωση.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής είναι λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνόδου του με τον Ήλιο και η ερωτική σου ζωή κινείται σε πολύ νοσταλγικά μονοπάτια. Έχεις την ανάγκη να δεις ανθρώπους που αγαπάς, μπορεί να έχεις ταξιδέψει και να έχεις συναντήσει παλιές αγάπες. Ακόμα κι αν δεν ολοκληρώσεις μια κατάσταση, ξεκαθαρίζεις και τακτοποιείς συναισθήματα.

Καρκίνος

Ο Υδροχόος ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Σελήνη, η οποία έχει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά πολύ καλή σχέση με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Άρη. Έχεις έναν τεράστιο πλούτο συναισθημάτων και δεν αποκλείεται άνθρωποι από τα ζώδια των Ιχθύων και του Ζυγού, αλλά και του Ταύρου να έλκονται από εσένα.

Λέων

Η θερμή σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή, αλλά και το τρίγωνό του με τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη σου ανοίγει πολλές ερωτικές ευκαιρίες. Έχεις καλή χημεία με πολλά ζώδια, Αιγόκερους, Τοξότες, Κριούς, Υδροχόους, Διδύμους, Παρθένους, Ταύρους – διαλέγεις και παίρνεις! Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να φλερτάρεις ή να δυναμώσεις την σχέση σου.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής στην μηδενική μοίρα του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ήλιο αλλά και σε ένα φορτισμένο τετράγωνο με την Σελήνη σε ωθεί σε απότομες αποφάσεις . Θέλεις μεν σταθερότητα στις σχέσεις σου αλλά δεν έχεις καμία διάθεση να κάνεις εσύ όλους τους συμβιβασμούς, επιλέγεις να βάλεις όρια και να θέσεις προϋποθέσεις.

Ζυγός

Και σήμερα είναι παράξενα τα πράγματα στον ερωτικό τομέα. Η αισθαντική ανάδρομη Αφροδίτη από τους καρμικούς σου Ιχθείς σε καλή σχέση με την Σελήνη από τον Αιγόκερω μπορεί να ηρεμεί την διάθεσή σου, αλλά ακόμα κι αν είσαι σε σχέση βρίσκεσαι σε φάση αποδρομής. Ωριμάζει μέσα σου η ιδέα ενός χωρισμού, αν η σχέση σου έχει φθαρεί.

Σκορπιός

Και σήμερα έχει ισχύ η παντοδύναμη σύνοδος του Πλούτωνα με την Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 3ο Οίκο σου. είσαι πολύ κοντά σε Καρκίνους και Αιγόκερους, με τους οποίους έτσι κι αλλιώς υπάρχει ζωδιακή και ερωτική συμβατότητα . Θέλεις να έχεις μια έντονη ημέρα πάθους και την σχεδιάζεις με προσοχή.

Τοξότης

Η εξαιρετική σχέση του ανάδρομου Κρόνου από το ζώδιό σου με τον Ήλιο από την αναιρετική μοίρα του Κριού σου δίνει τρομερές δυνάμεις και σου αποδεικνύει ότι η σταθερότητα μπορεί να είναι πολύ σeξι! Κάνεις ερωτικά σχέδια με το ταίρι σου και βαθαίνεις την μεταξύ σας σχέση με πολύ δυναμικούς και ταυτόχρονα τρυφερούς τρόπους.

Αιγόκερως

Η σύνοδος του Πλούτωνα με την Σελήνη που έχει ακόμα ισχύ από το ζώδιό σου και η πολύ καλή διάθεση του ανάδρομου Κρόνου από τον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σου με το τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Ήλιο από την 29η μοίρα του Κριού σου δίνουν ψυχικό σθένος, πάθος, διάθεση να τα βρεις με το ταίρι σου ή να φλερτάρεις με σκοπό μια σοβαρή σχέση. Πολύ καλή χημεία στον έρωτα με Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Καρκίνους, Σκορπιούς.

Υδροχόος

Και σήμερα επιδρά επάνω στο ερωτικό σου πεδίο η εξαιρετική τριπλή σύνοδος Ήλιου/ανάδρομου Ερμή/Ουρανού. Έχεις πολύ καλή σχέση και με τον εαυτό σου και με το ταίρι σου, έχεις διάθεση να φλερτάρεις αν είσαι αδέσμευτο/η και ανοίγονται οι πιθανότητες για μια πολύ καλή προσέγγιση με Λέοντα, Κριό, Δίδυμο, Ταύρο, Παρθένο.

Ιχθείς

Και σήμερα η αισθαντική ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε προστατεύει ερωτικά και σε καλεί να ψάξεις το βάθος των συναισθημάτων σου. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για ερωτικές συγκινήσεις με Αιγόκερους και Καρκίνους, ενώ γενικά η τάση σου είναι να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.