Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-4-2017
Κριός

Σήμερα ολοκληρώνεται το πολύ θετικό τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον τοξότη. Οι σχέσεις σου με Τοξότες, Λέοντες και Αιγόκερους είναι πολύ θερμές ενώ ο έρωτας γενικά σου δίνει την εντύπωση ότι ολοκληρώνει την προσωπικότητα σου. έχεις πολλές ευκαιρίες για σημαντικές σχέσεις ή επαναφορές σε σοβαρούς δεσμούς.

Ταύρος

Ο Ερμής από το ζώδιό σου σε ανάδρομη πορεία σε καλή σχέση τριγώνου με την Σελήνη από τον Αιγόκερω σε προτρέπει να ταξιδέψεις για να συναντήσεις ανθρώπους που αγαπάς. Ένας Καρκίνος ή ένας Αιγόκερως έλκει το ενδιαφέρον σου. Πολύ μεγάλη τρυφερότητα και αφοσίωση στις σχέσεις σου.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο σε εξαιρετική σχέση με την Σελήνη από τον Αιγόκερω ανοίγει τον ερωτισμό σου. Ταύροι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι είναι στο ερωτικό σου στόχαστρο, είναι τα ζώδια με τα οποία έχεις πολύ καλή χημεία αυτή τη στιγμή. Μια νέα γνωριμία εύκολα εξελίσσεται σήμερα σε σημαντικό έρωτα.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο σε γεμίζει νοσταλγία, σου αποκαλύπτει τις πραγματικές ανάγκες σου και σου δίνει το απαραίτητο ερωτικό θάρρος είτε για να προσεγγίσεις πάλι το ταίρι σου είτε για να φλερτάρεις δυναμικά. Πολλά ζώδια κινούνται θετικά στον ερωτικό τομέα, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι είναι πολύ ανοιχτά σε φλερτ μαζί σου.

Λέων

Η καρμική σχέση ανάμεσα στον Ήλιο από τον Κριό με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη που ολοκληρώνεται σήμερα αφορά σαφώς και τον ερωτικό τομέα. Έχεις πολύ καλή σχέση με Κριούς, Τοξότες και Αιγόκερους. Γενικά η ερωτική σου ζωή αποκτά σταθερότητα, βάθος και αξία.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο σε πολύ καλή σχέση με την Σελήνη από τον Αιγόκερω σε φέρνει σε κατάσταση πλήρους επίγνωσης των αναγκών τόσο των δικών σου όσο και του ανθρώπου που αγαπάς. Είναι μια πολύ συναισθηματική ημέρα, που θα κάνεις πολλά για αυτούς που αγαπάς.

Ζυγός

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους καρμικούς σου Ιχθείς σε ταλαιπωρεί λίγο συναισθηματικά και πρέπει να την πολεμήσεις. Έχεις καθηλωθεί σε μια συναισθηματική αδράνεια, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Πρέπει να ξυπνήσεις από αυτόν τον λήθαργο αισθήσεων και να διεκδικήσεις αυτά που αξίζεις στον έρωτα.

Σκορπιός

Η πολύ καλή σχέση του Ήλιου από τον Κριό με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη και τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεών σου θα σου φέρει σταθερότητα στις σχέσεις σου. Πιθανόν να επιστρέψεις σε έναν δεσμό που θεωρούσες ότι έχει κλείσει τον κύκλο του αλλά τελικά αποδεικνύεται πιο σημαντικός από ό,τι νόμιζες.

Τοξότης

Η ολοκλήρωση του τριγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιό σου και τον Ήλιο από τον Κριό φέρνει όμορφες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα και μάλιστα σε βάθος χρόνου. Ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις για να έχεις ηρεμία αλλά και χαρά στον έρωτα, δεν κάνεις λάθη που έκανες παλιότερα, κατακτάς την ωριμότητα .

Αιγόκερως

Το τρίγωνο του ανάδρομου Κρόνου από τον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σου με τον Ήλιο από τον Κριό αλλά και η Σελήνη στο ζώδιό σου σε πολύ καλή σχέση με τον ανάδρομο Ερμή λύνουν προβλήματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν για καιρό. Έχεις αναπάντεχα καλή σχέση με το ταίρι σου ή φλερτάρεις με πολύ καλές προοπτικές .

Υδροχόος

Ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Κριό, τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου ανοίγει πολλές προοπτικές στον ερωτικό τομέα. Δες πώς θα αξιοποιήσεις τις γνώσεις σου και την εμπειρία σου ώστε να μην έχεις ξεσπάσματα είτε εσύ είτε το ταίρι σου.

Ιχθείς

Καθώς ο Ποσειδώνας που είναι κυβερνήτης σου και είναι στο ζώδιό σου κάνει μια όψη χιαστί με τον ανάδρομο Δία από τον καρμικό σου Ζυγό έχεις μια εσωτερική σιγή της διαίσθησης, που δεν σε βοηθάει σήμερα ούτε να καταλάβεις τα συναισθήματα των άλλων ούτε να νιώσεις τις δικές σου ανάγκες. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και γενικά μην παίρνεις βιαστικές ερωτικές αποφάσεις αυτόν τον καιρό.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.