Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-4-2017

Κριός
Μια σημαντική συμμαχία ανάμεσα στον Ήλιο από το ζώδιόσου με τον κυβερνήτη σου τον Άρη από τον Ταύρο επιτρέπει στην ψυχή σου να βρει τη ηρεμία που ήταν το ζητούμενο των ημερών αυτών.
Είσαι σε κατάσταση που επιτέλους έχεις αποδεχτεί τα όρια των σχέσεών σου και μπορείς να ελπίζεις ότι και αυτοί που αγαπάς θα θάψουν το τσεκούρι του πολέμου.

Ταύρος

Ο Άρης από το ζώδιό σου κάνει μια θετικότατη όψη με τον Ήλιο από τον Κριό και τον 12ο Οίκο σου, επιτρέποντας στις σχέσεις σου να είναι ήρεμες. Ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα έχεις καλή ψυχική διάθεση και μπορείς να τα αντιμετωπίσεις με νηφαλιότητα και ωριμότητα .

Δίδυμοι

Μια σημαντική σύνοδος που κάνει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο – η μόνη αξιόλογη όψη ανάμεσα στον κυβερνήτη σου και τον Ήλιο – και η οποία θα ολοκληρωθεί αργότερα μέσα στον μήνα έχει ήδη αρχίσει να επενεργεί επάνω σου. Θα έχεις εξαιρετικά οξυμένη διαίσθηση, και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να λύσεις προβλήματα συνεννόησης με ανθρώπους που αγαπάς.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον και σήμερα στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σου δείξει καθαρά τον δρόμο της αγάπης. Ίσως κάποιοι άνθρωποι που ήλπιζες να μπουν στην ζωή σου τελικά να αποδειχτούν «λίγοι» και επιστρέφεις σε ασφαλή λιμάνια αγάπης.

Λέων

Η σχέση θετικής προσέγγισης ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη θα σε κάνει να αυξήσεις τις θετικές σου δράσεις, κάνοντάς σε να έχεις σταθερότητα αλλά και όρεξη για κινήσεις που θα χαροποιήσουν το ταίρισου. Είναι μια όμορφη ημέρα για να αποδείξεις τα αισθήματά σου και να πάρεις κι εσύ αυτό που αξίζεις στον έρωτα.

Παρθένος

Καθώς ο ανάδρομος Ερμής αρχίζει την σύνοδό του με τον Ήλιο στον καρμικό σου Κριό η ψυχή σου φωτίζεται από πολύ θετικά συναισθήματα. Έχεις ανάγκη το πάθος και το διεκδικείς με τον σωστό τρόπο, κάτι που ασφαλώς σε ευνοεί στον ερωτικό τομέα. Οι σχέσεις σου γίνονται πολύ ουσιαστικές και δεν αποκλείεται να έχεις επιστροφές ανθρώπων που αγαπάς.

Ζυγός

Καθώς ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιό σου θα είναι σε πολύ καλή σχέση με την Σελήνη από τον Τοξότη και τον 3ο Οίκο σου θα έχεις και πολύ όμορφες συναντήσεις από το παρελθόν και σημαντικό φλερτ το οποίο θα το αντιμετωπίσεις με ωριμότητα. Είναι μια καλή ημέρα και για τις σχέσεις σου και για να γνωρίσεις κάποιον ενδιαφέροντα νέο άνθρωπο.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεων είναι σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον 12ο Οίκο σου αλλά και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους φιλικούς σου Ιχθείς. Δύσκολα μπορεί κάποιος να σε γοητεύσει σήμερα, αλλά και δύσκολα μπορεί να σε κοροϊδέψει, ξέρεις να διαβάζεις τα συναισθήματα.

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου είναι σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Η αγάπη είναι μια υπόθεση σφοδρών συναισθημάτων αλλά και ανασφάλειας σήμερα. Πρόσεξε τις υποσχέσεις που θα δώσεις και θα πάρεις σήμερα, μπορεί να μην τηρηθούν.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο του Κρόνου με την ανάδρομη Αφροδίτη και το γεγονός ότι έχεις ταλαιπωρηθεί και αρκετά από τις διαθέσεις του Πλούτωνα μπορεί να σου κάνουν κακό στην ψυχολογία και να βλάψουν τις σχέσεις σου αν δεν προσέξεις. Έχεις μια τεράστια ανάγκη να καταλάβουν οι άνθρωποι που αγαπάς τις ανάγκες σου, αλλά μην περιμένεις να μαντεύουν, πες κι εσύ κάτι…

Υδροχόος

Η δυναμική του Ουρανού και η ανάδρομη Αφροδίτη στον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεών σου, τους Ιχθείς, σου δίνουν ένα Μέγα Σάββατο που θα προτιμούσες να είναι κάπως διαφορετικό. Νιώθεις ότι η αισθηματική σου ζωή σε παγιδεύει. Χαλάρωσε και άσε το σύμπαν να σου δείξει τον δρόμο της αγάπης, κάνε λίγη υπομονή .

Ιχθείς

Το τετράγωνο του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Τοξότη σε φέρνει σε κατάσταση έντονης ανασφάλειας. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, μην χάνεσαι σε συλλογιστικές που μειώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Όλα θα πάνε καλά στον έρωτα αν έχεις περισσότερο αυθορμητισμό.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.