Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-4-2017

 Κριός
Η πολύ έντονη σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιό σου  που ολοκληρώνεται σήμερα είναι μια αναπάντεχη δίνη ενέργειας που φωτίζει το μυαλό σου και σου δίνει πολλές δυνατότητες σε όλους τους τομείς, και φυσικά και στον έρωτα. Το φλερτ γίνεται μια καυτή υπόθεση και σε έλκουν άνθρωποι που έχουν αντισυμβατικά χαρακτηριστικά .

Ταύρος

Καθώς ο ανάδρομος Ερμής κάνει σήμερα τρίγωνο από το ζώδιό σου με τον Βόρειο Δεσμό από την Παρθένο έχεις μια τάση να αναδιατάξεις τις δυνάμεις σου σε ψυχικό επίπεδο. Η αγάπη που νιώθεις για τους ανθρώπους που είναι κοντά σου είναι αναδρομική, ωφέλιμη, γεμάτη πάθος και σταθερότητα .

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής σε φάση ολοκλήρωσης του τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο σε κάνει να νιώθεις ότι θέλεις η αγάπη να έχει να σου προσφέρει κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδισμα. Κι όσο κι αν παριστάνεις εξωτερικά ότι η δύναμη της ημέρας δεν σε αγγίζει, έχεις πολύ μεγάλη συναισθηματική ταραχή.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα, σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της στην Παρθένο σε κάνει να νιώθεις ότι χάνεις χρόνο γενικά και ειδικά στον ερωτικό τομέα. Μια τόσο έντονη ημέρα όπως η Μεγάλη Παρασκευή πάντα σε κάνει να θέλεις να χωθείς σε μια σίγουρη αγκαλιά και είναι η στιγμή να σκεφτείς σοβαρά πώς θα την εξασφαλίσεις με κινήσεις αγάπης.

Λέων

Η δυναμική σύνοδος του κυβερνήτη σου Ήλιου με τον Ουρανό στον φιλικό σου Κριό ανοίγει τους δρόμους για μια ψυχική αναγέννηση. Βάρη που είχαν επιπέσει στους ώμους σου τα πετάς με ευκολία και η αγάπη γίνεται μια υπόθεση ενστίκτου. Πολύ καλές προοπτικές αν σε ενδιαφέρει ο πολικός σου Υδροχόος .

Παρθένος

Παράξενη ημέρα, με τον ανάδρομο Ερμή από τον φιλικό σου Ταύρο να κάνει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιό σου, ανοίγοντας τους δρόμους του πεπρωμένου. Η καλύτερη κίνηση στον ερωτικό τομέα σήμερα είναι να αποδεχτείς την αγάπη που νιώθεις. Εκεί θα αρχίσουν τα μάγια .

Ζυγός

Στον πολικό σου Κριό και τον 7ο Οίκο των σχέσεών σου ο Ήλιος συναντάει με σύνοδο τον Ουρανό, ανοίγοντάς σου νέους δρόμους στον έρωτα. Σε παλιές σχέσεις η υπομονή εξαντλείται, στο φλερτ όμως όλα μοιάζουν μαγικά και κεραυνοβόλα, αφέσου στην δύναμη αυτής της φορτισμένης ημέρας.

Σκορπιός

Η έντονη δυναμική του Πλούτωνα, σε κάνει να έχεις κι εσύ έντονα συναισθήματα. Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες στον ερωτικό τομέα. Πρέπει να αποφασίσεις αν σε ενδιαφέρει η δικαίωση, ή το να έχεις αγκαλιά τον άνθρωπο που αγαπάς – μπορεί αυτά τα δύο να μην πηγαίνουν μαζί…

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και με ένα έντονο τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο σου θυμίζει ότι ο έρωτας δεν είναι απλά παιχνίδι, θέλει θυσίες . Ίσως σήμερα χρειαστεί να αποδείξεις την δύναμη της αγάπης σου, ίσως οι άνθρωποι που αγαπάς να έχουν την ανάγκη σου.

Αιγόκερως

Ο μέγας δάσκαλος Κρόνος σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς, αλλά και σε τρίγωνο με την σύνοδος Ήλιου/Ουρανού από τον Κριό σου ανοίγει νέους δρόμους στην αγάπη. Σκέψου πολύ καλά με ποιο άτομο θέλεις να ζήσεις το καλοκαίρι που έρχεται, θα έχεις πολλές προτάσεις και πρέπει να τις αξιολογήσεις.

Υδροχόος

Ο Ουρανός σήμερα σε σύνοδο με τον Ήλιο ανοίγει νέες προοπτικές στον έρωτα. Πιθανόν ένα άτομο που θα είναι Λέων ή Κριός θέλει να μπει ορμητικά στην ζωή σου, ενώ δεν αποκλείεται να μετατρέψεις μια φιλική σχέση σε ερωτική, κάτω από την πολύ έντονη ενέργεια αυτής της όψης και αυτής της ημέρας.

Ιχθείς

Στην πολική σου Παρθένο και τον Οίκο των σχέσεων ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο ανοίγει νέους δρόμους στην αγάπη, με καρμικό πρόσημο. Πρέπει να ελέγξεις μήπως κάποιο άτομο που δεν σου περνάει από το μυαλό στον φιλικό σου χώρο έχει έντονα αισθήματα για σένα.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.