Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-4-2017

Κριός
Η πολύ καλή σχέση του Άρη από τον ταύρο με τον Ουρανό από το δικό σου ζώδιο είναι ένας κρυφός ερωτικός άσσος που μπορεί να σε βοηθήσει να επιστρατεύσεις το χιούμορ για να πολεμήσεις ενδεχόμενες κρίσεις ζήλιας που επιφέρει η αντίθεση Άρη – Σελήνης. Μην δίνεις μεγάλη σημασία σε λόγια τρίτων, δεν έχουν δουλειά να κάνουν και ασχολούνται με τα προσωπικά σου.

Ταύρος

Η σχέση μισού εξαγώνου που πραγματοποιεί ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον 12ο Οίκο σου στον Κριό προστίθεται στην αντίθεση Άρη/Σελήνης και κάπως διορθώνει το κλίμα. Προσπάθησε να μην αφεθείς σε παράπονα και νεύρα γιατί θα χαλάσεις το κλίμα των ημερών που απαιτεί συγχωρητική διάθεση.

Δίδυμοι

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στην Παρθένο και ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο και τον 12ο Οίκο σου συμμαχούν και σου κάνουν δώρο μια πολύ ερωτική ημέρα. Αν έχεις την εντύπωση ότι κάποια άτομα που θα συναντήσεις τα ξέρεις από πάντα όπως λέμε, μπορεί και να βρεθείς πρόσωπο με πρόσωπο με τον έρωτα της ζωής σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Άρη σου δίνει μια εξαιρετικά φορτισμένη ημέρα, με καλές προοπτικές στον έρωτα αν δεν αφεθείς σε θυμούς και παράπονα. Ίσως η σχέση σου με Κριό και Ταύρο να μην είναι πολύ εύκολη, πρόσεξε αν έχεις μια αγάπη από αυτά τα ζώδια .

Λέων

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, η σύνοδος του με τον Ουρανό και η αντίθεσή του με τον ανάδρομο Δία δημιουργεί άλλη μια μέρα έντασης. Οι πλανήτες σου βγάζουν στην επιφάνεια το ταπεραμέντο σου, αλλά δεν είναι ανάγκη να αφεθείς ολοκληρωτικά στις διαθέσεις τους. Φρόντισε να έχεις ήρεμη στάση απέναντι σε προκλήσεις .

Παρθένος

Η σχέση τριγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή από τον φιλικό σου Ταύρο και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από το ζώδιό σου θα σου ανοίξει καρμικούς δρόμους στην αγάπη. Η ψυχή σου ξανοίγεται, καταλαβαίνεις πολύ καλά τι να κάνεις για να έχει καλή τροπή και να είναι αμοιβαία επωφελής μια σχέση σου, είσαι σε καλό δρόμο.

Ζυγός

Η παντοδύναμη ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη από τον καρμικό σου Ταύρο μπορεί να διορθώσει πολλές από τις ανορθογραφίες που έχουν συσσωρευτεί στις σχέσεις σου. Ηρεμείς και βλέπεις τα πράγματα από την ανάλαφρη πλευρά, έχεις μια διάθεση «όσα πάνε κι όσα έρθουν» και αυτό είναι καλό.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε αντίθεση με τον Άρη αλλά και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα σου φέρνει πολλά συναισθήματα και πολλές δυνατότητες . Διάλεξε να μείνεις μακριά από ακραίες ζήλιες και θα δεις ότι όλα θα σε ευνοήσουν και τελικά θα ζήσεις σήμερα πολύ όμορφες ερωτικές στιγμές.

Τοξότης

Δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Ο ανάδρομος Δίας σε σχέση αντίθεσης με τον Ήλιο και σχέση τετραγώνου με τον Πλούτωνα δονεί πολύ την ψυχή σου. Ο μόνος τρόπος για να μην έχεις τριγμούς στην σχέση σου είναι να ακούσεις τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιό σου που σου θυμίζει το περίφημο «μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε εσένα».

Αιγόκερως

Η καλή σχέση του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον συμβατό σου Σκορπιό μπορεί σήμερα να σου ανοίξει λίγο την διάθεση. Θα πάρεις κάποιες από τις πολύτιμες διαβεβαιώσεις αγάπης που τόσο χρειάζεσαι και για κάποιον λόγο τόσο λίγο έρχονται. Άνοιξε κι εσύ την καρδιά σου, παραδέξου  ότι αγαπάς και θα πάνε όλα καλά.

Υδροχόος

Ο Ουρανός είναι μεν σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα αλλά η σύντομη καλή του προσέγγιση με τον Άρη από τον Ταύρο θα σου δώσει σήμερα την ευκαιρία να δεις τον έρωτα πιο χαλαρά. Μια καλή συνεννόηση σε οικογενειακό επίπεδο θα λύσει παρεξηγήσεις και θα σου ανοίξει τους ερωτικούς ορίζοντες.

Ιχθείς

Η Σελήνη από τον φιλικό σου Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου και εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον συμβατό σου Αιγόκερω δημιουργεί μια βαθιά συναισθηματική και ονειρική ημέρα. Επειδή τρέχει και η αντίθεσή της όμως με τον Άρη από τον 3ο Οίκο σου, τον Ταύρο, απομόνωσε δήθεν φίλους που τελικά βλάπτουν τις σχέσεις σου.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.