Ποια Ζευγάρια Έρχονται!

Η Πανσέληνος αυτή, θα φέρει μεγάλο έρωτα! Κάθε πανσέληνος βέβαια, έχει τρομερή επίδραση στον έρωτα. Αλλά αυτή, είναι το κάτι άλλο! Έχουν μαζευτεί πολλά γεγονότα στον ουρανό, και η πανσέληνος πέφτει σε μια πολύ σημαντική ημέρα: Κυριακή. Αυτό την κάνει την πιο ερωτική του χρόνου! Γιατί; Η Κυριακή, είναι η μέρα που είναι αφιερωμένη στον άντρα, τον Κύριο. Η Πανσέληνος είναι η γυναίκα σε όλη της την δύναμη, η Κυρία! Όταν έχουμε Πανσέληνο σε Κυριακή, έχουμε σημαδιακή μέρα για τον έρωτα! Πάμε να δούμε ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια του ουρανού!
Κριός και Λέων: με την Δύναμη του Ήλιου και του Άρη

Πάρα πολύ πάθος! Είτε είστε μαζί, είτε δεν το ξέρετε καν, έρχεται ένας φευγάτος έρωτας ανάμεσα σε σας τους δύο! Και μάλιστα, επειδή είναι να μπει και ο Ήλιος στον Τοξότη τώρα σε λίγο, θα γίνει ένας έρωτας από τους πιο καυτούς! Το φλερτ, για όσους δεν είστε ακόμα μαζί, θα είναι υποτυπώδες! Βρισκόσαστε για να καείτε, όχι για να τα πείτε! Το μεγάλο θέμα θα είναι το σεξ, που το θέλετε να είναι ο αρχηγός της ζωής σας!

Ταύρος και Ζυγός: Η Διπλή Αφροδίτη

Το πλησίασμα της Αφροδίτης στον Πλούτωνα, δίνει σε αυτόν τον πανέμορφο έρωτα, τρομερή ένταση . Ο ταύρος και ο Ζυγός έχουν πολύ σοβαρούς λόγους να είναι μαζί, και ειδικά αυτήν τη στιγμή. Είναι ένας έρωτας που θα σας χαρίσει πάρα πολλά δώρα. Το σεξ είναι ένα από αυτά. Είναι από τις λίγες στιγμές που ο Ζυγός νιώθει πραγματικά απελευθερωμένος, και όχι μόνον εξωτερικά. Ο ταύρος έχει μια άγρια επιθυμία, ο Πλούτωνας έχει ξεσηκώσει το βάθος της λίμπιντο . Ο έρωτας μεταξύ σας θα έχει κάτι το πολύ σκοτεινό, αλλά και λυτρωτικό.

Δίδυμοι και Τοξότης: ο Ερμής υποτάσσεται στον Δία

Είναι μια καρμική, διπλά αποκαλυπτική ένωση αυτή που ζείτε. Ο τοξότης έχει αυτή τη στιγμή τρομερή σχέση με το παρελθόν, καθώς είναι στον Καρκίνο. Ο Ερμής, θέλει να κρατήσει τα μυστικά του, αγαπάει τα μυστικά ο Ερμής των Διδύμων. Δεν θα μπορέσει όμως. Ο Δίας, ας μην ξεχνάμε, είναι πατέρας του Ερμή! Ο έρωτας που θα ζήσετε, θα είναι για τον Δίδυμο μι αποκάλυψη, γιατί δεν το περιμένει να αγαπήσει τόσο πολύ. Για τον τοξότη, θα είναι σαν ένα δώρο!

Καρκίνος και Σκορπιός: η Σελήνη και ο Πλούτωνας

Μεγάλος και πολύ παθιασμένος έρωτας, που αυτή τη στιγμή έχει απόλυτη πλανητική εύνοια. Είναι μια ένωση με μεγάλη σημασία αυτό που ζείτε. Μπορεί να υπάρχει πάρα πολύ συναίσθημα, μπορεί να ζείτε και σε σωματικό επίπεδο μια καταπληκτική έκρηξη, αλλά το βαθύ νόημα αυτής της σχέσης είναι στο ότι θα βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να ξεπεράσει προβλήματα και θέματα με το παρελθόν . Τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, έχετε ανάγκη ο ένας τον άλλον, και συμπληρώνεστε τέλεια.

Παρθένος και Ιχθείς: η Δύναμη των Αντιθέτων

Είστε στις δύο άκρες ενός νήματος, σαν πολικά ζώδια . Και είστε και οι δύο καρμικά πλάσματα. Ο έρωτάς σας είναι απλά συνταρακτικός. Ίσως σας βρει σε μια στιγμή της ζωής σας που δεν έχετε στόχο και προτεραιότητα τον έρωτα, ειδικά ο Παρθένος, αλλά όλα αλλάζουν. Ο ιχθύς έρχεται για να φέρει την ανατροπή στην πραγματικότητα  του παρθένου και να τον ετοιμάσει, μέσα από ένα σαγηνευτικό ταξίδι στην χώρα των αισθήσεων, με το σεξ, για μια επόμενη, πολύ δυνατή φάση της ζωής του.

Υδροχόος και Αιγόκερως: Κρόνος και Ουρανός, η Κυριαρχία της Μοίρας

Είναι υποτίθεται ένα ζευγάρι αταίριαστο. Σε πολύ βαθύ επίπεδο, στο επίπεδο της μοίρας, είσαστε απόλυτα ταιριαστοί! Ο Κρόνος είναι ένα απαιτητικός πλανήτης και ζητάει σοβαρότητα στον έρωτα και δικαιοσύνη . Ο Ουρανός ονειρεύεται την απόλυτη ελευθερία. Και όμως, αυτή τη στιγμή αυτά τα δύο συνυπάρχουν, μέσα από μια σχέση που θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, θα σας ανοίξει δρόμους και θα σας ετοιμάσει για μεγάλες και ουσιαστικές ανατροπές, μιας και ο ένας θα αφοσιωθεί απόλυτα στον άλλον.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.